rpa kurser & udviklere

Compass RPA Kurser

Compass tilbyder et komplet program af RPA kurser til automatisering af administrative forretningsprocesser. Og når du ikke kan Leane dine administrative processer mere, så kan du RPA automatisere dem som det. Forudsætninger er, at processen er regelbaseret klik proces og har et fornuftigt volumen. Læs mere om RPA kurser her.

Teknisk stærke UiPath udviklere

Ønsker I teknisk hjælp til at komme igang med RPA, så tilbyder Compass assisteret implementering. Her hjælper en teknisk stærk UiPath udvikler jer igang med projektet. Læs mere om Compass UiPath udviklere her.

Fixed price RPA startpakke

Ønsker i en “low risk – best practice – fast tract – fixed price” start på jeres RPA initiativ,  så tilbyder RPA Huset Compass en startpakke hvor vi hjælper jer igang med RPA. Pakken indeholder, UiPath software, programmering af de første robotter og uddannelse af jeres RPA udviklere. Du kan læse mere om RPA startpakken her.

Jeg ønsker mere information om RPA

Kontakt Compass for at høre mere om RPA og UiPath og hvorledes du kan automatisere virksomhedens administrative processer. Skriv mail til info@comss.dk.