>
2-1 Rabat
Læs

Lean Produktion
Certificeret Yellow Belt

2 Dage • Modul A

københavn / århus

Lær at optimere jeres forretnings processer

Lean Produktion er to dages intensivt kursus i Lean principper, værktøjer og værdistrømsanalyse. Kurset retter sig mod dig som arbejder i en produktionsvirksomhed eller i et produktions lignende miljø.

Vi træner dig i konkrete anvendelser, ikke kun koncepter, i et sprog du kan forstå, og under anvendelse af de formularer, værktøjer og hjælpe skemaer du skal bruge.

 • Kurset kan overbygges med modul B til Certificeret Lean Manager Green Belt
 • Du lærer Lean principper, teknikker og metodeapparat.
 • Du får praktisk erfaring med det vigtigste værktøj – værdistrømsanalyse i en ordreproducerende virksomhed, og kan anvende det når du kommer hjem.

Kursus Indhold

Det er væsentligt at få et overblik over Lean principper og værktøjer, så du kan anvende netop de værktøjer, der giver mening i din virksomhed.

 • Introduktion til historien bag Lean
 • Hvad er Lean
 • Lean principper og hvorledes du får forandring til at ske
 • Kaizen – løbende forbedringer
 • Procesoptimering
 • Toyotas 2 lean principper
 • Womack og Jones 5 lean principper
 • 7 former for spild
 • Værdiskabende og ikke værdiskabende aktiviteter.
 • Værdistrømsanalyse
 • 5S
 • Jobinstruktioner
 • Standard Arbejde
 • Kaizen
 • PDCA

Se mere detaljeret indhold her:

Next Step

Kurset er samtidig de to første dage (modul A) i akademiets certificerede Lean Manager og Lean Six Sigma Uddannelser. Du kan derfor senere, når det passer dig, vælge at deltage i akademiets øvrige moduler, og på den måde få din Lean Manager uddannelse, og/eller du kan vælge Six Sigma vejen.

Learning Management System

Som kursist får du 6 måneders adgang til Compass LMS (Learning Management System). Her har du adgang til alt dit materiale, og du kan tilgå det når det passer dig og hvor det passer dig – selv fra din smart phone. Materialet udgøres af videoer, cases, værktøjer, templates, quizzer og certifikater – det hele samlet et sted, og du er uafhængig af tid og sted. På den måde kan du studere når det passer dig – i toget, eller når børnene er gået i seng.

Certifikat

Certificeringer er indeholdt i dette kursus. Certificering har til formål at forankre og kvalitets sikre den viden du har tillært på kurset og akademiet anbefaler at du lader dig certificere. Læs mere om certificering her. Lean Certificeringsprogram.

Praktisk information

Udskyde eller ændre datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus ændre eller udskyde dine moduler så det passer i din kalender. Datoerne kan være for sammenpressede, og du kan derfor sprede datoerne over en længere periode før eller under dit kursus. Lad os det vide, så ændrer vi det. Du kan se alle datoer her.

Pris og 2-1 rabat

Pris er eksklusiv moms. Ellers er alt inklusiv, herunder online materiale, certificeringsprogram, frokost og kaffebord. Overnatning er ikke inkluderet. Er I flere deltagere kan I med fordel benytte 2-1 rabatordning der tilbydes på alle kurserne, dog ikke på opgraderinger og enkeltstående moduler. Læs om 2-1 rabatordning

Tider undervisning

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter kl 16.30 alle dage. Skal du hente børn en dag, så er der videoer på alle faglige områder. Det er ikke lige så godt, men du vil kunne klare den.

Baseret på ISO 18404 og Toyota Way

Uddannelsesmateriale og certificering er baseret på en kombination af kravene fra ISO 18404 og Toyota Way.

Certificering

Certificeringsprogram er indeholdt i dit kursushonorar. Du kan læse mere om certificering her:  Lean certificeringsprogramDu modtager altid diplom på at du har deltaget på dit kursus, og har du ikke tid til, eller motivation for Lean Six Sigma certificering er dette fint med os. 

Modulopbygning

Dette kursus kan overbygges med akademiets øvrige moduler inden for Lean eller Six Sigma. Læs om modulopbygning her: Modulopbygning

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale.
Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.

Materialer online

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram. Du har adgang i 12 måneder.

Lean netværksgrupper

Akademiet arrangerer netværktgrupper for alle kurser over 5 dages varighed. Læs om Lean netvært.

Kursus lokationer

Åbne kurser afholdes i Århus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København
Compass Academy (100m fra Nørreport station)
Købmagergade 67
DK-1150 København

Århus
Helnan Hotel Marselis
Strandvejen 25
DK-8000 Århus

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes som virksomhedskurser, dansk eller engelsk sprog. Send mail til akademiet for tilbud virksomhedskursus. Bliv kontaktet.

Forplejning

København
Vi spiser turnus mellem 3 restauranter:
El Tapeo: Spansk tapas buffet
La Perla: Italiensk frokost buffet
Rice Market: Thai buffet

Århus
Vi spiser på 
Hotel Marselis frokost buffet

Specielle ønsker til forplejning? Allergi, vegetar, veganer: Sig det til os på kursusdagen, så arrangerer vi det for dig.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale:

Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf: +45 33 45 77 44

Parkering København

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +45 70 25 72 13
Vis vej i Google Maps

Offentlig transport

København: Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der går toget til stationen fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn.

Århus: Hotel Marselis ligger i udkanten af Århus. Du kan tage buslinje 100, og stå af ved Mindeparken hvorfra der er 5 min gang.

Forretningsbetingelser

Læs om akademiets forretningsbetingelser. 

 

Tid og sted

Modul A:
24 - 25 Okt
(København)


Modul A:
16 - 17 Dec
(København)


Modul A:
21 - 22 Okt
(Århus)


Modul A:
16 - 17 Jan
(Århus)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 6.900Ekskl. moms

TILMELD