Six Sigma Kurser (uden lean)

2-1 Rabat Læs

Ønsker du en “rene” Six Sigma Kurser? Så tilbyder akademiet Yellow, Green og Black Belt Six Sigma kurser med tilhørende certificering. De meget langhårede statistik ting som du ikke bruger har vi lagt ud i videoer. Og på den måde kan vi afvikle Six Sigma kurserne på relativ få fremmøde dage. Har du intet Six Sigma projekt hjemmefra, så stiller akademiet cases og datasæt til rådighed

LUNDBECK PHARMA /
Caroline Pedersen

Endelig fik jeg mulighed for at tage Six Sigma Black Belt uddannelsen. En mulighed som jeg er super glad for. Det har været et rigtig godt kursus, som har givet masser af inspiration og ny viden, som jeg helt sikkert kan bruge fremadrettet. Endnu en gang har jeg fået bekræftet, at det for det meste ”bare” er sund fornuft, og man kan komme rigtig langt med nogle forholdsvis simple værktøjer. Så det er nemt at gå hjem og bruge den nye viden i hverdagen. De undervisere jeg har haft fornøjelsen af i løbet af kurset, har begge været meget velforberedt. De har en enorm viden inden for området, både teoretisk og praktisk, som de glædelig har delt ud af.

RIGSPOLITIET /
Trine Therkelsen

1000 tak for et rigtig godt og brugbart Lean kursus. Det var virkelig en fornøjelse. Jeg synes, at det var et rigtig godt med præsentation af brugbare relevante og efterfølgende praktiske øvelser. Det var godt med den løbende dialog og drøftelser som gav yderligere input og vinkel på mange ting. Det, at jeg bare kan gå i gang i egen afdeling med de små forbedringer har stor værdi for mig.

 

ØRSTED /
Henrik Kassebeer

Lean kurset gav et rigtig godt indblik i værktøjer samt brugen af disse, herunder en vinkel på implementering af Lean. De praktiske øvelser i Lean værktøjer havde størst værdi for mig. Det var en rigtig god idé at danne grupper til at arbejde med værktøjer – Det gav et meget interessant indblik i andres erfaringer. Tak for et rigtig godt kursus.

Læs 100 udtalelser