Vælg en side

ChatGPT Kursus
Practitioner | 2 Dage

Bedre Kvalitet | Nemmere | ChatGPT®

Udforsk AI’s potentiale. Lær at udnytte ChatGPT, som er enkelt at bruge, men kan gøre meget mere, end du tror.

På vores to dages ChatGPT kursus lærer du at mestre dette nye værktøj. Kurset er målrettet forretningsbrugere, ikke programmører, som ønsker at skrive effektive prompts på dansk for at få mest muligt ud af ChatGPT. Uanset din rolle eller branche giver kurset dig værktøjer til at arbejde mere effektivt, spare tid og reducere stress.

Udover en grundig introduktion til ChatGPTs mange funktioner, guider vi dig også igennem vigtige aspekter som etik, bias og sikkerhed ved brug af AI, herunder ChatGPT. Og det stopper ikke efter kurset – du kan få sparring med underviseren, hvis du har spørgsmål eller udfordringer. Alt kursus materiale er på dansk.

Målgruppen for kurset er

Kurset er designet til forretningsbrugere, der ønsker at forstå og anvende ChatGPT effektivt i deres arbejde, men det er også åbent for andre interesserede. Det er ikke et teknisk kursus for programmører, men et praktisk kursus for dem, der ønsker at skrive bedre prompts og forstå, hvordan man får mest muligt ud af ChatGPT. Tænk på det som at lære at køre en bil: Du behøver ikke at være mekaniker for at køre en bil effektivt, du skal bare forstå, hvordan du bruger instrumenterne korrekt.

 • Ledere: Forstå muligheder og risici ved værktøjet
 • Marketingmedarbejdere: Få hjælp til idegenerering til kampagner, skab engagerende overskrifter og forbedre SEO gennem nøgleordsoptimering.
 • Kommunikationsmedarbejdere: Forbedre læsevenligheden i dine tekster, og lær at skrive mere samtaleagtige og engagerende tekster.
 • Journalister: Generer hurtigt artikeludkast og ideer til historier.
 • Tekstforfattere: Forbedre din redigeringsproces ved at fjerne unødvendige ord og sætninger, og lær at skrive mere overbevisende call-to-action elementer.
 • Freelancere inden for tekstproduktion: Forbedre din skriveproces, generer nye ideer hurtigere og lær at skrive mere engagerende og overbevisende tekster.
 • Projektledere: Forbedre kommunikationen i dit team og skriv mere overbevisende projektbeskrivelser og rapporter.
 • Finansmedarbejdere: Forstå komplekse finansielle tekster og skriv mere klare og forståelige rapporter.
 • Forsikringsagenter: Skriv mere overbevisende forsikringspolicer og kommunikation.

ChatGPT Kursus indhold

 • Introduktion til ChatGPT, og hvordan kan det ChatGPT værktøjet kan hjælpe dig i dit arbejde? Lær om de mange anvendelser inden for forskellige professioner.
 • Etik, bias og sikkerhed: Forstå de etiske overvejelser og potentielle bias, der kan opstå ved brug af ChatGPT, samt hvordan man sikrer en sikker og ansvarlig brug af teknologien.
 • Oplev gevinsterne ved at bruge ChatGPT. Læs mere om et studie MIT gennemførte.
 • Idegenerering: Lær hvordan du kan bruge ChatGPT til at generere nye ideer til kampagner, artikler, blogindlæg og meget mere.
 • Skrivning og redigering: På Chat GPT kursus lærer du at skabe ny tekst, uddybe eksisterende tekst, og skrive mere korrekte og effektive emails. Forbedre dine redigeringsfærdigheder ved at lære at fjerne unødvendige ord og sætninger, og lær at skrive mere overbevisende call-to-action elementer.
 • SEO: Hvordan du kan bruge ChatGPT til at vælge relevante nøgleord og forbedre tekstens synlighed i søgemaskiner.
 • Tilpasning af tone og stil: Lær at gøre teksten mere personlig, skrive i forskellige toner der appellerer til din målgruppe, og omskrive teksten fra første person til tredje person.
 • Brug af ChatGPT i forskellige professionelle sammenhænge: Fra at skrive mere effektive jobopslag og ansøgninger i HR, til at forstå komplekse juridiske tekster og skrive mere klare og forståelige juridiske dokumenter.
 • Hvad du skal være opmærksom på i brugen af ChatGPT inklusive dos and don’ts.

Kursus form

Dette to dages ChatGPT kursus er designet til at give dig en dybdegående forståelse af ChatGPT og dens mange anvendelsesmuligheder, uanset om du er leder, beslutningstager eller en medarbejder, der skal bruge teknologien i dit arbejde. Kurset kombinerer teoretisk undervisning med praktiske øvelser, hvor du får mulighed for at arbejde direkte med ChatGPT. Du vil se, hvordan det kan forbedre tekstproduktion og effektivitet i din kontekst.

 • På kursusets første dag introducerer vi ChatGPT og ChatGPT’s mange funktioner. Gennem en række eksempler og øvelser demonstrerer vi, hvordan ChatGPT kan anvendes i forskellige professionelle sammenhænge. Du vil få mulighed for at se ChatGPT i aktion og lære de grundlæggende teknikker til at bruge det effektivt.
 • Du vil hurtigt se potentialet i ChatGPT ligesom virksomheden Topsoe har gjort det.
 • Andendagen af ChatGPT kursus er dedikeret til at udforske ChatGPT’s avancerede funktioner mere dybdegående. Her vil du få mulighed for at arbejde med dine egne materialer og projekter, hvilket vil give dig en mere praktisk erfaring. Vi vil undersøge, hvordan du kan integrere ChatGPT i din egen arbejdsproces, og du vil forlade kurset med nye, effektive arbejdsmetoder.
 • Kurset sikrer rigelig tid til spørgsmål, diskussioner og personlig vejledning, så du får mest muligt ud af din tid med os. Er du interesseret i AI i en agil kontekst, så kan vi anbefale akademiets Scrum Master kursus.

 

Forudsætninger for deltagelse i dette kursus

Kurset kræver ingen forudsætninger. Vi tilpasser undervisningen til din nuværende erfaring med ChatGPT, og skræddersyr et forløb der passer til dig.

ChatGPT kursus materiale

Du får 12 måneders gratis adgang til Compass LMS, et online læringsstyringssystem. Du kan bruge det til at få adgang til kursusmateriale, herunder videoer, cases, aktiviteter, skabeloner.

Underviser Kristoffer Hovland

agil pm

Kristoffer er uddannet som Diplomingeniør fra DTU. Han har mange års erfaring inden for IT og har en dyb forståelse for ChatGPT, AI og hvordan det fungerer i praksis. Udover at undervise i ChatGPT, underviser Kristoffer også på akademiets RPA kurser, herunder UiPath og Power Automate kurserne. Kristoffer er certificeret Lean Six Sigma Black Belt og Agile Coach.

Ved siden af rollen som underviser er Kristoffer endvidere overordnet ansvarlig for udviklingen af akademiets front- og backend applikationer, samt den tekniske udvikling og drift af akademiets hjemmesider.

 

Underviser Torben Madsen

agil pm

Torben er uddannet Diplomingeniør fra DTU og er en erfaren underviser og coach med en baggrund i produktions- og serviceoptimering. Torben har været beta tester for ChatGPT og bruger ChatGPT teknologien dagligt. Han rådgiver virksomheder i brugen af ChatGPT og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Torben har været i branchen i 18 år, og har tidligere haft roller som Continuous Improvement Manager og udviklingschef.

Torben har hjulpet både danske og internationale virksomheder med at forbedre deres performance. Han er certificeret i CSSBB, PSM I, PSM II, PSPO II, CSPO, CSM, SAFe Agilist, CSSMBB og har en certificering i Management Excellence fra Harvard Business School i Boston.

 

 

 

Relaterede kurser

scrum master kursus
Akademiets Scrum Master uddannelse er 2 dages interaktiv uddannelse i Scrum værktøjer og teknikker. Certificering.
Scrum Master Uddannelse
product owner kursus
På akademiets 2 dages Product Owner kursus i København eller Aarhus lærer vi dig, hvordan du får succes med Scrum og Agile.
Product Owner Kursus
Scrum master II kursus
På denne 6 dages komplette certificerede Scrum Master kommer du hele vejen rundt om Scrum. Komplet Scrum Master uddannelse. 
Scrum Master 6 Dage

Ofte stillede spørgsmål (F.A.Q.)

Hvordan ser man om der er plads?

Du kan se om der er ledige pladser ved at tjekke kursustilmeldingssiden, hvor hver kursus vil være markeret med en farve; grøn betyder ledige pladser, gul betyder, at kurset er næsten fyldt op, og rød betyder, at kurset er fuldt.

Kan man ændre datoer på ChatGPT kursus?

Ja, du kan ændre datoer for kursusmodulerne i op til 2 år, dog afhænger det af akademiets tilgængelighed. Kontakt akademiet for at bekræfte muligheden for at ændre datoer og reglerne for modulrækkefølgen. Du kan også se alle datoer på vores hjemmeside.

Kan jeg få et virksomhedskursus hos min arbejdsplads?

Ja, vi tilbyder virksomhedskurser, som kan afholdes hos din arbejdsplads. Læs mere om virksomhedskursus på vores hjemmeside, på dansk eller engelsk. Virksomhedskurser kan betale sig, når I er flere end 5-6 kursister. Kontakt os for et tilbud på et virksomhedskursus.

Har I mere viden om ChatGPT?

Ja, Du kan læse mere om Hvad er ChatGPT?

Kan jeg få professionel coaching efter kurset?

Ja, vi tilbyder at hjælpe dig med at reflektere over dine erfaringer og udfordringer og tilbyder gerne vores ekspertise og erfaring i form af sparring. Det kan være en god måde at få et frisk perspektiv og nye ideer til at tackle de udfordringer, du møder i din professionelle udvikling. Kontakt os for at aftale dette.

Undervisningssprog

Åbne kurser er på dansk sprog og med dansk kursusmateriale.

Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.

Undervisningsmateriale

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram. Du har adgang i 12 måneder.

Træningslokationer

København

Compass Academy (100 m fra Nørreport Station)
Købmagergade 67
DK-1150 København kurser afholdes i Aarhus og København. Alternativt tilbydes kursus 100% online eller virksomhedskurser afholdt hos jer.

Aarhus:

Hotel Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3
8210 Aarhus

Forplejning

København:

Vi spiser på restauranter i byen, turnus mellem:
Restaurant La Perla: Italiensk frokostbuffet
Restaurant Rice Market: Thai buffet

Aarhus:
Hotel Scandic Aarhus Vest frokostbuffet
Hvis du har allergi, er vegetar eller veganer, bedes du informere os om det, så vi kan arrangere det passende mad til dig på kursusdagen.

Overnatning i forbindelse med ChatGPT kursus

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale Hotel Ibsen eller Hotel Arthur, 5 minutters gang fra akademiet.
Vendersgade 23
1363 København
Tlf. +45 33 45 77 44

Parkering i København

Q-Park

Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf.: +45 70 25 72 13
Vis vej i Google Maps

Parkering i Aarhus

Du kan parkere gratis ved hotellet, hvor vi underviser.

Transport til undervisningsstedet

København: Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station og har direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.
Aarhus: Akademiet er beliggende på Hotel Scandic Vest, i udkanten af Aarhus by.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig, bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

ChatGPT kursus

Tid og sted

Modul GBT:
02 - 03 Nov
(København)


Modul GBT:
04 - 05 Dec
(København)


Modul GBT:
12 - 13 Okt
(Aarhus)


Modul GBT:
09 - 10 Nov
(Aarhus)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 7.900 Ekskl. moms

TILMELD