Lean Six Sigma Kurser

Lær Lean Six Sigma … opgrader dine skills

På Lean Six Sigma kursus lærer du det hele så du selv kan skabe konkrete resultater? Programmet er modulopbygget og du bliver derfor både Lean og Sis Sigma certificeret. På akademiets Lean Six Sigma kurser kan du få det hele, fra Yellow til Master Black Belt. Til alle kurserne medfølger certificeringsprogram og Six Sigma software licens.

2-1 Rabat Læs

Programmet er modulopbygget, bestående af 5 Lean moduler og 3 Six Sigma moduler. Modulopbygningen muliggør at du får både Lean og Six Sigma certificering. 

Lærer jeg både Lean og Six Sigma?

Ja. På kurserne lærer du hvorledes du gennemfører både Lean og Six Sigma forbedringsprojekter. Du lærer både om PDCA og DMAIC processerne som er en projektmodeller for hhv. Lean og Six Sigma.

Hvilke certificeringer kan jeg opnå?

Som i Karate, kan du forbedre dine Six Sigma færdigheder. Og akademiet tilbyder kurser med tilhørende certificering i yellow, green, black og master black belt. Du kan købe alle moduler i et samlet kursus, eller du kan tage din Lean Six Sigma uddannelse trinvis bygge på.

Hvad kan jeg bruge et Lean Six Sigma kursus til?

Lean og Six Sigma kan anvendes i både produktion og servicevirksomheder. 

Hvem henvender kurserne sig til?

Lean Six Sigma kan anvendes i både produktion og servicevirksomheder. De fleste af vores kursister kommer fra virksomhedens service administrative funktioner. 

DANFOSS /
Morten Bertelsen

De to sidste dage på Lean Six Sigma Black Belt uddannelsen var rigtig interessante og indholdet var lige en tand skarpere end Yellow og Green. God struktur og indhold på dagene og underviseren leverer en god og levende gennemgang af materialet med både teori og øvelser. Tak til Compass.

HØJVANG LABORATOREIR /
Gitte Gadegaard

Utrolig spændende rejse gennem LEAN og Six Sigma Black universerne med engagerede og velforberedte undervisere fyldt med god energi. Jeg overvejer at opgradere med Master modulerne til efteråret, så måske ses vi igen.

SIEMENS GAMESA /
Paul Neuper Kjeldal

Har gennemført “Lean Six Sigma kursus Black Belt” og er igennem hele forløbet blevet undervist af virkelig kompetente undervisere i velegnede lokaler med godt gennemarbejdet kursusmateriale. Det har været en rigtig god oplevelse.

FORSVARET /
Jens Ishøy Prehn

God kombination af teori, opgaver og faglige eksempler. Giver et fantastisk overblik og en dybere forståelse af virksomheden fra bund til top, fra strategi til dagligt arbejde og fra kultur til værktøjer. Jeg vil uden tøven anbefale dette Six Sigma kursus til alle der ønsker Six Sigma i deres virksomhed. Om du er teamleder, mellemleder eller topchef er der guldkorn at hente.

BANEDANMARK /
Lars Honoré

Tak for et godt totalt streamet Six Sigma kursus. God undervisning, hvor læreren kunne omsætte tingene så det gav mening. Får blod på tanden til at lære mere.

LEGO /
Mie Holm

Mange tak for et super Lean Six Sigma kursus tilbage i foråret Underviseren var fantastisk god til at projektere Lean koncepterne til alle på kurset om de så arbejdede i produktion, service/administration eller udvikling. Tak! Kurset er anbefalelsesværdigt for selv IT-udviklings afdeling.

Læs 100 udtalelser