Ud over København & Aarhus tilbydes Six Sigma og Lean kurser online

100% uafhængig af tid og sted. Når og hvor det passer dig

Du kan starte når du vil, og du deltager på kurset hvor du vil. 100% uafhængig af tid og sted. Vi har gjort det muligt for dig at få uddannelsen online, så du kan tage den hjemme fra eller fra kontoret, når det passer bedst for dig.

Undervisningsformen

Undervisningsformatet er små korte videoklip med teori, videoen stoffer med jævne mellemrum, og her besvarer du spørgsmål om det, du har set i videoen. Du får tilknyttet en coach, og du kan altid, når det passer for dig, booke møde med din coach, og få hjælp til det der måtte drille eller som har din faglige interesse.

Kombiner online og klasseundervisning

Ja. Du er altid velkommen til at hoppe på de åbne klasseundervisnings-moduler i København eller Århus. Det kan du gøre både under eller efter dit online forløb. Husk du betaler 20% mindre for dit kursus, og du har en personlig coach, så alt med måde.

Personlig Coach tilgængelig hver dag

Du får fra start tildelt en personlig coach som hjælper dig igennem hele forløbet når du har spørgsmål af faglig eller praktisk karakter. Og du kan altid, og hver dag, aftale online Q&A session med din coach.

Opstart når det passer dig

Du kan starte i dag. Du kan starte samme dag du tilmelder dig, eller senere når det passer dig. Og du bliver ved start kontaktet af din personlige coach og aftaler et online opstartsmøde. Her bliver du introduceret til hvorledes kurset fungerer. Disse møder giver også dig en glimrende mulighed for at stille eventuelle spørgsmål om din kommende uddannelse. Q&A sessionerne med din coach

Opgaver og øvelser

Øvelserne omfatter små opgaver, som giver dig mulighed for at anvende det, du lærer, på virkelige eksempler eller dine egne data.

Certificering

Certifikater og certificeringsprogram er det samme som på vores fremmøde kurser.

Priser

Du får 20% rabat på prisen som fremgår af kursussiderne. Akademiet tilbyder ikke 2 for 1 rabat på online kurser.

Hvornår kan jeg starte?

Du kan starte i dag. Så snart vi har behandlet din tilmelding, og det er typisk samme dag som du tilmelder dig. Du bestemmer selv, hvornår du vil se videoerne, så du kan se dem på tidspunkter og steder, der passer dig.

 

Få en forsmag på en undervisningsvideo her

Teknisk hjælp

Hvis du har problemer med dit online kursus, er vores chat åben i dagtimerne og du kan henvende dig der og ellers er du også altid velkommen til at ringe til os på telefon: 48 16 30 81

Online coach

Du kan altid, og hver dag, aftale online møde med din coach. Hvis du har faglige spørgsmål, så har du også en Lean Six Sigma coach på chatten det meste af tiden i dagtimerne. Du kan også altid ringe til os på telefon: 48 16 30 81

København

Compass NLC Aps
Købmagergade 67
1150 København
CVR: 31419549

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk