LEAN Six Sigma Black Belt
Hele Pakken

Yellow + Green + Black Hele Pakken

Hele Black Belt pakken inklusiv certificering. 13 dage og akademiets mest efterspurgte kursus som sætter dig i stand til at drive både Lean og Six Sigma initiativer.

Yellow + Green + Black Belt i en pakke

Med dette Lean Six Sigma Black Belt kursus opnår du seks certificeringer:

 • Lean Manager Green Belt certificering
 • Lean Transformation Manager Green Belt certificering
 • Lean Konsulent Black Belt certificering
 • Lean Six Sigma Yellow Belt certificering
 • Lean Six Sigma Green Belt certificering
 • Lean Six Sigma Black Belt certificering

Med akademiets Lean Six Sigma Black Belt uddannelse lærer du at arbejde målrettet, systematisk og seriøst med Lean Six Sigma. Du vil desuden kunne vejlede ledelsen i den strategiske implementering af Lean og Six Sigma. På uddannelsen er der fokus på at forankre din indlæring og viden ved brug af bl.a. online-learning videoer og projektopgaver. Tilbage til Lean Six Sigma kursus oversigt.

Henvender sig til

Lean Six Sigma Black Belt-uddannelsen henvender sig til ledere, specialister og konsulenter, der ønsker at kunne drive Lean eller Lean Six Sigma-initiativer, og som ønsker en metodisk, teoretisk og praktisk anvendelig “Kan selv, hands-on”-uddannelse.

Kursus udbytte

 • Lean Six Sigma Black Belt-certificering
 • Lean Manager-certificering
 • Du bliver i stand til at anvende værktøjer, teknikker og metoder i praksis
 • Du lærer at arbejde målrettet, systematisk og seriøst med Lean Six Sigma
 • Kompetencer til at vejlede ledelsen om strategisk implementering af Lean og Six Sigma
 • Du lærer at analysere data og træffe beslutninger baseret på data
 • Løsning af opgaver nemmere, hurtigere, bedre og med færre omkostninger
 • Et solidt netværk til deling af praktiske erfaringer
 • En case til din projektopgaver, hvis du mangler et projekt
 • Mulighed for overbygning til Lean Six Sigma Master Black Belt

Kursus indhold

Uddannelsen består af 6 moduler, 3 Lean moduler og 3 Six Sigma moduler. Modulerne er fordelt over 13 undervisnings dage med øvelser, kombineret med e-learning-videoer til repetition, support fra din underviser og projektopgaver. Din indlæring og videns forankring er således optimeret til det yderste. Se mere detaljeret indhold her:

Vi træner dig i konkrete og praksisnære anvendelser i et sprog, du forstår og under anvendelse af de formularer, værktøjer og hjælpeskemaer, du skal bruge. Du lærer fremgangsmåden skridt for skridt som efter en kogebog. Akademiet tager udgangspunkt i kursisternes hverdag, og lægger særlig vægt på de konkrete anvendelsesorienterede værktøjer. Vi øver værktøjerne – praktisk og jordnært.

Flytte moduler

Du kan altid før eller under dit kursus fremrykke eller udskyde et eller flere kursus moduler. På den måde kan du bestemme varigheden af dit kursusforløb. Modulerne kører jævnligt i både Århus og København. Se nedenstående regler for modul rækkefølge. Du kan se alle datoer her.

Netværk

Der etableres en frivillig netværksgruppe på kurset hvor der også deltager kursister fra akademiets Six Sigma og Lean kurser. Formålet er at dele viden og praktiske erfaringer med Lean Six Sigma når du kommer hjem efter endt kursusforløb. Læs mere om Lean Six Sigma netværk.

Forudsætninger

Det er ingen forudsætninger for deltagelse på dette kursus. Yellow og green Six Sigma og Lean kursus moduler er indeholdt og er derfor ikke en forudsætning. Ønsker du at gennemføre kurset trinvis bygge på er dette også muligt. Så anbefaler vi at du starter med et Lean kurser og senere bygger på med Six Sigma. Du har her et overblik over akademiets Lean black belt kursus.

Online kursus materiale

Som kursist får du 12 måneders adgang til Compass LMS, Learning Management System. Her har du adgang til alt dit materiale med videoer, cases, værktøjer, templates, quizzer og certifikater.

Certificering på dansk

agil pm

Vi vil sikre os, at du bliver certificeret. Og din underviser vil sørge for, at du kommer fint igennem certificeringsprogrammet, også hvis det faglige måtte drille. Så alle kommer igennem. Derfor er denne uddannelse certificeret med Compass certificeringsprogram, som er på dansk sprog og ikke fyldt med fælder der gør det svært at bestå, og som samtidig er både nationalt og internationalt anerkendt og efterspurgt.

Har du mod på mere, så forbereder vi dig derudover også til CSSBB certificering hos International Six Sigma Institute™. Denne certificering er på engelsk, og sproget kan her erfaringsmæssigt volde en del problemer for kursister der ikke bruger de engelske faggloser jævnligt. Derfor tilbyder vi 2 certificeringer – vi vil sikre os at du bliver certificeret!

Certificering har til formål at forankre og kvalitetssikre den viden du har tillært på uddannelsen og akademiet anbefaler at du lader dig certificere. Læs mere om certificering.

Har du ikke tid eller lyst til at lade dig certificere, så modtager du altid diplom på at du har deltaget på uddannelsen. Du kan altid før, under eller efter uddannelsen beslutte om du vil lade dig certificere.

Relaterede Lean Six Sigma kurser

Six Sigma Kursus Yellow 85

Lean Six Sigma Yellow Belt kursus 4 dage, er til dig der skal i gang med Lean og Six Sigma og ønsker en introduktion.

Lean Six Sigma Yellow Belt

Six Sigma Kursus Master Black 85

17 dages Ninja Master Black Belt indeholder alt hvad du kan lære om Lean og Six Sigma. Indeholder også Scrum Master modul.

Lean Six Sigma Master

Six Sigma Kursus Green 85

9 dages certificeret Lean Six Sigma kursus for dig der skal arbejde seriøst med Lean og Six Sigma. Inklusiv Lean Ledelse.

Lean Six Sigma Green Belt

 

Ændre datoer

Du kan før eller under dit kursus, forudsat er der er plads, fremrykke eller udskyde et eller flere kursus moduler i op til 2 år. På den måde kan du bestemme varigheden af dit kursusforløb. Modulerne kører jævnligt i både Århus og København. Se nedenstående regler for modul rækkefølge. Du kan se alle datoer her.

Modul rækkefølge Lean & Six Sigma kurser

Modulerne kan tages i vilkårlig rækkefølge, dog gælder følgende 3 regler:

 1. Start altid med modul F eller modul A. Der er introduktion på begge moduler
 2. Modulerne F, G, H (Six Sigma moduler) skal tages i rækkefølge
 3. Modulerne AT, A, C, B, E (Lean moduler) kan tages i vilkårlig rækkefølge, dog skal der startes med modul A (grundliggende Lean)

Pris

Pris er eksklusive moms. Pris indeholder software prøvelicens, online adgang til materiale, Compass og International Six Sigma Institute™ certificering, frokost og kaffebord. Overnatning er ikke inkluderet.

Pris ved 2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus skal I kun betale for materialer, LMS, certificering, arbejde med projektopgaver og måltider for kursusdeltager 2. Du kan læse eksakte priser ved 2 for 1 rabat her.

Online undervisning

Du kan her læse mere om hvordan online undervisning her: Lean online undervisning.

Software

QI Macros prøve softwarelicens er indeholdt i dit kursushonorar. På modul F og G benyttes QI Macros software. På modul H benyttes både QI Macros og Minitab software hvortil du også får en prøvelicens. Du kan her læse mere om det anvendte Six Sigma software.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes afholdt på jeres virksomhed. Du kan her læse mere om virksomhedskursus, på dansk eller engelsk sprog. Virksomhedskursus kan betale sig når i er flere end 5-6 kursister. Send mail til akademiet for tilbud virksomhedskursus. Bliv kontaktet.

Tider

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter kl. 16.30 alle dage. Skal du hente børn en dag, så er der videoer på alle faglige områder. De er ikke lige så nyttige, men du kan stadig følge med undervisningen.

Certificering

Certificeringsprogram er indeholdt i dit kursushonorar. Dette gælder både Compass og International Six Sigma Institute™ certificering. Du modtager altid diplom på at du har deltaget på dit kursus, og har du ikke tid til, eller motivation for Lean Six Sigma certificering er dette fint med os. 

Modulopbygning

Dette kursus kan overbygges med akademiets øvrige moduler inden for Lean eller Six Sigma. Læs om modulopbygning her: Modul opbygning.

Netværksgrupper

Akademiet arrangerer netværksgrupper for alle kurser over 5 dages varighed. Læs om Lean Six Sigma netværket.

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.

Materialer

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram. Du har adgang i 12 måneder.

Lokationer

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København (100 m fra Nørreport Station)
Compass Academy
Købmagergade 67
DK-1150 København

Aarhus
Hotel Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3
8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på restauranter i byen, turnus mellem:
Restaurant La Perla: Italiensk frokostbuffet
Restaurant Jacobsen: Dansk smørrebrød
Restaurant Rice Market: Thai buffet

Aarhus
Hotel Scandic Aarhus Vest frokostbuffet

Allergi, vegetar, veganer: Sig det til os på kursusdagen, så arrangerer vi det for dig.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale:
Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf. +45 33 45 77 44

Parkering

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +45 70 25 72 13
Vis vej i Google Maps

Transport

København: Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der går toge til stationen fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Hotel Scandic Vest ligger i udkanten af Aarhus.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Kursus overbygning

Du kan altid overbygge dit kursus med flere moduler. Du har her et overblik over akademiets certificerede Lean uddannelse.

Six Sigma Kursus Black 85

Tid og sted

Modul A:
19 - 20 Dec
(København)

Modul B:
25 - 27 Jan
(København)

Modul F:
20 - 21 Feb
(København)

Modul G:
27 - 28 Feb
(København)

Modul H:
16 - 17 Mar
(København)

Modul C:
17 - 18 Apr
(København)


Modul A:
12 - 13 Jan
(København)

Modul B:
25 - 27 Jan
(København)

Modul F:
20 - 21 Feb
(København)

Modul G:
27 - 28 Feb
(København)

Modul H:
16 - 17 Mar
(København)

Modul C:
17 - 18 Apr
(København)


Modul A:
15 - 16 Dec
(Aarhus)

Modul B:
01 - 03 Feb
(Aarhus)

Modul F:
06 - 07 Mar
(Aarhus)

Modul G:
13 - 14 Mar
(Aarhus)

Modul H:
30 - 31 Mar
(Aarhus)

Modul C:
15 - 16 Maj
(Aarhus)


Modul A:
19 - 20 Jan
(Aarhus)

Modul B:
01 - 03 Feb
(Aarhus)

Modul F:
06 - 07 Mar
(Aarhus)

Modul G:
13 - 14 Mar
(Aarhus)

Modul H:
30 - 31 Mar
(Aarhus)

Modul C:
15 - 16 Maj
(Aarhus)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 49.900 Ekskl. moms

TILMELD