Agile & Scrum Certificering

Scrum certificering på Compass kurser

Få et overblik over hvad du kan forvente af kursusbeviser og Scrum Master certificering.

Akademiet anbefaler at du lader dig certificere. Og du modtager altid diplom på at du har deltaget på kursus, og har du ikke tid til, eller motivation for, at lade dig certificere, så er det fint med os, og du har diplom på din deltagelse. Certificering er fra scrum.org og Compass.

Simulator inden den afgørende test

Certificering udgøres af en MC-test efter endt kursus som du tager online hjemmefra. Inden da får du stillet en simulator til rådighed, så du kan øve dig inden testen. Og vi bruger også lidt tid på de typiske spørgsmål på de afsluttende undervisningsdage.

Certificeringer fra scrum.org og Compass

Certificering er indeholdt i dit kursushonorar. Efter certificering modtager du et certifikat hvorpå der står, hvad du har været igennem. Certifikatet er således din dokumentation for, og kvalitetssikring af dit vidensniveau.

PSM©I Scrum Master certificering

Professionel Scrum Master certificering udgøres af en ”Open Book” Multiple Choice test,Hvert forsøg består af 80 spørgsmål med en tidsgrænse på 60 min. Certificering er fra det anerkendte scrum.org. Du kan tage certificering hjemme i dagligstuen med din PC på skødet, og dit kursusmateriale indenfor rækkevidde. Der er mulighed for prøveeksamen. Læs mere om scrum.org. Du kan gennemføre denne certificering efter gennemførelse af Scrum Master kursus.

PSPO© Product Owner certificering fra scrum.org

Professionel Product Owner certificering udgøres af en ”Open Book” Multiple Choice test, Hvert forsøg består af 80 spørgsmål med en tidsgrænse på 60 min. Certificering er fra det anerkendte scrum.org. Du kan tage certificering hjemme i dagligstuen med din PC på skødet, og dit kursusmateriale indenfor rækkevidde. Der er mulighed for prøveeksamen. Læs mere om scrum.org. Du kan gennemføre denne certificering efter gennemførelse af akademiets Product Owner kursus.

PAM© Scrum Startup & Transformation certificering

Scrum Startup & Transformation certificering udgøres af en projektopgave på 5 sider omhandlende hvorledes du tænker dig at starte Scrum i din egen organisation. Du kan tage denne certificering efter akademiets Scrum Startup & Transformation kursus.

PAC© Agile Coach certificering

Agile Coach PAC© certificering opnås ved at du har gennemført følgende 3 kurser:

  • PSM© Professionel Scrum Master certificering (fra scrum.org)
  • PSPO© Professionel Scrum Product Owner certificering (fra scrum.org)
  • PAL© Scrum Startup & Transformation (fra Compass)

Du opnår certificering når du har deltaget på alle 3 kurser. Certificeringen er en Compass certificering, og du får den ved at deltage på akademiets Agile Coach uddannelse.

Tema for projektopgaven er start af Scrum og agile i dit team, din afdeling eller din virksomhed. Du vil modtage vejledning i projektopgavens form og indhold, ligesom du vil få udleveret eksempler på tidligere kursisters opgaver. Dette gør at du ikke skal spekulere på formen, og opgaverne bliver lette at udarbejde. Alt efter hvad du har mulighed for kan opgaverne tage udgangspunkt i:

  • Compass case materiale, øvelser som du modtager under kursus
  • Dine nuværende arbejdsopgaver
  • Dine fremtidige arbejdsopgaver
  • Dine historiske arbejdsopgaver

Der er således ikke krav om at du skal have en ”real life” case idet du kan bruge en case fra undervisningsmaterialet, og akademiet vil se efter at du har tillært dig metoder og teknikker, ikke hvor spændende opgaverne er.

Projektopgaverne til Agile Coach certificering må maksimalt være på 5 sider plus bilag. Derudover kan du sætte mindre væsentligt indhold om i dine bilag.

Projektopgaverne er ikke svære at få godkendt. Det er din undervisers ansvar at du kommer igennem, og det er en yderst effektiv måde at reflektere over, forankre og kvalitets sikre din tillærte viden. Tilsvarende kan du bruge projektopgaverne til at skærpe dit CV gennem at vælge case opgaver indenfor områder du gerne vil arbejde med.

Hvad siger kursisterne

Kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk