om compass lean academy

Certificerede Lean kurser … Hver måned

Velkommen til Compass Lean Academy, Danmarks førende Lean center for træning og uddannelse i Lean, Six Sigma og RPA. Vi tilbyder åbne Lean og Six Sigma uddannelser i København og Århus. Vi har kontor i København og Ålborg. 

Akademiets konsulenter og undervisere er:

Fagligt stærke. Vores konsulenter har arbejdet med Lean og Six Sigma i mange år i virkelighedens verden. Alle instruktører er uddannet på de bedste skoler i USA, suppleret med studieophold i Japan.

Innovative. Vi er mega innovative og er først med at bruge ny teknologi til optimering af forretningsprocesser. Vi arbejder ud fra et mantra om små hurtige leverancer så vores kunder hurtigt får værdi af ny viden og teknologi.  

Tilgængelige. Vores viden er forankret i online materiale og videoer som kursister har adgang til. Det betyder at du kan få viden når dit behov opstår.

historie

I 2005 etablerede Niels Fester og Claus Petersen Compass, og i 2008 var landets første Lean Academy en realitet, Compass Lean Academy. Siden da er over 4000 Lean, Six Sigma og RPA ledere og specialister blevet uddannet, og i dag er akademiet landets førende Lean Academy med fokus på ledelse, kvalitet, RPA og de understøttende IT værktøjer. I 2016 blev RPA for alvor interessant, og RPA Huset Compass Digital, blev etableret som et selvstændigt forretningsområde. Compass er i dag ejet af Niels Fester, og akademiet tilbyder en lang række kurser indenfor Lean, Six Sigma, IT og digitale værktøjer.

teamet

Niels Fester

Niels Fester

Founding Partner. Programansvarlig Underviser og Praktiker

Niels er uddannet civilingeniør fra DTU, retning produktion. Han har udbygget sin Lean uddannelse gennem studierejser til Japan og USA. Han har beskæftiget sig med optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har løst opgaver for Forsvaret, Velux, Region Hovedstaden, Du Pont, Finansministeriet, SAS, Økonomistyrelsen og A.P. Møller – Maersk.

Torben Madsen

Torben Madsen

Director Business Excellence. LSS MBB

Lean Six Sigma Master Black Belt. Torben er uddannet indenfor strategi, innovation og ledelse på Harvard Business School i Boston, og han har suppleret sin Lean uddannelse hos Toyota i Japan. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som Manager, Divisionschef, Udviklingschef, Kundeservicechef og Continuous Improvement Manager. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har arbejdet for TDC, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks og Transcom.

Kristoffer Hovland

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Kristoffer er certificerede UiPath udvikler.

Casper Thomsen

Casper Thomsen

RPA Ingeniør

Casper er uddannet diplomingeniør fra DTU og er certificeret RPA Specialist, med hovedfokus på automatisering og optimering af virksomhedens administrative forretningsprocesser. Han arbejder med teknologier indenfor Machine learning, AI og Robotic Proces Automation.  Han er tillige ansvarlig for den tekniske udvikling af akademiets RPA robotter, herunder også Compass egne robotter. Casper underviser på akademiets RPA kurser og hjælper akademiets kunder med programmering af RPA robotter.

Bo Toft Hansen

Bo Toft Hansen

Lean Six Sigma Konsulent og Praktiker.

Bo er uddannet Lean Six Sigma Master Black Belt. Bo har igennem en lang årrække arbejdet som fabrikschef og har stået i spidsen for udvikling af organisationer, supply chain, produktions optimeringer, drift samt opstart af produktion. Han har endvidere solid praktisk erfaring med Lean og Six Sigma, herunder strategi nedbrydning, etablering af KPI ”landskab”, leder sparring, organisationsdesign og udvikling, produktion i Østeuropa, herunder viden overførsel og motivation af den østeuropæiske organisation.

Susanne Funder

Susanne Funder

Office Manager

Susanne er akademiets Office Manager og arrangør af interne og eksterne uddannelsesaktiviteter. Susanne har en baggrund indenfor service og konference booking, og står bag utallige vellykkede arrangementer og events.

Fareeba Shalala

Fareeba Shalala

Konference Assistent

Fareeba er akademiets konference assistent og hjælper med at arrangere akademiets interne kurser og uddannelses aktiviteter. Fareeba har en baggrund inden for både service, og hjælper tillige med produktion af akademiets undervisningsmaterialer.

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

Aalborg

Compass Aalborg
Strandvejen 9

9000 Ålborg
Telefon: 48 16 30 81
Mail til info@comss.dk

lean kursus møde

N Undervisere uddannet i Japan
N Undervisning på dansk eller engelsk
N Fleksible kursus datoer
N Online materiale til alle kurser
N Tilknyttet ERFA netværk

Inviter kollega

2 for 1

læs mere her