Compass Academy

Livslang læring

På akademiets certificerede kurser og uddannelser lærer du at skabe resultater i praksis. Bliv certificeret og få papir på din uddannelse.

Compass formål

Vi er her for at skabe glæde og sunde virksomheder i vækst, hvor medarbejderne trives. Det opnår vi bedst ved at fokusere på samspillet mellem mennesker og teknologi. Og når vi hæver kompetenceniveauet, så kommer energien, trivslen og virksomhedens resultater til gensidig glæde for virksomhedens medarbejdere, ejere og vores samfund.

Jeg ønsker dig et godt, glædeligt og lærerigt kursus, og du er altid velkommen til at kontakte mig

Niels Fester, Founding Partner & CEO, Tlf: 41331015

Teamet

Niels Fester

Niels Fester

Founding Partner. Programansvarlig Underviser og Praktiker

LSSMBB og Agile coach evangelist. Niels er uddannet civilingeniør fra DTU og har udbygget sin Lean, Agile og Scrum uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har erfaring for udvikling i service og produktion.

Torben Madsen

Torben Madsen

Director Business Excellence. LSS MBB

LSSMBB og Agile coach evangelist. Torben er uddannet indenfor strategi, innovation og ledelse på Harvard Business School i Boston, og han har suppleret sin Lean uddannelse hos Toyota i Japan. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som Divisionschef, Udviklingschef og Continuous Improvement Manager. Torben har erfaring fra både service og produktion.

Andreas Slavensky

Andreas Slavensky

Director. LSS MBB

LSSMBB og Agile coach og evangelist. Lean og Six Sigma Master Black Belt. Andreas er uddannet civilingeniør og har mange års erfaring med både, Agile, Lean og Six Sigma. Han har en tung baggrund indenfor innovation kombineret med mange års erfaring som konsulent. Andreas har erfaring fra både service, produktion og administration, og han har hjulpet et utal af virksomheder med innovation og optimering.

Kristoffer Hovland

Kristoffer Hovland

Director Technology Development

Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets front- og backend applikationer, samt den tekniske udvikling og drift af akademiets Websites. Kristoffer underviser også akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Kristoffer er certificeret UiPath & Power Automate udvikler.

Susanne Funder

Susanne Funder

Office Manager

Susanne er akademiets Office Manager og arrangør af interne og eksterne uddannelsesaktiviteter. Susanne har en baggrund indenfor service og konference booking, og står bag utallige vellykkede arrangementer og events.

Bo Toft Hansen

Bo Toft Hansen

Lean Six Sigma Konsulent og Praktiker.

Lean Six Sigma Master Black Belt og produktion expert. Bo har igennem en lang årrække arbejdet som fabrikschef og har stået i spidsen for udvikling af organisationer, supply chain, produktions optimeringer, drift samt opstart af produktion. Han har endvidere solid praktisk erfaring med Lean og Six Sigma, herunder strategi nedbrydning, etablering af KPI ”landskab”, leder sparring, organisationsdesign og udvikling, produktion i Østeuropa, herunder viden overførsel og motivation af den østeuropæiske organisation.

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Projekt Udvikler og Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s spændende verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Hege Dalsgaard

Hege Dalsgaard

Projekt Udvikler og Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med stor erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe programmerne i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmerne og hun elsker at dele sin viden med andre.

Fareeba Shalala

Fareeba Shalala

Konference Assistent

Fareeba er akademiets konference assistent og hjælper med at arrangere akademiets interne kurser og uddannelses aktiviteter. Fareeba har en baggrund inden for både service, og hjælper tillige med produktion af akademiets undervisningsmaterialer. Fareeba hjælper på Lean kursus København.

København

Compass NLC Aps
Købmagergade 67
1150 København
CVR: 31419549

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

N Undervisere uddannet i Japan
N Undervisning på dansk eller engelsk
N Fleksible kursus datoer
N Online materiale til alle kurser
N Tilknyttet ERFA netværk