AGIL Projektledelse

2 Dage Certificeret Green Belt Kursus

På dette Agil Projektledelse kursus får du en grundig, jordnær og praktisk orienteret introduktion til Agil projektledelse

AGIL Projektledelse til forretningen

Der er de seneste år sket en gennemgribende erkendelse af, at der er et udpræget behov for agil projektledelse i modsætning til den traditionelle, og mere rigide tilgang til projektledelse. Du og din virksomhed bliver i stand til at gennemføre projekter nemmere, hurtigere, bedre og med færre omkostninger. Kurset i agil projektledelse henvender sig til både private og offentlige ledere, projektledere, specialister og nøglemedarbejdere inden for virksomheders service og administrative funktioner.

Kursus udbytte

 • Du bliver i stand til at gennemføre projekter mere effektivt
 • Du lærer at anvende de vigtigste metoder indenfor agil projektledelse
 • Du lærer at eksekvere projekter, nemmere, hurtigere og billigere
 • Bedre resultater med virksomhedens projekter
 • Mulighed for at bygge ovenpå kurset og blive Agil Specialist

AGIL Projektledelse kursus indhold

Kurset er 2 dages praktisk træning i agile projekt principper-, værktøjer- og metoder. Teori er godt, men akademiet lægger særlig vægt på konkrete og praksisnære øvelser og cases. På Agil projektledelse kurset modtager du de Agile værktøjer, du har brug for, når du kommer hjem.

 • Projektledelseskultur
 • Grundlæggende agil-teori
 • Agile principper
 • Agile metoder
 • Agile værktøjer
 • Agil organisering og roller
 • Agile projektmodeller
 • Om SAFe
 • Øvelser og “hands-on” træning i agile teknikker
 • Tips og erfaring med agile projekter
 • SCRUM
 • Faldgruber

AGIL Projektledelse overbygning

Bliver du efter kurset tændt på at lære mere om Agile, så svarer dette kursus også til de to første dage af Agil Specialist uddannelsen, og du kan senere, når det passer dig, overbygge dette kursus i agil projektledelse med akademiets øvrige moduler inden for Agile.

AGIL Projektledelse Certificering

agil pm Certificering er frivillig og indeholdt i dit kursus honorar.
Certificering udgøres af en MC test efter endt kursus. Har du allerede deltaget på et eller flere Agile kurser, så kan du opnå merit, også selvom kurset er fra en anden kursus udbyder. Du kan opnå merit for følgende Agile kurser:

SCRUM Kursus 2 Dage
Agil Projektledelse Kursus 2 Dage
Agil Ledelse Kursus 2 Dage

Et kursus svarer til Green certificering. 2 kurser svarer til Black certificering. 3 svarer til Agil Master Black certificering.

For at opnå Agil Specialist Master Black Belt certificering skal du således have deltaget på alle 3 ovenstående kurser. For at opnå Agil Manager Black Belt certificering skal du have deltaget i 2 af kurserne.

Certificering har til formål at forankre og kvalitetssikre den viden du har tillært på uddannelsen og akademiet anbefaler, at du lader dig certificere. Agil certificering udgøres af en MC efter hvert modul, samt en afsluttende Agile projektopgave som du selv vælger.

Ændre datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan få den måde accelerere eller modsat trække dit forløb i langdrag.

Modul rækkefølge

Modulerne kan tages i vilkårlig rækkefølge. 

Pris

Pris er eksklusiv moms. Ellers er alt inklusiv, herunder online materiale, certificeringsprogram, frokost og materialer. Overnatning er ikke inkluderet.

2 for 1 rabat

Når du tilmelder din kollega samtidig til samme kursus, så skal I kun betaler for materialer og forplejning for kursist nr. 2. Du kan læse eksakte priser ved 2 for 1 rabat her.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes som kursus afholdt på jeres virksomhed. Sprog kan være dansk eller engelsk. Læs mere her om virksomhedskursus, eller kontakt akademiet for tilbud. Bliv kontaktet.

Tider

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter kl. 16.30 alle dage. Skal du hente børn en dag, så er der videoer på alle faglige områder. Det er ikke lige så godt, men du vil kunne klare den.

Certificering og merit

Certificeringsprogram er indeholdt i dit kursushonorar, og udgøres af en MC test med et internationalt anerkendte certificeringer. For længere Agile Coach og Agile Manager uddannelserne er der udover MC test's efter hvert modul også afsluttende projektopgave. 

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale.
Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.

Materialer online

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram. Du har adgang i 12 måneder.

Trinvis uddannelse

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på Agile kurser. Du kan også tage  kurset trinvis bygget på og starte med et af de grundliggende Agile kurser. Du kan se en oversigt over alle Agile kurser.

Lokationer

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København
Compass Academy (100m fra Nørreport station)
Købmagergade 67
DK-1150 København

Aarhus
Hotel Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3
DK- 8210 Aarhus

Forplejning

København
Vi spiser turnus mellem 2 restauranter:
La Perla: Italiensk frokost buffet
Rice Market: Thai buffet

Aarhus
Vi spiser på
Hotel Scandic Aarhus Vest frokost buffet

Specielle ønsker til forplejning? Allergi, vegetar, veganer: Sig det til os på kursusdagen, så arrangerer vi det for dig.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale:

Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf: +35 33 35 77 33

Parkering

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +35 70 25 72 13
Vis vej i Google Maps

Transport

København: Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der går toget til stationen fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus Vest ligger i udkanten af Aarhus.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

 

 

2 for 1 rabat
Læs her

Tid og sted

Modul AP:
28 - 29 Sep
(København)


Modul AP:
01 - 02 Nov
(København)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 11.800Ekskl. moms

TILMELD