Agile Coach og Scrum Certificering

Certificerede Agile og Scrum kurser

Få et overblik over hvad du kan forvente af kursusbeviser og certificeringer.

Compass Scrum certificering og scrum.org

Compass tilbyder et komplet program af agile og Scrum certificeringer. Certificering er fra scrum.org som er de oprindelige initiativtagere til Scrum og de mest anerkendte indenfor Scrum community. 

Test simulator inden testen

Certificering udgøres af en MC-test efter endt kursus som du tager online hjemmefra. Inden da bruger vi i undervisningen lidt tid på de typiske spørgsmål, og du får adgang til en test simulator så du er skarp til den rigtige test. I kursus prisen indgår et forsøg. Efterfølgende forsøg koster 150 USD.

Agile og Scrum kurser af 2 dages varighed

Du modtager altid diplom på at du har deltaget på kursus, og har du ikke tid til, eller motivation for at lade dig certificere, så er det fint med os. Og du kan altid efter kursusstart afgøre om du vil lade dig certificere.

Certificering er indeholdt i dit kursushonorar. Efter certificering modtager du et certifikat hvorpå der står, hvad du har været igennem. Certifikatet er således din dokumentation for, og kvalitetssikring af dit vidensniveau.

PSM©I og PSPO© certificering fra scrum.org

Certificering udgøres af en ”Open Book” Multiple Choice test, 30 spørgsmål. Certificering er fra det anerkendte scrum.org. Du kan i ro og mag kan tage certificering hjemme i dagligstuen med din PC på skødet, og dit kursusmateriale indenfor rækkevidde. Der er ingen tidsbegrænsning. Der er mulighed for prøve eksamen. Læs mere om scrum.org.

APM© og PAL© certificering

Certificering udgøres af en ”Open Book” Multiple Choice test, som du i ro og mag kan tage hjemme i dagligstuen med din PC på skødet, og dit kursusmateriale indenfor rækkevidde. Der er ingen tidsbegrænsning, og du har ubegrænset antal forsøg.

Der er ca. 60 Multiple Choice spørgsmål, og akademiet anbefaler, at du gennemfører din Multiple Choice test umiddelbart efter (0-7 dage) at du har deltaget på kurset.

PAC© certificeret Agile Coach

Agile Coach PAC© certificering opnås ved at du har gennemført følgende:

  • PSM© Professionel Scrum Master certificering (fra scrum.org)
  • PSPO© Professionel Scrum Product Owner certificering (fra scrum.org)
  • PAL©Agil Ledelse+ transformation certificering (fra Compass)
  • PAC© Agile Coach projektopgave (fra Compass)

PAC© Projektopgaven

Du vil modtage grundig vejledning i projektopgavens form og indhold, ligesom du vil få udleveret eksempler på tidligere kursisters opgaver. Dette gør at du ikke skal spekulere på formen, og opgaverne bliver lette at udarbejde. Alt efter hvad du har mulighed for kan opgaverne tage udgangspunkt i:

  • Compass case materiale, datasæt, øvelser som du modtager under kursus
  • Dine nuværende arbejdsopgaver
  • Dine fremtidige arbejdsopgaver
  • Dine historiske arbejdsopgaver

Der er således ikke krav om at du skal have en ”real life” case idet du kan bruge en case fra undervisningsmaterialet, og akademiet vil se efter at du har tillært dig metoder og teknikker, ikke hvor spændende opgaverne er.

Projektopgaverne må maksimalt være på 5 sider plus bilag. Derudover kan du sætte mindre væsentligt indhold om i dine bilag.

Projektopgaverne er ikke svære at få godkendt. Det er din undervisers ansvar at du kommer igennem, og det er en yderst effektiv måde at reflektere over, forankre og kvalitets sikre din tillærte viden. Tilsvarende kan du bruge projektopgaverne til at skærpe dit CV gennem at vælge case opgaver indenfor områder du gerne vil arbejde med.

Hvad siger kursisterne

Kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

lean kursus møde

Spørgsmål og kommentarer

0 kommentarer