Online Six Sigma
Kurser fra yellow til black belt

Lean six sigma Balckbelt

Six Sigma Online Kursus

Start din Lean Six Sigma rejse online

Er du bare nysgerrig eller ønsker du at få en fuldt udbygget Six Sigma online uddannelse, så kig her. Akademiet tilbyder et fuldt program af online Six Sigma kurser, hvor du får jordnær let forståelig undervisning og træning i Six Sigma. Online kurserne afsluttes alle med en certificering gennem multiple choice test og du modtager certifikat på, at du har gennemført kurset.

Du bliver gennem små videoer oplært i Six Sigma og hvordan Six Sigma kan bruges til at løse opgaver nemmere, hurtigere, bedre og med færre omkostninger.

100% online uafhængig af tid og sted

Six Sigma kurserne er 100% online og er tilpasset dig der ikke har mulighed for fremmøde, og som har behov for at kunne tage hele din Six Sigma uddannelse, online hjemmefra, uafhængig af tid og sted, når det passer dig.

Six Sigma kurser på 100% dansk sprog

Six Sigma kursusmateriale er 100% på dansk. Selvom du kan tale engelsk, så er det meget lettere, for de fleste, at gennemføre et Six Sigma online kursus på dansk. Du skal ikke bruge energi på komplicerede engelske vendinger hvilket lettere forståelsen.

Six Sigma Yellow til Master Black Belt

Uanset om du arbejder i service, administration eller produktion, så kan du få et Six Sigma kursus der passer til dig, online. Der er online kurser med alt fra Yellow Belt til Six Sigma Black Belt for ledere og specialister.

På online kurserne får du

Du kan starte småt, eller du kan gå direkte på en Six Sigma Black Belt med det samme. Du kan lære alt om Six Sigma på kurserne.

Six Sigma certificering online

Six Sigma kurserne indeholder certificeringsprogram der ligeledes gennemføres hjemmefra online. Certificeringsprogrammet går helt op til Six Sigma Black Belt certificering.

Kurserne Six Sigma online

  • Six Sigma online kursus BLACK BELT
  • Six Sigma online kursus GREEN BELT
  • Six Sigma online kursus YELLOW BELT

Efter Six Sigma online kurset har du

Six Sigma online kurset sætter dig i stand til at gennemføre Six Sigma projekter og du bliver certificeret.