Six Sigma Kurser

Lær Six Sigma uden Lean … opgrader dine skills

2-1 Rabat Læs

Vil du lære Six Sigma så du selv kan skabe konkrete resultater? Vil du certificeres og have papir på din Six Sigma kunnen? På akademiets Six Sigma kurser kan du få de hele. Kurserne er modulopbygget, og du kan tage et 2 dages kursus og lære de vigtigste yellow belt stof. Eller du kan gå hele vejen og blive certificeret Six Sigma Black Belt. Akademiets Six Sigma kurser er alle inklusiv certificering og Six Sigma software licens.

De meget “langhårede” statistik ting, som du alligevel ikke kommer til at bruge, har vi lagt ud i videoer. Og på den måde kan vi afvikle Six Sigma kurserne på relativ få fremmøde dage. Har du intet Six Sigma projekt hjemmefra, så stiller akademiet cases og datasæt til rådighed

LUNDBECK PHARMA /
Caroline Pedersen

Endelig fik jeg mulighed for at tage Six Sigma Black Belt uddannelsen. En mulighed som jeg er super glad for. Det har været et rigtig godt kursus, som har givet masser af inspiration og ny viden, som jeg helt sikkert kan bruge fremadrettet. Endnu en gang har jeg fået bekræftet, at det for det meste ”bare” er sund fornuft, og man kan komme rigtig langt med nogle forholdsvis simple værktøjer. Så det er nemt at gå hjem og bruge den nye viden i hverdagen. De undervisere jeg har haft fornøjelsen af i løbet af kurset, har begge været meget velforberedt. De har en enorm viden inden for området, både teoretisk og praktisk, som de glædelig har delt ud af.

ØRSTED /
Henrik Kassebeer

Lean kurset gav et rigtig godt indblik i værktøjer samt brugen af disse, herunder en vinkel på implementering af Lean. De praktiske øvelser i Lean værktøjer havde størst værdi for mig. Det var en rigtig god idé at danne grupper til at arbejde med værktøjer – Det gav et meget interessant indblik i andres erfaringer. Tak for et rigtig godt kursus.

Læs 100 udtalelser