Six Sigma Yellow Belt Kursus 2 Dage

White + Yellow + CSSYB© Certificeret Kursus

Velkommen til akademiets Six Sigma Yellow Belt kursus. Six Sigma er en struktureret tilgang til problemløsning. Den bruges i en lang række brancher og kan hjælpe enhver virksomhed med at forbedre og optimere sine processer.

 

Kursus Indhold

Den første del af uddannelsen er fokuseret på at hjælpe dig med at lære det grundlæggende om Six Sigma: historien, teorien og terminologien. Du vil have masser af tid til at tage noter og stille spørgsmål.

Du vil allerede fra første dag begynde at bruge vores brugervenlige dataanalysesoftware. Og det bedste er? Vi giver dig adgang til flere datasæt, så du kan øve dig i at bruge softwaren, samt al den uddannelse, du har brug for, så du kan begynde at analysere din virksomheds data i dag. Se også oversigt over Lean Six Sigma kurser.

Kursus Udbytte

På dette kursus træner vi dig i at arbejde med mange af de mest populære værktøjer, der bruges i Six Sigma projekter. Vi hjælper dig med at kommunikere mere effektivt, indsamle data, analysere data, og sammensætte et godt problemløsningshold.
Når du har gennemført en multiple choice quiz, bliver du certificeret som Six Sigma Yellow Belt!

Bygger På ISO

Uddannelsen er baseret på kravene i ISO 13053:2011 og gennemføres som et samspil mellem præsentationer, øvelser og diskussioner mellem deltagerne.

Six Sigma Learning System

Du får 12 måneders adgang til Compass LMS (Learning Management System). Her har du adgang til alt dit materiale, og du kan få adgang til det, når og hvor det passer dig.

Certificering på dansk

agil pm

Vi vil sikre os, at du bliver certificeret. Og din underviser vil sørge for, at du kommer fint igennem certificeringsprogrammet, også hvor det faglige måtte drille. Så alle kommer igennem. Derfor er denne uddannelse certificeret med Compass certificeringsprogram, som er på dansk sprog og ikke fyldt med fælder der gør det svært at bestå, og som samtidig er både nationalt og internationalt anerkendt og efterspurgt.

Har du mod på mere, så forbereder vi dig derudover også til CSSYB certificering hos International Six Sigma Institute™. Denne certificering er på engelsk, og sproget kan her erfaringsmæssigt volde en del problemer for kursister der ikke bruger de engelske faggloser jævnligt. Derfor tilbyder vi 2 certificeringer – vi vil sikre os at du bliver certificeret!

Certificering har til formål at forankre og kvalitetssikre den viden du har tillært på uddannelsen og akademiet anbefaler at du lader dig certificere. Læs mere om certificering.

Har du ikke tid eller lyst til at lade dig certificere, så modtager du altid diplom på at du har deltaget på uddannelsen. Du kan altid før, under eller efter uddannelsen beslutte om du vil lade dig certificere.

Ændre datoer

Du kan før eller under dit kursus, forudsat er der er plads, fremrykke eller udskyde et eller flere kursus moduler i op til 2 år. På den måde kan du bestemme varigheden af dit kursusforløb. Modulerne kører jævnligt i både Århus og København. Se nedenstående regler for modul rækkefølge. Du kan se alle datoer her.

Modul rækkefølge Lean & Six Sigma kurser

Modulerne kan tages i vilkårlig rækkefølge, dog gælder følgende 3 regler:

  1. Start altid med modul F eller modul A. Der er introduktion på begge moduler
  2. Modulerne F, G, H (Six Sigma moduler) skal tages i rækkefølge
  3. Modulerne AT, A, C, B, E (Lean moduler) kan tages i vilkårlig rækkefølge, dog skal der startes med modul A (grundliggende Lean)

Pris

Pris er eksklusive moms. Pris indeholder software prøvelicens, online adgang til materiale, Compass og International Six Sigma Institute™ certificering, frokost og kaffebord. Overnatning er ikke inkluderet.

Pris ved 2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus skal I kun betale for materialer, LMS, certificering, arbejde med projektopgaver og måltider for kursusdeltager 2. Du kan læse eksakte priser ved 2 for 1 rabat her.

Online undervisning

Du kan her læse mere om hvordan online undervisning her: Lean online undervisning.

Software

QI Macros prøve softwarelicens er indeholdt i dit kursushonorar. På modul F og G benyttes QI Macros software. På modul H benyttes både QI Macros og Minitab software hvortil du også får en prøvelicens. Du kan her læse mere om det anvendte Six Sigma software.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes afholdt på jeres virksomhed. Du kan her læse mere om virksomhedskursus, på dansk eller engelsk sprog. Virksomhedskursus kan betale sig når i er flere end 5-6 kursister. Send mail til akademiet for tilbud virksomhedskursus. Bliv kontaktet.

Tider

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter kl. 16.30 alle dage. Skal du hente børn en dag, så er der videoer på alle faglige områder. De er ikke lige så nyttige, men du kan stadig følge med undervisningen.

Certificering

Certificeringsprogram er indeholdt i dit kursushonorar. Dette gælder både Compass og International Six Sigma Institute™ certificering. Du modtager altid diplom på at du har deltaget på dit kursus, og har du ikke tid til, eller motivation for Lean Six Sigma certificering er dette fint med os. 

Modulopbygning

Dette kursus kan overbygges med akademiets øvrige moduler inden for Lean eller Six Sigma. Læs om modulopbygning her: Modul opbygning.

Netværksgrupper

Akademiet arrangerer netværksgrupper for alle kurser over 5 dages varighed. Læs om Lean Six Sigma netværket.

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.

Materialer

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram. Du har adgang i 12 måneder.

Lokationer

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København (100 m fra Nørreport Station)
Compass Academy
Købmagergade 67
DK-1150 København

Aarhus
Hotel Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3
8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på restauranter i byen, turnus mellem:
Restaurant La Perla: Italiensk frokostbuffet
Restaurant Jacobsen: Dansk smørrebrød
Restaurant Rice Market: Thai buffet

Aarhus
Hotel Scandic Aarhus Vest frokostbuffet

Allergi, vegetar, veganer: Sig det til os på kursusdagen, så arrangerer vi det for dig.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale:
Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf. +45 33 45 77 44

Parkering

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +45 70 25 72 13
Vis vej i Google Maps

Transport

København: Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der går toge til stationen fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Hotel Scandic Vest ligger i udkanten af Aarhus.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Kursus overbygning

Du kan altid overbygge dit kursus med flere moduler. Du har her et overblik over akademiets certificerede Lean uddannelse.

Six Sigma Kursus Yellow 84

Tid og sted

Modul F:
06 - 07 Mar
(Aarhus)


Modul F:
06 - 07 Mar
(Aarhus)


Modul F:
20 - 21 Feb
(København)


Modul F:
20 - 21 Feb
(København)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 8.900 Ekskl. moms

TILMELD