Certificering på dansk sprog. Alle kommer igennem

Lean Six Sigma kurser med både Compass og AISSI© certificering

Vi ved godt, at det er en overfyldt verden, af en masse forskellige og komplicerede certificeringer derude på markedet. Så hos os får du et enkelt, ukompliceret og let tilgængeligt certificeringsprogram som alle kan komme igennem.

Vi vil sikre os, at du bliver certificeret. Og din underviser vil sørge for, at du kommer fint igennem certificeringsprogrammet, også hvis det faglige måtte drille. Så alle kommer igennem hos Compass.

98,5% af akademiets kursister bliver certificeret. Hvordan det? Fordi vi har formået at sammensætte et certificeringsprogram der er mere værdiskabende, nyttigt, lærerigt, konkret, attraktivt og enklere end vores konkurrenter har formået det. Læs her hvordan.

98,5% bliver certificeret

Der er noget til enhver, og du vælger selv hvor meget du vil certificeres. Du beslutter under dit kursus hvilken certificering du ønsker, og ønsker du det hele, så er det inkluderet i dit kursus honorar. Der er 3 muligheder:

  1. Diplom efter kursusdeltagelse. Deltag og modtag diplom for din deltagelse. Har du ikke tid og lyst til certificering, så modtager du altid diplom på din deltagelse.
  2. Compass certificering. Lean Six Sigma certificering fra yellow til master black belt.
  3. International Six Sigma Institute™ certificering. Six Sigma certificering fra yellow til master black belt.

Akademiet garanterer en nem og ubureaukratisk certificering tilpasset moderne Lean Six Sigma hvor softwaren gør det hårde arbejde for dig. Og du skal ikke bøvle med komplicerede statiske formler.

Nem og uberaukratisk certificering

Med moderne Six Sigma skal du ikke lærer en masse formler udenad, og du slipper også for alt den langhårede statistik. Hos Compass lader vi softwaren udfører det svære arbejde. Og vores certificeringsprogram afspejler også denne tilgang til Six Sigma.

Diplom efter deltagelse

Du modtager altid diplom på at du har deltaget på dit kursus, og har du ikke tid til, eller motivation for Lean Six Sigma certificering er dette fint med os. Du kan altid efter kursusstart afgøre om du vil lade dig certificere, og der er ingen tidsfrist indenfor hvilken du skal beslutte dig.

International Six Sigma Institute™ certificering

agil pm

Ud over Compass certificering, så tilbyder akademiet også, som eneste udbyder i Danmark, Six Sigma certificering fra International Six Sigma Institute™ i USA. Instituttet udgør verdens største netværk af Six Sigma praktikere, entusiaster, ledere og specialister, og er det absolut førende indenfor Six Sigma certificering. Instituttet benyttes blandt andet af US Army, som har de ultimativt højeste krav til kvalitetssikring i både processer og produkter. Læs mere på instituttets hjemmeside

Fee til certificering er inkluderet i dit kursus honorar, og din underviser vil forsyne dig med en token på din anmodning. International Six Sigma Institute™ tilbyder certificering fra Six Sigma yellow til Six Sigma master black belt.  Følgende fakta er gældende:

  • 10 forsøg inkluderet i dit kursus honorar
  • 50 multiple choice spørgsmål online hjemmefra
  • Engelsk sprog
  • 60 minutter
  • Fra Six Sigma yellow belt til master black belt
  • Adgang 1 år fra dit første forsøg
  • Intet krav om yellow, green og black før master black belt certificering

 

six sigma kursus certifikat
Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Compass Six Sigma CSSMBB
Compass Six Sigma CSSGB

Kig ind

Compass Six Sigma CSSBB
six sigma kursus yellow belt CSSYB 1