LEAN SPECIALIST KURSER

Her har du en oversigt over akademiets Lean specialist kurser. Ønsker du alt dette kan du få det hele i Lean Specialist uddannelsen. Ønsker du en grundliggende Lean uddannelse findes disse i hovedmenuen under “Lean Kurser”. 

Århus / København

Lean Specialist Uddannelsen Certificeret Black Belt

  • 11 dages kursus i Lean
  • Lean Specialist certificering
  • Alle akademiets Lean certificeringer
  • ERFA Netværk
  • Online adgang til undervisningsmateriale
pris: 44.800
ABCDE
København

Toyota Kata Kursus 2 dage

Har du allerede en grundlæggende Lean uddannelse, og ønsker du at sætte yderligere turbo til virksomhedens innovation, så er dette kursus relevant. 2 dage praktisk træning i Toyota’s Improvement Kata og Coaching Kata.

pris: 6.800
København

Lean Startup 1 dag

Kurset er en grundig, jordnær og praktisk orienteret introduktion til Lean Startup og produktudvikling og hvorledes det kan anvendes i store virksomheder. Lean Startup kan benyttes til udvikling af alle typer produkter.

pris: 0
Virksomhedskursus

TWI Jobinstruktion 1 dag

Kurset er en grundig, jordnær og praktisk orienteret introduktion til TWI Jobinstruktion. Efter kurset kan kursisten bruge TWI til at træne egne medarbejdere. Kurset kan benyttes i både produktion, administration og service funktioner.

pris: 0
Virksomhedskursus

Lean Strategiprocessen 1 Dag

Ofte går virksomheden fra at have 50+ projekter ned til at have 5-6 virkelig vigtige projekter. Dette skaber fokus, og projekterne koordineres nedad og på tværs i virksomheden så alle involveret i processen.

pris: 5.800
Virksomhedskursus

Lean Transformation 1 Dag

Mange organisationer formår ikke at få det fulde udbytte af deres leaninitiativ. Det er der mange årsager til, og på kurset arbejder vi med hvorledes Lean virksomheden på en social sund måde bedst kan starte et Lean initiativ.

pris: 5.800
Virksomhedskursus

Lean For Executives

Hvad har vi lært de sidste 30 år om Lean transformationer. Hvad har vi lært, og hvad er erfaringerne? En dagsworkshop med topledelsen. Erfaringer, kom i gang, ledelse og forventninger til topledelsen. Kurset sammensættes efter deltagernes ønske.

pris: 9.800

NOVO NORDISK /
Marlene Jakobsen

Fantastisk tilrettelagt Lean Konsulent uddannelse med en god blanding af kompetente kursister, og afviklet i en ualmindelig varm og rolig atmosfære. Jeg har fået inspiration til fornyelse af målstyringstavlerne, så vi på ét og samme sted kan følge op på både KPI’er, løbende forbedringer og status på træning og uddannelse. Underviseren har virkelig været en inspirator og jeg er fyldt med ny energi.

KIPLING TRAVEL /
Tine Johansen

Den mest værdifulde LEAN læring var værdistrømsanalysen, den kommer vi helt klart til at bruge hos os. Underviseren var super positiv og engareret lige fra dag et, god til at forklare og inddrage os kursister.

BANEDANMARK /
Lars Honoré

Tak for et godt totalt streamet kursus. God undervisning, hvor læreren kunne omsætte tingene så det gav mening. Får blod på tanden til at lære mere.

RIGSPOLITIET /
Trine Therkelsen

1000 tak for et rigtig godt og brugbart Lean kursus. Det var virkelig en fornøjelse. Jeg synes, at det var et rigtig godt med præsentation af brugbare relevante og efterfølgende praktiske øvelser. Det var godt med den løbende dialog og drøftelser som gav yderligere input og vinkel på mange ting. Det, at jeg bare kan gå i gang i egen afdeling med de små forbedringer har stor værdi for mig.

NOVO NORDISK /
Pernille Andersen

Et rigtig spændende Lean kursus, hvor der var plads til nye og erfarne Lean konsulenter. Jeg havde stort kendskab til de fleste værktøjer, dog ikke A3. Her fik jeg en meget fin introduktion, samt praktiske øvelser, og det er noget jeg helt klart vil bruge aktivt fremadrettet.

ÅRHUS KOMMUNE /
Maja Alsén

Tak for et rigtigt godt kursus. Jeg synes kurset var godt tilrettelagt med teori om formiddagen og øvelse om eftermiddagen. Kurset var slet ikke det samme uden casen. Man opnår først en rigtig forståelse af, hvordan man griber det an i praksis, når man kommer tilbage til arbejdspladsen, ved denne øvelse. Teori er meget fint, men man får en helt anden og uvurderlig forståelse af kunsten at LEAN’e, når man prøver det i praksis. Det er casen rigtig god til.

ØRSTED /
Henrik Kassebeer

Lean kurset gav et rigtig godt indblik i værktøjer samt brugen af disse, herunder en vinkel på implementering af Lean. De praktiske øvelser i Lean værktøjer havde størst værdi for mig. Det var en rigtig god idé at danne grupper til at arbejde med værktøjer – Det gav et meget interessant indblik i andres erfaringer. Tak for et rigtig godt kursus.

Læs 100 udtalelser