Compass Lean Academy

Compass formål er at skabe et sundt samfund, med raske virksomheder i vækst, hvor medarbejderne trives. Det opnår vi ved at fokusere på både menneske og opgaver, og søge balance i en ellers ubalanceret verden. Så kommer energien, trivslen og virksomhedens resultater, til glæde for både virksomhedens ejere, medarbejdere og vores samfund.

Compass Lean Academy er en 100% dansk virksomhed med 8 medarbejdere, etableret i 2005. Siden starten er over 4500 Lean og Six Sigma praktikere blevet uddannet. I dag tilbyder akademiet et komplet program af certificerede Lean og Six Sigma uddannelser, samt konsulentassistance i tilknytning hertil. Underviserne er alle tunge praktikere på senior niveau og de har alle gennemgået lange supplerende Lean uddannelser i Japan og USA. Ved siden af deres opgaver med træning og uddannelse, hjælper de private og offentlige virksomheder med Lean og Six Sigma.

Teamet

Niels Fester

Niels Fester

Founding Partner. Programansvarlig Underviser og Praktiker

Niels er uddannet civilingeniør fra DTU, retning produktion. Han har udbygget sin Lean uddannelse gennem studierejser til Japan og USA. Han har beskæftiget sig med optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har løst opgaver for Forsvaret, Velux, Region Hovedstaden, Du Pont, Finansministeriet, SAS, Økonomistyrelsen og A.P. Møller – Maersk.

Torben Madsen

Torben Madsen

Director Business Excellence. LSS MBB

Lean Six Sigma Master Black Belt. Torben er uddannet indenfor strategi, innovation og ledelse på Harvard Business School i Boston, og han har suppleret sin Lean uddannelse hos Toyota i Japan. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som Manager, Divisionschef, Udviklingschef, Kundeservicechef og Continuous Improvement Manager. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har arbejdet for TDC, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks og Transcom.

Kristoffer Hovland

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Kristoffer er certificerede UiPath udvikler.

Casper Thomsen

Casper Thomsen

RPA Ingeniør

Casper er certificeret RPA Specialist, med hovedfokus på automatisering og optimering af virksomhedens administrative forretningsprocesser. Han arbejder med teknologier indenfor Machine learning, AI og Robotic Proces Automation.  Han er tillige ansvarlig for den tekniske udvikling af akademiets RPA robotter, herunder også Compass egne robotter. Casper underviser på akademiets RPA kurser og hjælper akademiets kunder med programmering af RPA robotter.

Bo Toft Hansen

Bo Toft Hansen

Lean Six Sigma Konsulent og Praktiker.

Bo er uddannet Lean Six Sigma Master Black Belt. Bo har igennem en lang årrække arbejdet som fabrikschef og har stået i spidsen for udvikling af organisationer, supply chain, produktions optimeringer, drift samt opstart af produktion. Han har endvidere solid praktisk erfaring med Lean og Six Sigma, herunder strategi nedbrydning, etablering af KPI ”landskab”, leder sparring, organisationsdesign og udvikling, produktion i Østeuropa, herunder viden overførsel og motivation af den østeuropæiske organisation.

Susanne Funder

Susanne Funder

Office Manager

Susanne er akademiets Office Manager og arrangør af interne og eksterne uddannelsesaktiviteter. Susanne har en baggrund indenfor service og konference booking, og står bag utallige vellykkede arrangementer og events.

Umiye Minkeser

Umiye Minkeser

Konference Assistent

Umiye er akademiets konference assistent og hjælper med at arrangere akademiets interne kurser og uddannelses aktiviteter. Umiye har en baggrund inden for både service, og hjælper tillige med produktion af akademiets undervisningsmaterialer.