Compass Academy

Livslang læring

På akademiets certificerede kurser og uddannelser lærer du at skabe resultater i praksis. Bliv certificeret og få papir på din uddannelse.

Velkommen til Compass Academy, Danmarks førende center for træning og uddannelse i Lean, Six Sigma, Scrum, Agile og RPA. Vi tilbyder åbne kurser i København og Aarhus, samt virksomhedskurser med tilhørende konsulent bistand. Vi har kontor i København og Aalborg. 

Akademiets konsulenter og undervisere er:

Fagligt stærke. Vores konsulenter har arbejdet med deres faglige områder i mange år i virkelighedens verden. Alle instruktører er uddannet på de bedste skoler i USA og Japan.

Innovative. Vi arbejder mega agilt, og er først med at bruge ny teknologi og viden til optimering af forretningen. Vi arbejder ud fra et mantra om små hurtige leverancer så vores kunder hurtigt får værdi af ny viden og teknologi.  

Tilgængelige. Vores viden er forankret i online materiale og videoer som kursister har adgang til. Det betyder at du kan få viden når dit behov opstår.

Compass Baggrund

I 2005 etablerede Niels Fester og Claus Petersen landets første Lean Academy; Compass Lean Academy. Siden da er over 4000 ledere og specialister blevet uddannet, og i dag er akademiet landets førende indenfor Lean og Six Sigma. I 2016 blev RPA for alvor interessant, og RPA Huset Compass blev etableret som et selvstændigt forretningsområde. Sewnere er også Agile og Scrum kommet til, ligesom en afdeling med grafiske kurser også er kommet til. Få her et samlet overblik over akademiets Lean kurser.

Teamet

Niels Fester

Niels Fester

Founding Partner. Programansvarlig Underviser og Praktiker

Niels er uddannet civilingeniør fra DTU, retning produktion. Han har udbygget sin Lean og agile uddannelse gennem studierejser til Japan og USA. Han har beskæftiget sig med optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har løst opgaver for Forsvaret, Velux, Region Hovedstaden, DuPont, Finansministeriet, SAS, og A.P. Møller – Maersk.

Torben Madsen

Torben Madsen

Director Business Excellence. LSS MBB

Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile evangelist. Torben er uddannet indenfor strategi, innovation og ledelse på Harvard Business School i Boston, og han har suppleret sin Lean uddannelse hos Toyota i Japan. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som Manager, Divisionschef, Udviklingschef, Kundeservicechef og Continuous Improvement Manager. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har arbejdet for TDC, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks og Transcom.

Kristoffer Hovland

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Kristoffer er certificerede UiPath udvikler.

Susanne Funder

Susanne Funder

Office Manager

Susanne er akademiets Office Manager og arrangør af interne og eksterne uddannelsesaktiviteter. Susanne har en baggrund indenfor service og konference booking, og står bag utallige vellykkede arrangementer og events.

Andreas Slavensky

Andreas Slavensky

Director. LSS MBB

Agile coach og evangelist. Lean og Six Sigma Master Black Belt. Andreas er uddannet civilingeniør og har mange års erfaring med både, Agile, Lean og Six Sigma. Han har en tung baggrund indenfor innovation kombineret med mange års erfaring som konsulent. Andreas har erfaring fra både service, produktion og administration, og han har hjulpet et utal af virksomheder med innovation og optimering.

Casper Thomsen

Casper Thomsen

RPA Ingeniør

Casper er uddannet diplomingeniør fra DTU og er certificeret RPA Specialist, med hovedfokus på automatisering og optimering af virksomhedens administrative forretningsprocesser. Han arbejder med teknologier indenfor Machine learning, AI og Robotic Proces Automation.  Han er tillige ansvarlig for den tekniske udvikling af akademiets RPA robotter, herunder også Compass egne robotter. Casper underviser på akademiets RPA kurser og hjælper akademiets kunder med programmering af RPA robotter.

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s værktøjer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier og design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s dybe verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Fareeba Shalala

Fareeba Shalala

Konference Assistent

Fareeba er akademiets konference assistent og hjælper med at arrangere akademiets interne kurser og uddannelses aktiviteter. Fareeba har en baggrund inden for både service, og hjælper tillige med produktion af akademiets undervisningsmaterialer.

Bo Toft Hansen

Bo Toft Hansen

Lean Six Sigma Konsulent og Praktiker.

Bo er uddannet Lean Six Sigma Master Black Belt. Bo har igennem en lang årrække arbejdet som fabrikschef og har stået i spidsen for udvikling af organisationer, supply chain, produktions optimeringer, drift samt opstart af produktion. Han har endvidere solid praktisk erfaring med Lean og Six Sigma, herunder strategi nedbrydning, etablering af KPI ”landskab”, leder sparring, organisationsdesign og udvikling, produktion i Østeuropa, herunder viden overførsel og motivation af den østeuropæiske organisation.

Christian Bro

Christian Bro

Lean Master Black Belt og praktiker

Christian er uddannet produktionsingeniør. Han har udbygget sin Lean uddannelse gennem mange års praktisk erfaring i både danske og internationale virksomheder. Han har beskæftiget sig med Lean og optimering i både service, produktion og administration og hjulpet mange virksomheder med et bredt spektrum af Lean aktiviteter. Christian har blandt andet løst opgaver for LM Wind Power, Kompan, Jensen Metal, Isabella og TPI Composites.

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Aalborg

Compass Aalborg
Strandvejen 9

9000 Ålborg
Telefon: 48 16 30 81
Mail til info@comss.dk

lean kursus møde

N Undervisere uddannet i Japan
N Undervisning på dansk eller engelsk
N Fleksible kursus datoer
N Online materiale til alle kurser
N Tilknyttet ERFA netværk