LEAN Six Sigma Master Black Belt

Yellow + Green + Black + Master Black 

Velkommen til akademiets 17 dages certificerede Lean Six Sigma Master Black Belt uddannelse. Du får både Yellow, Green, Black og Master Black i en pakke.

Yellow + Green + Black + Master Black

Yellow, green og black moduler er indeholdt i uddannelsen, og du opnår følgende certificeringer:

 • Lean Manager Green Belt certificering
 • Lean Transformation Manager certificering
 • Lean Specialist Master Black Belt certificering
 • Scrum Master certificering
 • Lean Six Sigma Yellow Belt certificering
 • Lean Six Sigma Green Belt certificering
 • Lean Six Sigma Black Belt certificering
 • Lean Six Sigma Master Black Belt certificering

Har du allerede en Lean eller Six Sigma uddannelse, evt. fra anden uddannelsesinstitution, så kontakt os venligst og hør om muligheder for opkvalificering.

Uddannelsen kombinerer landets mest omfattende Lean-uddannelse med akademiets Six Sigma moduler. Udover din Yellow, Green, Black og Master Black Belt-certificering opnår du også akademiets Lean certificeringer. Du lærer at arbejde målrettet, systematisk og seriøst med Lean og Six Sigma, og du bliver i stand til at anvende værktøjer, teknikker og metoder i praksis. Efter kurset vil du desuden være i stand til at drive Lean eller Six Sigma-initiativer. Tilbage til Lean Six Sigma kursus oversigt.

Henvender sig til

Uddannelsen henvender sig til ledere, konsulenter og specialister, der ønsker at kunne drive Lean eller Lean Six Sigma-initiativer og som ønsker en metodisk, teoretisk og praktisk anvendelig “kan selv”-uddannelse.

Udbytte

 • Lean Six Sigma Master Black Belt certificering
 • Lean Manager certificering
 • Lean Proceskonsulent certificering
 • Kompetencer til at kunne drive Lean og Six Sigma initiativer
 • Du bliver i stand til at anvende værktøjer, teknikker og metoder i praksis
 • Evnen til at arbejde målrettet, systematisk og seriøst med Lean Six Sigma
 • Et stærkt netværk til deling af praktiske erfaringer
 • Kompetencer til at vejlede ledelsen i den strategiske implementering af Lean og Six Sigma
 • Du lærer at analysere data og træffe beslutninger baseret på data
 • Løsning af opgaver nemmere, hurtigere, bedre og med færre omkostninger
 • Case til projektopgaver, hvis du mangler et projekt

Indhold

Uddannelsen indeholder 17 dages undervisning i konkrete “hands-on” Lean og Six Sigma-værktøjer. Akademiet tager udgangspunkt i kursisternes hverdag, og lægger særlig vægt på de konkrete anvendelsesorienterede værktøjer. Vi øver værktøjerne, praktisk, jordnært og i øjenhøjde. De 17 dages undervisning består af 8 moduler, 5 Lean moduler og 3 Six Sigma moduler. Se mere detaljeret indhold her:

Flytte moduler

Du kan altid før eller under dit kursus fremrykke eller udskyde et eller flere kursus moduler. På den måde kan du bestemme varigheden af dit kursusforløb. Du sender en mail, og så flytter vi dig til det modul du måtte ønske. Modulerne kører jævnligt i både Århus og København. Du kan se alle datoer her.

Netværk

Der etableres en frivillig netværksgruppe på kurset hvor der er deltagere fra både Six Sigma og Lean kurset. Formålet er at dele viden og praktiske erfaringer med Lean Six Sigma når du kommer hjem efter endt kursusforløb. Læs mere om Lean Six Sigma netværk.

Forudsætninger

Det er ingen forudsætning for deltagelse på dette kursus. Yellow, green og black moduler er indeholdt i kurset og er derfor ikke en forudsætning. Ønsker du at gennemføre kurset lidt ad gangen er dette også muligt. Så anbefaler vi at du starter med et Lean kursus og senere bygger på med Six Sigma. Du har her et overblik over akademiets Lean kurser.

Online materiale

Du får ubegrænset online adgang til Compass LMS (Learning Management System). Her har du online adgang til alt dit materiale, både fra Lean kurser og Six Sigma kurser, og du kan tilgå det når det passer dig og hvor det passer dig. Materialet udgøres af videoer, cases, værktøjer, templates, quizzer og certifikater.

Certificering – på dansk eller engelsk

agil pm

Vi vil sikre os, at du bliver certificeret. Og din underviser vil sørge for, at du kommer fint igennem certificeringsprogrammet. Derfor indeholder denne uddannelse 2 certificeringsprogrammer. Et Compass certificeringsprogram, som er på dansk sprog, uden tidsbegrænsning og uden tricky fælder der gør det vanskeligt at bestå. Compass certificeringsprogram er både nationalt og internationalt anerkendt og efterspurgt.

Har du mod på mere, så forbereder vi dig derudover også til CSSMBB certificering hos International Six Sigma Institute™. Denne certificering er på engelsk, og sproget kan her erfaringsmæssigt volde en del problemer for kursister der ikke bruger de engelske faggloser jævnligt. Derudover er der også tidsbegrænsning på hvor lang tid du må bruge på testen, så her er de fleste udfordret. Der vil være ekstra læsning som forberedelse til denne certificering. Derfor tilbyder vi 2 certificeringer – Compass og International Six Sigma Institute™ – vi vil sikre os at du bliver certificeret! Og ja – du er selvfølgelig velkommen til at tage begge certificeringer – både den danske og den engelske certificering. Læs mere om certificering.

Har du ikke tid eller lyst til at lade dig certificere, så modtager du altid diplom på at du har deltaget på uddannelsen. Du kan altid før, under eller efter uddannelsen beslutte om du vil lade dig certificere.

Relaterede Lean Six Sigma kurser

Six Sigma Kursus Black 85

Lean Six Sigma Black Belt uddannelsen 13 dage er for dig der skal stå i spidsen for jeres Lean og Six Sigma transformationen.

Lean Six Sigma Black Belt

Six Sigma Kursus Yellow 85

4 dages Lean Six Sigma kursus til dig der ønsker en introduktion til både Lean og Six Sigma. Du er godt i gang med værktøjerne,

Lean Six Sigma Yellow Belt

Six Sigma Kursus Green 85

9 dages certificeret Lean Six Sigma kursus for dig der skal arbejde seriøst med Lean og Six Sigma. Inklusiv Lean Ledelse.

Lean Six Sigma Green Belt

Ændre datoer

Du kan altid fremrykke eller udskyde et eller flere kursusmoduler før eller under dit kursusforløb i op til 2 år. På denne måde kan du bestemme varigheden af din uddannelse. Modulerne kører jævnligt i både Aarhus og København. Se reglerne for modulrækkefølgen nedenfor. Du kan se alle datoer på vores hjemmeside.

Modul rækkefølge Lean & Six Sigma kurser

Modulerne kan tages i vilkårlig rækkefølge, dog gælder følgende 3 regler:

 1. Start altid med modul F eller modul A. Der er introduktion på begge moduler.
 2. Modulerne F, G, H (Six Sigma moduler) skal tages i rækkefølge.
 3. Modulerne AT, A, C, B, E (Lean moduler) kan tages i vilkårlig rækkefølge, dog skal der startes med modul A (grundlæggende Lean).

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer software-prøvelicens, online adgang til materiale, certifikater fra Compass og International Six Sigma Institute™, frokost og kaffe. Overnatning er ikke inkluderet.

Pris ved 2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus skal I kun betale for materialer, LMS, certificering, arbejde med projektopgaver og måltider for kursusdeltager 2. Du kan læse eksakte priser ved 2 for 1 rabat her.

Online undervisning

Du kan læse mere om, hvordan online undervisning fungerer for Lean Six Sigma-kurserne her: Lean Sigma online undervisning.

Software

QI Macros prøve softwarelicens er indeholdt i dit kursushonorar. På modul F og G benyttes QI Macros software. På modul H benyttes både QI Macros og Minitab (kun til windows) hvortil du også her får en prøvelicens. Du kan her læse mere om det anvendte Six Sigma software.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes afholdt på jeres virksomhed. Du kan her læse mere om virksomhedskursus, på dansk eller engelsk sprog. Virksomhedskursus kan betale sig når i er flere end 5-6 kursister. Send mail til akademiet for tilbud virksomhedskursus. Bliv kontaktet.

Tider

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter kl. 16.30 alle dage. Skal du hente børn en dag, så er der videoer på alle faglige områder. De er ikke lige så nyttige, men du kan stadig følge med undervisningen.

Certificering

Certificeringsprogram er indeholdt i dit kursushonorar. Dette gælder både Compass og International Six Sigma Institute™ certificering. Du modtager altid diplom på at du har deltaget på dit kursus, og har du ikke tid til, eller motivation for Lean Six Sigma certificering er dette fint med os. 

Modulopbygning

Dette kursus kan efterfølgende bygges videre med flere moduler inden for Lean eller Six Sigma. Læs mere om modulopbygningen og mulighederne for at udvide din viden på vores hjemmeside under Modul opbygning.

Netværksgrupper

Akademiet arrangerer netværksgrupper for alle kurser over 5 dages varighed. Læs om Lean Six Sigma netværket.

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.

Materialer

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram. Du har adgang i 12 måneder.

Lokationer

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København (100 m fra Nørreport Station)
Compass Academy
Købmagergade 67
DK-1150 København

Aarhus
Hotel Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3
8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på restauranter i byen, turnus mellem:
Restaurant La Perla: Italiensk frokostbuffet
Restaurant Rice Market: Thai buffet

Aarhus
Hotel Scandic Aarhus Vest frokostbuffet

Hvis du har allergi, er vegetar eller veganer, bedes du informere os om det, så vi kan arrangere det passende mad til dig på kursusdagen. 

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale:
Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf. +45 33 45 77 44

Parkering

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +45 70 25 72 13
Vis vej i Google Maps

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet er beliggende på Hotel Scandic Vest, i udkanten af Aarhus by.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Kursus overbygning

Du kan altid overbygge dit kursus med flere moduler. Du har her et overblik over akademiets certificerede Lean uddannelse.

Six Sigma Kursus Master Black 85

Tid og sted

Modul F:
20 - 21 Feb
(København)

Modul G:
27 - 28 Feb
(København)

Modul H:
16 - 17 Mar
(København)

Modul A:
22 - 23 Maj
(København)

Modul B:
31 - 02 Jun
(København)

Modul AT:
19 - 20 Jun
(København)

Modul C:
26 - 27 Jun
(København)

Modul E:
21 - 22 Aug
(Aarhus)


Modul A:
13 - 14 Mar
(København)

Modul B:
29 - 31 Mar
(København)

Modul C:
17 - 18 Apr
(København)

Modul F:
15 - 16 Jun
(København)

Modul G:
22 - 23 Jun
(København)

Modul E:
24 - 25 Aug
(København)

Modul AT:
21 - 22 Sep
(København)

Modul H:
09 - 10 Okt
(København)


Modul F:
06 - 07 Mar
(Aarhus)

Modul G:
13 - 14 Mar
(Aarhus)

Modul AT:
23 - 24 Mar
(Aarhus)

Modul H:
30 - 31 Mar
(Aarhus)

Modul A:
13 - 14 Apr
(Aarhus)

Modul B:
26 - 28 Apr
(Aarhus)

Modul C:
15 - 16 Maj
(Aarhus)

Modul E:
21 - 22 Aug
(Aarhus)


Modul A:
13 - 14 Apr
(Aarhus)

Modul B:
26 - 28 Apr
(Aarhus)

Modul C:
15 - 16 Maj
(Aarhus)

Modul F:
30 - 31 Maj
(Aarhus)

Modul G:
12 - 13 Jun
(Aarhus)

Modul E:
21 - 22 Aug
(Aarhus)

Modul AT:
02 - 03 Okt
(Aarhus)

Modul H:
26 - 27 Okt
(Aarhus)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 59.900 Ekskl. moms

TILMELD