om compass Lean academy

Velkommen til Compass Lean Academy, Danmarks førende Lean center. Vi tilbyder Lean og Six Sigma uddannelse og træning. Vi er:

Fagligt stærke.Vores konsulenter har arbejdet med Lean og Six Sigma i mange år i virkelighedens verden. Og de er alle uddannet på de bedste skoler i UAS, suppleret med studieophold i Japan.

Kaizen Agile. Vi arbejder ude fra et mantra om små hurtige leverancer. Det betyder at vores kunder løbende får leveret værdi.

Tilgængelige.Vi har shared screen teknisk support og helpdesk. Det betyder at I kan få fat på os når der opstår behov.

Best practice. Compass var Danmarks første Lean Academy, og har en lang historik indenfor implementering af Lean og Six Sigma i praksis. Det betyder at i ikke behøver opfinde den dybe tallerken. Vi har set de fleste fejltrin.

Fremragende kundeservice. Compass modtog i 2020 en Finduddannelses pris for fremragende kundeservice.

Historie

I 2005 etablerede partnerne Niels Fester og Claus Petersen Compass. Fokus var i starten business intelligence, men allerede i 2008 blev landets første Lean Academy etableret. Compass Lean Academy, har uddannet over 4000 Lean og Six Sigma praktikere, og er i dag landets største Lean Academy med fokus på kvalitet, dataanalyse og optimering af forretningsprocesser. I 2016 blev RPA for alvor interessant, og det sidste skud på stammen, RPA Huset Compass Digital, blev etableret. Compass Lean Avademy og RPA Huset Compass Digital er i dag ejet 100% af Niels Fester.

Facts

Nationalitet: 100% dansk ejet virksomhed
Lokation: København med aktiviteter primært i Danmark
Etablering år: 2005

Fremragende Kundekontakt

Compass modtog i 2020 prisen for fremragende kundekontakt blandt uddannelsesinstitutioner. Prisen blev uddelt af Find uddannelse.

teamet

Niels Fester

Niels Fester

Founding Partner. Programansvarlig Underviser og Praktiker

Niels er uddannet civilingeniør fra DTU, retning produktion. Han har udbygget sin Lean uddannelse gennem studierejser til Japan og USA. Han har beskæftiget sig med optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har løst opgaver for Forsvaret, Velux, Region Hovedstaden, Du Pont, Finansministeriet, SAS, Økonomistyrelsen og A.P. Møller – Maersk.

Torben Madsen

Torben Madsen

Director Business Excellence. LSS MBB

Lean Six Sigma Master Black Belt. Torben er uddannet indenfor strategi, innovation og ledelse på Harvard Business School i Boston, og han har suppleret sin Lean uddannelse hos Toyota i Japan. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som Manager, Divisionschef, Udviklingschef, Kundeservicechef og Continuous Improvement Manager. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har arbejdet for TDC, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks og Transcom.

Kristoffer Hovland

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Kristoffer er certificerede UiPath udvikler.

Casper Thomsen

Casper Thomsen

RPA Ingeniør

Casper er certificeret RPA Specialist, med hovedfokus på automatisering og optimering af virksomhedens administrative forretningsprocesser. Han arbejder med teknologier indenfor Machine learning, AI og Robotic Proces Automation.  Han er tillige ansvarlig for den tekniske udvikling af akademiets RPA robotter, herunder også Compass egne robotter. Casper underviser på akademiets RPA kurser og hjælper akademiets kunder med programmering af RPA robotter.

Bo Toft Hansen

Bo Toft Hansen

Lean Six Sigma Konsulent og Praktiker.

Bo er uddannet Lean Six Sigma Master Black Belt. Bo har igennem en lang årrække arbejdet som fabrikschef og har stået i spidsen for udvikling af organisationer, supply chain, produktions optimeringer, drift samt opstart af produktion. Han har endvidere solid praktisk erfaring med Lean og Six Sigma, herunder strategi nedbrydning, etablering af KPI ”landskab”, leder sparring, organisationsdesign og udvikling, produktion i Østeuropa, herunder viden overførsel og motivation af den østeuropæiske organisation.

Susanne Funder

Susanne Funder

Office Manager

Susanne er akademiets Office Manager og arrangør af interne og eksterne uddannelsesaktiviteter. Susanne har en baggrund indenfor service og konference booking, og står bag utallige vellykkede arrangementer og events.

Fareeba Shalala

Fareeba Shalala

Konference Assistent

Fareeba er akademiets konference assistent og hjælper med at arrangere akademiets interne kurser og uddannelses aktiviteter. Fareeba har en baggrund inden for både service, og hjælper tillige med produktion af akademiets undervisningsmaterialer.