Agile & Scrum Master Certificering Scrum Master Certified

PSM© I+II, PSPO©, PAC© og PSM©

Bliv Scrum Master certified. Få her et overblik over hvad du kan forvente af din Scrum.Org certificering.

Din certificering – vores ansvar

Det er vores ansvar at du bliver certificeret. Og vi vil sikre at du bliver certificeret. Og er du ordblind, eller er du ikke lige kniv skarp og hurtig på det engelske sprog, så kan det godt være noget af en mundfuld at komme igennem de amerikanske multiple choice test.

Derfor har vi 2 alternative muligheder: Dels en Compass certificering som er på dansk sprog, let forståelige spørgsmål uden fælder, ubegrænset antal forsøg, og ingen tidsfrist så du kan læse og besvare spørgsmålene i det tempo der passer dig.

Vil du mere, og have certificering fra Scrum.Org, så forbereder vi dig også til Scrum.Org test på kursusdagen. Scrum.Org test er på engelsk, og der er tidsgrænse på hvor lang tid du kan bruge på testen. Det er som regel denne tidsgrænse der gør det vanskeligt at bestå testen, men det forbereder vi dig på.

PSM©I-certificering Scrum Master

2 muligheder: Compass certificering og en noget mere vanskelig Scrum.Org certificering. Compass kurset forbereder dig til Professionel Scrum Master certificering fra scrum.org. Certificeringen udgøres af en ”Open Book” Multiple Choice test, Hvert forsøg består af 80 spørgsmål med en tidsgrænse på 60 min. Du kan tage certificering hjemme i dagligstuen med din PC på skødet, og dit kursusmateriale indenfor rækkevidde. Der er mulighed for prøveeksamen. Scrum Master uddannelse eller Scrum Master 6 dage

PSM©II-certificering Scrum Master

2 muligheder: Compass certificering og en noget mere vanskelig Scrum.Org certificering.Compass certificering udgøres af en projektopgave. Derudover medfølger en token fra Scrum.Org, og Compass forbereder dig til certificering hos Scrum.Org. Certificering fra Scrum.Org udgøres af en ”Open Book” Multiple Choice test. Hvert forsøg består af 80 spørgsmål med en tidsgrænse på 60 min. Du kan tage certificering hjemme i dagligstuen med din PC på skødet, og dit kursusmateriale indenfor rækkevidde. Compass hjælper dig v.h.a. en test simulator. Læs mere om scrum.org.

PSPO©-certificering Product Owner

2 muligheder: Compass certificering og en noget mere vanskelig Scrum.Org certificering.Compass kurset forbereder dig til Professionel Product Owner certificering fra scrum.org. Certificering udgøres af en ”Open Book” Multiple Choice test, Hvert forsøg består af 80 spørgsmål med en tidsgrænse på 60 min. Du kan tage certificering hjemme i dagligstuen med din PC på skødet, og dit kursusmateriale indenfor rækkevidde. Der er mulighed for prøveeksamen. Læs mere om scrum.org. Du kan gennemføre denne certificering efter gennemførelse af akademiets Product Owner kursus.

PAM©-certificering Agile Ledelse

Compass kurset forbereder dig til Professionel Agile Manager certificering fra Compass. Certificering udgøres af en projektopgave på 5 sider omhandlende hvorledes du tænker dig at starte Agile og/eller Scrum i din egen organisation. Du kan tage denne certificering efter akademiets Agile Ledelse kursus.

PAC©-certificering Agile Coach

Agile Coach PAC©-certificering opnås ved at du har gennemført følgende 4 kurser:

  • Scrum Master I
  • Scrum Master II
  • Product Owner
  • Agil Ledelse

Certificering udgøres af 2 afsluttende projektopgaver efter eget valg. Du opnår certificering afleveret og deltaget på  akademiets Agile Coach uddannelse.

Simulator inden PSM test

Certificering udgøres af en MC-test efter endt kursus som du tager online hjemmefra. Inden da får du stillet en simulator til rådighed, så du kan øve dig inden testen. Og vi bruger også lidt tid på de typiske spørgsmål på de afsluttende undervisningsdage.

Hvad siger kursisterne

Kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

scrum kursus

Compass Certifikat