Online Six Sigma Kurser
Green – Black – Master Black

Lean Six Sigma Master Black Belt

Six Sigma Online Kursus

Start dit Six Sigma kursus online

Akademiet tilbyder et komplet program af Six Sigma kurser online. Du kan starte med en introducerende Yellow Belt kursus, eller du kan gå hele vejen og tage en Six Sigma Black Belt online. Kurserne er 100% online, og du er uafhængig af tid og sted.

Akademiet tilbyder et fuldt program af online Six Sigma kurser, hvor du får jordnær let forståelig undervisning og træning i Six Sigma – på dansk sprog. Online kurserne er indbygget med multiple choice funktionalitet, så du hvert 3 minut får stillet et Six Sigma spørgsmål. Certificering udgøres af en projektopgave, der sammen med multiple choice quizzerne kvalitetssikrer din indlæring. 

Du bliver gennem små videoer oplært i Six Sigma og hvordan Six Sigma kan bruges til at løse opgaver nemmere, hurtigere, bedre og med færre omkostninger.

100% online uafhængig af tid og sted

Six Sigma kurserne er 100% online. Og kurserne er tilpasset dig, der ikke har mulighed for fremmøde, og som har behov for at kunne tage hele Six Sigma uddannelsen, online hjemmefra, uafhængig af tid og sted, og når det passer dig.

100% Dansk sprog online Six Sigma kurser

Six Sigma kursusmateriale er 100% på dansk. Selvom du kan tale engelsk, så er det meget lettere, for de fleste, at gennemføre et Six Sigma online kursus på dansk. Du skal ikke bruge energi på komplicerede engelske vendinger hvilket lettere forståelsen.

Six Sigma yellow til master black belt

Uanset om du arbejder i service, administration eller produktion, så kan du få et Six Sigma kursus der passer til dig, online. Der er online kurser med alt fra Yellow Belt til Six Sigma Black Belt for ledere og specialister.

På online kurserne får du

Du kan starte småt, eller du kan gå direkte på en Six Sigma Black Belt med det samme. Du kan lære alt om Six Sigma på kurserne.

Certificering Six Sigma online

Six Sigma kurserne indeholder certificeringsprogram der ligeledes gennemføres hjemmefra online. Certificeringsprogrammet går helt op til Six Sigma Black Belt certificering.

Kurserne Six Sigma online

  • Six Sigma online kursus BLACK BELT
  • Six Sigma online kursus GREEN BELT
  • Six Sigma online kursus YELLOW BELT

Efter Six Sigma online kurset har du

Six Sigma online kurset sætter dig i stand til at gennemføre Six Sigma projekter og du bliver certificeret.