Compass Academy

Livslang læring

På akademiets certificerede kurser og uddannelser lærer du at skabe resultater i praksis. Bliv certificeret og få papir på din uddannelse.

Om Compass

Du vil blive tilfreds med dit uddannelsesforløb. Det sker helt automatisk når vi leverer værdiskabende kurser med stor positiv effekt på innovation, kvalitet, leveringstider og omkostninger. Og resultaterne vil blive til gensidig glæde for kunder, medarbejdere og virksomhedens ejere.

Vi går ikke på kompromis med fagligheden. Du får de bedst uddannede undervisere, med den nyeste faglige viden. De har solid praktiske erfaring, og er alle uddannet i Japan (Lean) og de bedste universiteter USA – Harvard og Stanford (innovation).

Vi hjælper hinanden, fejl griner vi af og fokus er på teamet’s succes frem for individuelle præstationer. På den måde optimeres læring, vidensdeling og innovation, til glæde for dig og dine behov for viden og læring. 

Vi udvikler agilt, og eksperimenterer konstant mod forbedringer og værdiskabelse. Det hele med hjerte, humor, ansvar, ordentlighed og smil på læben. Så velkommen og god fornøjelse.

Niels Fester, CEO Compass Academy

Compass baggrund

I 2005 etablerede Niels Fester og Claus Petersen Compass Lean Academy, Danmarks første Lean Academy. Siden da er over 4000 ledere og specialister blevet uddannet, og i dag er akademiet landets førende indenfor Lean, Six Sigma og Scrum. 

Teamet

Niels Fester

Niels Fester

Founding Partner. Programansvarlig Underviser og Praktiker

Niels er uddannet civilingeniør fra DTU. Han har udbygget sin Lean og Scrum uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har løst opgaver for Forsvaret, Velux, Region Hovedstaden, DuPont, Finansministeriet, SAS, og A.P. Møller – Maersk.

Torben Madsen

Torben Madsen

Director Business Excellence. LSS MBB

Scrum, Agile, og Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile evangelist. Torben er uddannet indenfor strategi, innovation og ledelse på Harvard Business School i Boston, og han har suppleret sin Lean uddannelse hos Toyota i Japan. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som Manager, Divisionschef, Udviklingschef, Kundeservicechef og Continuous Improvement Manager. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har arbejdet for TDC, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks og Transcom.

Anders Krarup

Anders Krarup

Director Technology Development

Anders er uddannet Multimedie Designer fra OTS. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets Websites. Anders underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Anders er certificeret UiPath & Power Automate udvikler.

Susanne Funder

Susanne Funder

Office Manager

Susanne er akademiets Office Manager og arrangør af interne og eksterne uddannelsesaktiviteter. Susanne har en baggrund indenfor service og konference booking, og står bag utallige vellykkede arrangementer og events.

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s spændende verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Hege Dalsgaard

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med stor erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe programmerne i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmerne og hun elsker at dele sin viden med andre.

Andreas Slavensky

Andreas Slavensky

Director. LSS MBB

Agile coach og evangelist. Lean og Six Sigma Master Black Belt. Andreas er uddannet civilingeniør og har mange års erfaring med både, Agile, Lean og Six Sigma. Han har en tung baggrund indenfor innovation kombineret med mange års erfaring som konsulent. Andreas har erfaring fra både service, produktion og administration, og han har hjulpet et utal af virksomheder med innovation og optimering.

Fareeba Shalala

Fareeba Shalala

Konference Assistent

Fareeba er akademiets konference assistent og hjælper med at arrangere akademiets interne kurser og uddannelses aktiviteter. Fareeba har en baggrund inden for både service, og hjælper tillige med produktion af akademiets undervisningsmaterialer. Fareeba hjælper på Lean kursus København.

Bo Toft Hansen

Bo Toft Hansen

Lean Six Sigma Konsulent og Praktiker.

Bo er uddannet Lean Six Sigma Master Black Belt. Bo har igennem en lang årrække arbejdet som fabrikschef og har stået i spidsen for udvikling af organisationer, supply chain, produktions optimeringer, drift samt opstart af produktion. Han har endvidere solid praktisk erfaring med Lean og Six Sigma, herunder strategi nedbrydning, etablering af KPI ”landskab”, leder sparring, organisationsdesign og udvikling, produktion i Østeuropa, herunder viden overførsel og motivation af den østeuropæiske organisation.

København

Compass NLC Aps
Købmagergade 67
1150 København
CVR: 31419549

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

N Undervisere uddannet i Japan
N Undervisning på dansk eller engelsk
N Fleksible kursus datoer
N Online materiale til alle kurser
N Tilknyttet ERFA netværk