LEAN Six Sigma Black Belt
Certificeret Kursus

Yellow + Green + Black Hele Pakken | 13 Dage

Vores mest efterspurgte forløb på 13 dage i alt. Du bliver certificeret og får kompetencerne til at lede Lean og Six Sigma projekter med succes.

Yellow + Green + Black Belt i en pakke

Med denne Lean Six Sigma Black Belt-uddannelse vil du opnå seks certificeringer: 

 • Certificering som Lean Manager Green Belt
 • Certificering som Lean Transformation Manager Green Belt
 • Certificering som Lean Konsulent Black Belt
 • Certificering som Lean Six Sigma Yellow Belt
 • Certificering som Lean Six Sigma Green Belt
 • Certificering som Lean Six Sigma Black Belt

Gennem denne uddannelse vil du opnå en dybere forståelse af Lean Six Sigma og lære, hvordan du kan arbejde systematisk og målrettet med det. Du vil også få værktøjerne til at vejlede ledelsen i implementeringen af Lean og Six Sigma. Uddannelsen fokuserer på at styrke din læring gennem praktiske opgaver, diskussioner og øvelser.

Gå tilbage til oversigten over  Lean Six Sigma kurser for at se hele udvalget. 

Forløbet henvender sig til

Lean Six Sigma Black Belt-uddannelsen er designet for ledere, specialister og konsulenter, der ønsker at implementere Lean eller Lean Six Sigma-initiativer og ønsker en metodisk, teoretisk og praktisk anvendelig “hands-on” uddannelse.

Kursus udbytte

 • Få en Lean Six Sigma Black Belt certificering og en Lean Manager-certificering
 • Lær at anvende værktøjer, teknikker og metoder i praksis
 • Arbejd målrettet, systematisk og seriøst med Lean Six Sigma
 • Få kompetencerne til at vejlede ledelsen om strategisk implementering af Lean og Six Sigma
 • Lær at analysere data og træffe beslutninger baseret på data
 • Løs opgaver nemmere, hurtigere, bedre og med færre omkostninger
 • Få et solidt netværk til deling af praktiske erfaringer
 • Mulighed for at anvende en case til din projektopgave, hvis du mangler et projekt
 • Mulighed for overbygning til Lean Six Sigma Master Black Belt

Kursus indhold

Uddannelsen består af 6 moduler, hvoraf 3 er dedikeret til Lean og de resterende 3 moduler er dedikeret til Six Sigma. Modulerne er fordelt over 13 undervisningsdage, hvor du vil få mulighed for at afprøve din viden gennem praktiske øvelser, teamopgaver, diskussioner og støtte fra din erfarente underviser. Du vil også have mulighed for at arbejde med udfordrende projektopgaver, som vil hjælpe med at forstærke din forståelse af teoriene samt styrke din evne til at anvende dem i praksis.

Vi sikrer, at du får træning i anvendelser, der er praktisk relevante og på et sprog, du forstår. Du vil lære at bruge formularer, værktøjer og hjælpeskemaer, der er relevante for din hverdag. Du vil blive gennemgået trin for trin fremgangsmåden, så det er som om du følger en opskrift. Akademiet tager udgangspunkt i kursisternes hverdag og fokuserer på de praktisk anvendelige værktøjer. Vi øver både teoretisk og praktisk med værktøjerne.

Flytte moduler

Du har fleksibiliteten til at fremrykke eller udskyde et eller flere kursusmoduler før eller under dit kursusforløb. På denne måde kan du tilpasse varigheden af dit kursus efter dine behov. Kursusmodulerne tilbydes regelmæssigt i både Århus og København. Se reglerne for modulrækkefølgen nedenfor. Du kan finde alle datoer på vores hjemmeside.

Netværk

På kurset etableres en frivillig netværksgruppe, hvor kursister fra både Six Sigma og Lean kurser deltager. Formålet er at dele viden og praktiske erfaringer med Lean Six Sigma efter at kursusforløbet er afsluttet. Læs mere om netværksgruppen her: Lean Six Sigma netværk.

Forudsætninger

Dette forløber kræver ingen forudgående kendskab eller erfaring. Vi begynder fra starten og sørger for, at du har de nødvendige grundlæggende færdigheder på plads. 

Online kursus materiale

Som kursist vil du få 12 måneders adgang til Compass LMS (Learning Management System). Her vil du have adgang til alt dit kursusmateriale, inklusive videoer, cases, værktøjer, skabeloner, quizzer og certifikater. 

Certificering – dansk eller engelsk

agil pm

Du kan vælge at blive certificeret før, under eller efter gennemførelsen af uddannelsen. Vi støtter dig i certificeringsprocessen. Uddannelsen omfatter to certificeringsprogrammer: Compass certificeringsprogram, som er på dansk og uden tidsbegrænsning. Dette program er anerkendt både nationalt og internationalt og efterspurgt.

For dem, der ønsker en større udfordring, tilbyder vi også forberedelse til CSSBB-certificeringen hos International Six Sigma Institute™. Certificeringen foregår på engelsk, og du skal forvente at gennemføre ekstra læsning som forberedelse. Du er selvfølgelig velkommen til at tage begge certificeringer, både den danske og den engelske. Læs mere om certificeringerne her.

Hvis du ikke har tid eller lyst til at blive certificeret, vil du stadig modtage et diplom for at have deltaget i uddannelsen. 

Relaterede Lean Six Sigma kurser

Six Sigma Kursus Yellow 85

Lean Six Sigma Yellow Belt kursus 4 dage, er til dig der skal i gang med Lean og Six Sigma og ønsker en introduktion.

Lean Six Sigma Yellow Belt

Six Sigma Kursus Master Black 85

17 dages Master Black Belt-kursus indeholder alt, hvad du har brug for at vide om Lean og Six Sigma, inklusiv et Scrum Master modul.
Lean Six Sigma Master

Six Sigma Kursus Green 85

9 dages certificeret Lean Six Sigma kursus for dig der skal arbejde seriøst med Lean og Six Sigma. Inklusive Lean Ledelse.

Lean Six Sigma Green Belt

 

Ændre datoer

Du kan altid fremrykke eller udskyde et eller flere kursusmoduler før eller under dit kursusforløb i op til 2 år. På denne måde kan du bestemme varigheden af din uddannelse. Modulerne kører jævnligt i både Aarhus og København. Se reglerne for modulrækkefølgen nedenfor. Du kan se alle datoer på vores hjemmeside.

Modul rækkefølge Lean & Six Sigma kurser

Modulerne kan tages i vilkårlig rækkefølge, dog gælder følgende 3 regler:

 1. Start altid med modul F eller modul A. Der er introduktion på begge moduler.
 2. Modulerne F, G, H (Six Sigma moduler) skal tages i rækkefølge.
 3. Modulerne AT, A, C, B, E (Lean moduler) kan tages i vilkårlig rækkefølge, dog skal der startes med modul A (grundlæggende Lean).

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer software-prøvelicens, online adgang til materiale, certifikater fra Compass og International Six Sigma Institute™, frokost og kaffe. Overnatning er ikke inkluderet.

Pris ved 2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus skal I kun betale for materialer, LMS, certificering, arbejde med projektopgaver og måltider for kursusdeltager 2. Du kan læse eksakte priser ved 2 for 1 rabat her.

Online undervisning

Du kan læse mere om, hvordan online undervisning fungerer for Lean Six Sigma-kurserne her: Lean Sigma online undervisning.

Software

QI Macros prøve softwarelicens er indeholdt i dit kursushonorar. På modul F og G benyttes QI Macros software. På modul H benyttes både QI Macros og Minitab (kun til windows) hvortil du også her får en prøvelicens. Du kan her læse mere om det anvendte Six Sigma software.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes afholdt på jeres virksomhed. Du kan her læse mere om virksomhedskursus, på dansk eller engelsk sprog. Virksomhedskursus kan betale sig når i er flere end 5-6 kursister. Send mail til akademiet for tilbud virksomhedskursus. Bliv kontaktet.

Tider

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter kl. 16.30 alle dage. Skal du hente børn en dag, så er der videoer på alle faglige områder. De er ikke lige så nyttige, men du kan stadig følge med undervisningen.

Certificering

Certificeringsprogram er indeholdt i dit kursushonorar. Dette gælder både Compass og International Six Sigma Institute™ certificering. Du modtager altid diplom på at du har deltaget på dit kursus, og har du ikke tid til, eller motivation for Lean Six Sigma certificering er dette fint med os. 

Modulopbygning

Dette kursus kan efterfølgende bygges videre med flere moduler inden for Lean eller Six Sigma. Læs mere om modulopbygningen og mulighederne for at udvide din viden på vores hjemmeside under Modul opbygning.

Netværksgrupper

Akademiet arrangerer netværksgrupper for alle kurser over 5 dages varighed. Læs om Lean Six Sigma netværket.

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.

Materialer

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram. Du har adgang i 12 måneder.

Lokationer

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København (100 m fra Nørreport Station)
Compass Academy
Købmagergade 67
DK-1150 København

Aarhus
Hotel Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3
8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på restauranter i byen, turnus mellem:
Restaurant La Perla: Italiensk frokostbuffet
Restaurant Rice Market: Thai buffet

Aarhus
Hotel Scandic Aarhus Vest frokostbuffet

Hvis du har allergi, er vegetar eller veganer, bedes du informere os om det, så vi kan arrangere det passende mad til dig på kursusdagen. 

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale:
Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf. +45 33 45 77 44

Parkering

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +45 70 25 72 13
Vis vej i Google Maps

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet er beliggende på Hotel Scandic Vest, i udkanten af Aarhus by.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Kursus overbygning

Du kan altid overbygge dit kursus med flere moduler. Du har her et overblik over akademiets certificerede Lean uddannelse.

Six Sigma Kursus Black 85

Tid og sted

Modul F:
20 - 21 Feb
(København)

Modul G:
27 - 28 Feb
(København)

Modul H:
16 - 17 Mar
(København)

Modul A:
22 - 23 Maj
(København)

Modul B:
31 - 02 Jun
(København)

Modul C:
26 - 27 Jun
(København)


Modul A:
13 - 14 Mar
(København)

Modul B:
29 - 31 Mar
(København)

Modul C:
17 - 18 Apr
(København)

Modul F:
15 - 16 Jun
(København)

Modul G:
22 - 23 Jun
(København)

Modul H:
09 - 10 Okt
(København)


Modul F:
06 - 07 Mar
(Aarhus)

Modul G:
13 - 14 Mar
(Aarhus)

Modul H:
30 - 31 Mar
(Aarhus)

Modul A:
13 - 14 Apr
(Aarhus)

Modul B:
26 - 28 Apr
(Aarhus)

Modul C:
15 - 16 Maj
(Aarhus)


Modul A:
13 - 14 Apr
(Aarhus)

Modul B:
26 - 28 Apr
(Aarhus)

Modul C:
15 - 16 Maj
(Aarhus)

Modul F:
30 - 31 Maj
(Aarhus)

Modul G:
12 - 13 Jun
(Aarhus)

Modul H:
26 - 27 Okt
(Aarhus)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 49.900 Ekskl. moms

TILMELD