Agile & Scrum Master Certificering Scrum Master Certified

PSM© I+II, PSPO©, PAC© og PSM©

Bliv Scrum Master certified. Få her et overblik over hvad du kan forvente af din Scrum.Org certificering.

Din certificering – vores ansvar

Vi sikrer at du bliver certificeret. Hvis du ønsker en certificering fra Scrum.Org, vil vi også forberede dig til testen. Certificeringen er på engelsk og for at hjælpe dig med at overkomme udfordringerne ved testen, har vi en fuld eksamens simulator, så du kan øve dig og blive fortrolig med formatet og spørgsmålene. Øvelse gør mester, og vi er her for at sikre at du er forberedt og føler dig klar til at bestå testen. alternativt så kan du tage Compass-certificering på dansk sprog med enklere spørgsmål, ubegrænsede forsøg, og ingen tidsbegrænsning, så du kan besvare spørgsmålene i dit eget tempo.

PSM©I-certificering Scrum Master

2 muligheder: Compass Certificering og en mere udfordrende Scrum.org certificering. Compass kurset forbereder dig til Professionel Scrum Master certificering fra Scrum.org. Certificeringen udgøres af en ”Open Book” Multiple Choice test, Hvert forsøg består af 80 spørgsmål med en tidsgrænse på 60 min. Du kan tage certificering hjemme i dagligstuen med dit kursusmateriale indenfor rækkevidde. Der er mulighed for prøveeksamen. Scrum Master uddannelse eller Scrum Master 6 dage.

PSM©II-certificering Scrum Master

2 muligheder: Compass certificering og en noget mere vanskelig Scrum.Org certificering. Compass certificering udgøres af en projektopgave. Derudover medfølger en token fra Scrum.Org, og Compass forbereder dig til certificering hos Scrum.Org. Certificering fra Scrum.Org udgøres af en ”Open Book” Multiple Choice test. Hvert forsøg består af 80 spørgsmål med en tidsgrænse på 60 min. Du kan tage certificering hjemme i dagligstuen med din PC på skødet, og dit kursusmateriale indenfor rækkevidde. Compass hjælper dig v.h.a. en test simulator. Læs mere om scrum.org.

PSPO©-certificering Product Owner

2 muligheder: Compass certificering og en noget mere udfordrende Scrum.Org certificering. Compass kurset forbereder dig til Professionel Product Owner certificering fra Scrum.org. Certificering udgøres af en ”Open Book” Multiple Choice test, Hvert forsøg består af 80 spørgsmål med en tidsgrænse på 60 min. Du kan tage certificering hjemme i dagligstuen og dit kursusmateriale indenfor rækkevidde. Der er mulighed for prøveeksamen. Læs mere om scrum.org. Du kan gennemføre denne certificering efter gennemførelse af akademiets Product Owner kursus.

PAM©-certificering Agile Projektledelse

Compass kurset forbereder dig til Professionel Agile certificering fra Compass. Certificering udgøres af en projektopgave på 5 sider omhandlende hvorledes du tænker dig at starte Agile og/eller Scrum i din egen organisation. Du kan tage denne certificering efter akademiets Agil Projektledelse kursus.

PSC©-certificering Scrum Coach

Scrum Coach PSC©-certificering opnås ved at du har gennemført følgende 3 kurser:

  • Scrum Master I
  • Scrum Master II
  • Agil Projektledelse

Certificering udgøres af en Multiple Choice quiz og to afsluttende projektopgaver efter eget valg. Du opnår certificering efter afleveret og deltaget på  akademiets Scrum Master pakken. Der er mulighed for merit.

PAC©-certificering Agile Coach

Agile Coach PAC©-certificering opnås ved at du har gennemført følgende 4 kurser:

  • Scrum Master I
  • Scrum Master II
  • Product Owner
  • Agil Projektledelse

Certificering udgøres af to multiple Choice quizzer og to afsluttende projektopgaver efter eget valg. Du opnår certificering efter aflevering og deltaget på  akademiets Agile Coach uddannelse. Der er mulighed for merit.

Simulator inden PSM test

Certificering udgøres af en MC-test efter endt kursus som du tager online hjemmefra. Inden da får du stillet en simulator til rådighed, så du kan øve dig inden testen. Og vi bruger også lidt tid på de typiske spørgsmål på de afsluttende undervisningsdage.

Hvad siger kursisterne

Kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

scrum kursus

Compass Certifikat