Professionel Authentic Coaching Kursus

Certificeret Kursus | 2 Dage

Lær om Authentic Coaching på dette 2 dages kursus.

Hvad er Authentic Coaching?

Autentisk coaching bygger på ideen om, at vi som coaches skaber den største effekt, når vi er autentiske i vores kommunikation og adfærd. På dette kursus vil du prøve forskellige anerkendte coaching metoder, så du kan finde den metode, der passer bedst til dig og din organisation. Dette forløb er designet til at hjælpe dig med at fokusere på at udvikle dine coachingevner, øge din effektivitet og skabe bæredygtige forandringer i din organisation. Autenticitet handler om at være tro mod dig selv og dine værdier, og med det som udgangspunkt, hjælpe andre med at realisere deres potentiale.

Udbytte for dig og din virksomhed

Du vil lære konkrete tilgange til at arbejde med problemløsning, motivation, og coache ledere, kollegaer eller medarbejdere for at hjælpe med at skabe en positiv kultur og et højt engagement i din organisation. Du vil få konkrete metoder og værktøjer til at implementere din læring i dit daglige arbejde. Kurset vil give dig de nødvendige redskaber til at skabe varige forandringer i din organisation og forbedre dine lederskabsevner og kommunikation. Dette vil i sidste ende hjælpe dig til at blive en mere effektiv coach, både for dig selv og for din virksomhed. Du vil også have mulighed for at finde din egen unikke coaching stil ved at afprøve forskellige metoder i løbet af undervisningen.

Målgruppe for træningen

Målgruppen for dette kursus er ledere og specialister, Scrum Masters, Product Owners og andre, der ønsker at forbedre sig selv, deres teams og organisation.

Kursus udbytte

Som coach, vil du være i stand til at hjælpe med at skabe en positiv og støttende arbejdskultur, som kan øge trivsel og motivation hos medarbejderne og dermed bedre understøtte opnåelse af forretningsmålene for din organisation.

 • Lær at skabe og implementere et professionelt miljø og positivt miljø i en organisation
 • Lær effektiv konflikt håndtering
 • Lær at coache chefer og stakeholders
 • Forbedre evnen til at coache mere effektivt
 • Opnå en dybere forståelse for rollen som en coach
 • Optimere coaching processer og metoder
 • Udvikle teams og individuelle medarbejdere
 • Lær at skabe motivation
 • Få coaching i forhold til de udfordringer, du står over for i hverdagen
 • Finde og øve din egen Authentic Coaching stil
 • Inkluderet i kursus honoraret er Authentic Coach certificering

 

Kursus indehold

Authentic Coaching er 2 dages praktisk træning, som præsenterer dig for en række forskellige coaching metoder. Du vil sammen med andre deltagere arbejde med og løse forskellige cases ved hjælp af disse coachingmetoder, hvilket vil hjælpe dig med at finde ud af, hvilke metoder der virker bedst for dig og din organisation. Som virksomhed er vi ikke låst fast på en bestemt metode, men tror på at en coach bør have kendskab til flere metoder, da problemer og mennesker kan være vidt forskellige. Derfor introduceres og trænes flere metoder i løbet af forløbet.

 • Introduktion til den coachende samtale
 • Introduktion og træning i metoden “Coaching for Performance”
 • Anvendelse af GROW model
 • Introduktion og træning i metoden “The 7 Essential Questions Method”
 • Anvendelse af metoden “Tools for Talking When Stakes Are High”
 • Introduktion og træning i metoden “Leadership and Self Deception: Getting Out of the Box”
 • Anvendelse af metoden “The Inner Game of Work”
 • Introduktion og træning i metoden “The Power of Vulnerability”
 • Anvendelse af metoden “The Art of Possibility”
 • Introduktion og træning i metoden “The Circle of Safety”
 • Rigelig mulighed for reflektion og at få besvaret dine spørgsmål undervejs i kurset.

Hvad laver en Coach?

agil pmCoaching handler om at frigøre potentialet hos dem, du coacher. En business coach er en professionel, der hjælper mennesker med at opnå deres mål ved at arbejde med deres kommunikation og performance. Det kan omfatte at hjælpe med at udvikle lederens evner, skabe mere effektive teams, løse specifikke problemer og øge virksomhedens resultater. Coachen arbejder også med at identificere og udfordre begrænsende overbevisninger og adfærd og hjælpe med at skabe klare mål og handlinger for at nå dem. De giver også feedback og støtte, samt hjælper med at holde personen ansvarlig for deres fremskridt. Et kursus i business coaching kan give dig værktøjerne til at hjælpe virksomheder med at nå deres mål og skabe resultater.

Forudsætninger for dette kursus

Der er ingen formelle forudsætninger for at deltage i kurset. Vi tager udgangspunkt i din nuværende erfaring, og finder en vej frem i forhold til den. Det kan være en fordel at medbringe specifikke problemer eller udfordringer, som du ønsker at arbejde med under kurset, da det giver mulighed for at anvende læringen i en konkret sammenhæng. Det er vigtigt at være åben for at undersøge og udvikle dig selv og dine evner, da det er et af hovedformålene med Authentic Coaching.

Kursus materiale

Du får 12 måneders gratis adgang til Compass LMS, et online læringsstyringssystem. Du kan bruge det til at få adgang til kursusmateriale, herunder videoer, cases, aktiviteter, skabeloner.

Muligheder for overbygning

Det vil være naturligt at fortsætte med et modul i Agil Projektledelse som det næste.

Certificeringagil pm

Kurset indeholder en certificering som Authentic Coach. Certificeringen består af en opgave, der skal afleveres. Opgaven skal indeholde forskellige situationer, som er blevet løst eller forsøgt løst gennem coaching. Formålet med opgaven er at øge din læring og forståelse af forskellige coaching metoder og teknikker. Du kan tage udgangspunkt i egne situationer fra din arbejdsplads eller bruge dem, som vi stiller til rådighed. Alle kursister vil have mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp undervejs, for at hjælpe dem med at bestå.

Underviser Torben Madsen

agil pm

Torben Madsen (LSSMBB og Agile Coach) er en erfaren underviser og professionel coach med 18 års erfaring inden for produktions og serviceoptimering. Han har tidligere fungeret som Continuous Improvement Manager og har coachet mange teams, ledere, direktører og kollegaer. Torben har hjulpet både danske og internationale virksomheder med at forbedre deres performance, og er nu både konsulent og underviser på akademiets kurser inden for Lean, Six Sigma og Agile.

Han underviser efter principperne og metoderne fra “Training from the Back of the Room”, en accelereret, hjernevenlig læringsmetode. Torben er certificeret i CSSBB, PSM I, PSM II, PSPO II, CSPO, CSM, SAFe Agilist, CSSMBB og har studeret Authentic Leadership og er certificeret i Management Excellence på Harvard Business School i Boston.

 

Underviser Niels Fester

agil pm

Niels er uddannet civilingeniør og har 20 års erfaring som iværksætter, produkt og service udvikling. Han har hjulpet både danske og internationale virksomheder i gang med Lean, Scrum og Agile og underviser på akademiets kurser inden disse områder.

Niels er certificeret i, og underviser efter metoder fra ”Training from the Back of the Room”, How to fix your Scrum, Management 3.0 og 7 Death of Scrum. Niels har senere i sin karriere studeret Lean i Japan, og disruptive innovation på Harvard Business School i Boston. Niels er certificeret Agile Coach, LMBB, CSSBB, PSM og CSSMBB.

 

Relaterede kurser

scrum master kursus
Akademiets Scrum Master uddannelse er 2 dages interaktiv uddannelse i Scrum værktøjer og teknikker. Certificering.
Scrum Master Uddannelse
product owner kursus
På akademiets 2 dages Product Owner kursus i København eller Aarhus lærer vi dig, hvordan du får succes med Scrum og Agile.
Product Owner Kursus
Scrum master II kursus
På denne 6 dages komplette certificerede Scrum Master kommer du hele vejen rundt om Scrum. Komplet Scrum Master uddannelse. 
Scrum Master 6 Dage

Ofte stillede spørgsmål (F.A.Q.)

Hvordan ser man om der er plads?

Du kan se om der er ledige pladser ved at tjekke kursustilmeldingssiden, hvor hver kursus vil være markeret med en farve; grøn betyder ledige pladser, gul betyder, at kurset er næsten fyldt op, og rød betyder, at kurset er fuldt.

Kan man ændre datoer?

Ja, du kan ændre datoer for kursusmodulerne i op til 2 år, dog afhænger det af akademiets tilgængelighed. Kontakt akademiet for at bekræfte muligheden for at ændre datoer og reglerne for modulrækkefølgen. Du kan også se alle datoer på vores hjemmeside.

Kan jeg få et virksomhedskursus hos min arbejdsplads?

Ja, vi tilbyder virksomhedskurser, som kan afholdes hos din arbejdsplads. Læs mere om virksomhedskursus på vores hjemmeside, på dansk eller engelsk. Virksomhedskurser kan betale sig, når I er flere end 5-6 kursister. Kontakt os for et tilbud på et virksomhedskursus.

Har I andre coaching uddannelser?

Ja, vi tilbyder flere kurser, der kan være en god idé, hvis du ønsker at bygge videre på din viden inden for Agile eller Lean, eller hvis du ønsker at kombinere metoderne i en Agile Coach uddannelse. Besøg vores hjemmeside under “Modulopbygning” for at undersøge Modul opbygning og mulighederne for at udvide din viden.

Kan jeg få professionel coaching efter kurset?

Ja, vi tilbyder at hjælpe dig med at reflektere over dine erfaringer og udfordringer og tilbyder gerne vores ekspertise og erfaring i form af sparring. Det kan være en god måde at få et frisk perspektiv og nye ideer til at tackle de udfordringer, du møder i din professionelle udvikling. Kontakt os for at aftale dette.

Undervisningssprog

Åbne kurser er på dansk sprog og med dansk kursusmateriale.

Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.

Materialer ifm. undervisning

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram. Du har adgang i 12 måneder.

Trænings lokationer

København

Compass Academy (100 m fra Nørreport Station)
Købmagergade 67
DK-1150 København kurser afholdes i Aarhus og København. Alternativt tilbydes kursus 100% online eller virksomhedskurser afholdt hos jer.

Aarhus:

Hotel Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3
8210 Aarhus

Forplejning

København:

Vi spiser på restauranter i byen, turnus mellem:
Restaurant La Perla: Italiensk frokostbuffet
Restaurant Rice Market: Thai buffet

Aarhus:
Hotel Scandic Aarhus Vest frokostbuffet
Hvis du har allergi, er vegetar eller veganer, bedes du informere os om det, så vi kan arrangere det passende mad til dig på kursusdagen.

Overnatning ifm. kursus

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale Hotel Ibsen eller Hotel Arthur, 5 minutters gang fra akademiet.
Vendersgade 23
1363 København
Tlf. +45 33 45 77 44

Parkering i København

Q-Park

Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf.: +45 70 25 72 13
Vis vej i Google Maps

Parkering i Aarhus

Du kan parkere gratis ved hotellet hvor vi underviser.

Transport til undervisningen

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet er beliggende på Hotel Scandic Vest, i udkanten af Aarhus by.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig, bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Authentic coaching kursus 10

Tid og sted

Modul AC:
20 - 21 Apr
(København)


Modul AC:
07 - 08 Sep
(København)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 14.900 Ekskl. moms

TILMELD