Tidssvarende Lean Six Sigma certificering

Lean Six Sigma kurser med AISSI© Certificering

Vi ved godt, at det er en overfyldt verden, af en masse forskellige og komplicerede certificeringer derude på markedet. Så hos os får du et enkelt, ukompliceret og let tilgængeligt certificeringsprogram som alle kan komme igennem.

98,5% af akademiets kursister bliver certificeret. Hvordan det? Fordi vi har formået at sammensætte et certificeringsprogram der er mere værdiskabende, nyttigt, lærerigt, konkret, attraktivt og enklere end vores konkurrenter har formået det. Læs her hvordan.

98,5% bliver certificeret

Der er noget til enhver, og du vælger selv hvor meget du vil certificeres. Du beslutter under dit kursus hvilken certificering du ønsker, og ønsker du det hele, så er det inkluderet i dit kursus honorar. Der er 3 muligheder:

 1. Diplom efter kursusdeltagelse. Deltag og modtag diplom for din deltagelse. Har du ikke tid og lyst til certificering, så modtager du altid diplom på din deltagelse.
 2. Compass certificering. Lean Six Sigma certificering fra yellow til master black belt.
 3. International Six Sigma Institute™ certificering. Six Sigma certificering fra yellow til master black belt.

Akademiet garanterer en nem og ubureaukratisk certificering tilpasset moderne Lean Six Sigma hvor softwaren gør det hårde arbejde for dig. Og du skal ikke bøvle med komplicerede statiske formler.

Nem og uberaukratisk certificering

Med moderne Six Sigma skal du ikke lærer en masse formler udenad, og du slipper også for alt den langhårede statistik. Hos Compass lader vi softwaren udfører det svære arbejde. Og vores certificeringsprogram afspejler også denne tilgang til Six Sigma.

Diplom efter deltagelse

Du modtager altid diplom på at du har deltaget på dit kursus, og har du ikke tid til, eller motivation for Lean Six Sigma certificering er dette fint med os. Du kan altid efter kursusstart afgøre om du vil lade dig certificere, og der er ingen tidsfrist indenfor hvilken du skal beslutte dig.

Compass certificering med projektopgaver

Compass Lean Six Sigma certificering er den mest ukomplicerede, enkle og lærerige certificering på markedet. Den er på dansk sprog, og Compass lever ikke af at certificere. Derfor er akademiets certificeringsprogram optimeret mod at skabe værdi for dig på en let tilgængelig måde. Ønsker du også certificering fra International Six Sigma Institute™, så kan du fint tage dem begge.

Vores motto er “Hvis kursisten ikke har lært, så har underviseren ikke undervist”. Med andre ord, det er vores ansvar at du kommer sikkert igennem din certificering, og det ansvar tager vi 100% på os! 98,5% kommer igennem Compass certificering. Compass certificering består af to elementer;

 • Udarbejde Lean Six Sigma projektopgave(r)
 • Gennemføre Multiple Choice læringsquizser (r)

Lean Six Sigma projektopgaver

I takt med at du afslutter kursusmodulerne afleverer du nogle små 5 siders projektopgaver. Det er i disse projektopgaver den store refleksion og forankring af den nye viden sker, og vi hører gang på gang, hvor stor værdi projektopgaverne har haft for kursisterne. Du vil modtage grundig vejledning i projektopgavernes form og indhold, ligesom du vil få udleveret eksempler på tidligere kursisters opgaver. Dette gør at du ikke skal spekulere på formen, og opgaverne bliver lette at udarbejde. Alt efter hvad du har mulighed for kan opgaverne tage udgangspunkt i:

 • Compass case materiale, datasæt, øvelser som du modtager under kursus
 • Dine nuværende arbejdsopgaver
 • Dine fremtidige arbejdsopgaver
 • Dine historiske arbejdsopgaver

Der er således ikke krav om at du skal have en ”real life” case idet du kan bruge en case fra undervisningsmaterialet (der er både produktion og/eller service & administration cases), og akademiet vil se efter at du har tillært dig metoder og teknikker, ikke hvor spændende opgaverne er.

Projektopgaverne må maksimalt være på 5 sider plus bilag. Derudover kan du sætte mindre væsentligt indhold om i dine bilag.

Projektopgaverne er ikke svære at få godkendt. Det er din undervisers ansvar at du kommer igennem, og det er en yderst effektiv måde at reflektere over, forankre og kvalitets sikre din tillærte viden. Tilsvarende kan du bruge projektopgaverne til at skærpe dit CV gennem at vælge case opgaver indenfor områder du gerne vil arbejde med.

Multiple choice efter hvert modul

Efter hvert kursusmodul gennemfører du en ”Open Book” Multiple Choice, som du i ro og mag kan tage hjemme i dagligstuen med din PC på skødet, og dit kursusmateriale indenfor rækkevidde, så du kan bladre i det.

 • Online hjemmefra
 • Ingen tidsbegrænsning
 • Ubegrænset antal forsøg
 • Ingen begrænsning hvornår du vil tage den – f.eks. om 2 år
 • Ca. 60 multiple choice spørgsmål
 • Sprog: dansk
 • Beståelsesprocent: 98,5%

Spørgsmålene er ikke “tricky”, men har karakter af en repetition og videns forankring af det på modulet tillærte og øvede stof. På denne måde bliver den tillærte viden forankret og kvalitets sikret hvilket netop er formålet med Multiple Choice teknikken.

International Six Sigma Institute™ certificering

agil pm

Ud over Compass certificering, så tilbyder akademiet også, som eneste udbyder i Danmark, Six Sigma certificering fra International Six Sigma Institute™ i USA. Instituttet udgør verdens største netværk af Six Sigma praktikere, entusiaster, ledere og specialister, og er det absolut førende indenfor Six Sigma certificering. Instituttet benyttes blandt andet af US Army, som har de ultimativt højeste krav til kvalitetssikring i både processer og produkter. Læs mere på instituttets hjemmeside

Fee til certificering er inkluderet i dit kursus honorar, og din underviser vil forsyne dig med en token på din anmodning. International Six Sigma Institute™ tilbyder certificering fra Six Sigma yellow til Six Sigma master black belt.  Følgende fakta er gældende:

 • 10 forsøg inkluderet i dit kursus honorar
 • 50 multiple choice spørgsmål online hjemmefra
 • Engelsk sprog
 • 60 minutter
 • Fra Six Sigma yellow belt til master black belt
 • Adgang 1 år fra dit første forsøg
 • Intet krav om yellow, green og black før master black belt certificering

 

six sigma kursus certifikat
Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Compass Six Sigma CSSMBB
Compass Six Sigma CSSGB

Kig ind

Compass Six Sigma CSSBB
Compass Six Sigma CSSYB