Scrum Master Kursus
PSM®I Scrum Kursus

Nr. 1 ratede Scrum Master uddannelse med PSM®I-certificering | 2 dage

Bliv Scrum Master certified med en Scrum Matser uddannelse. Du vil lære om rollen som Scrum Master og Compass forbereder dig til Professionel Scrum Master PSM®I-certificering hos Scrum.org. Akademiets Scrum Master uddannelser omfatter også Anti Scrum og 7 Death of Scrum.

Scrum Master uddannelser med certificering

På dette Scrum Master kursus lærer du hvordan du får Scrum til at fungere optimalt i din virksomhed. Desuden forbereder vi dig grundigt til din PSM®I-certificering hos Scrum.org, og det er vores ansvar at du bliver Scrum Master certified.

Scrum Master kursus henvender sig til

Denne Scrum Master kursus henvender sig til private og offentlige ledere, nøglemedarbejdere, projektledere og forretningsudviklere der er eller skal i gang med Scrum, og som ønsker en grundig introduktion til metodeapparatet. Du kan senere udbygge kurset med akademiets fulde Scrum Master kursus og blive certificeret agile coach.

Anti Scrum og 7 Death og Scrum

Mange af akademiets kursister er allerede i gang med Scrum og Agile, men har svært ved at få det til at fungere. Årsagen er Anti Scrum. På alle akademiets Scrum Master uddannelser, og særligt Akademiets 6 dage Scrum Master, går vi i dybden med hvordan du håndterer Anti Scrum og 7 Death of Scrum. Vi kommer hele vejen rundt. 

Scrum Master uddannelse udbytte

Dit team, og din virksomhed, bliver i stand til at spare tid, penge og ærgrelser i jeres udvikling. I får metoden til hvordan I kan udvikle produkter nemmere, hurtigere og bedre tilpasset kundebehov. Resultatet er tilfredse kunder og medarbejder trivsel, og som Scrum Master lærer du hvordan du får alt dette til at ske i praksis.

 • Du bliver certificeret Scrum Master
 • Du lærer om rollen som Scrum Master
 • I får udviklet produkter og services hurtigere
 • Jeres produkter bliver bedre tilpasset kundens behov
 • I vil spare mange ærgrelser og penge i jeres produktudvikling
 • Du lærer at anvende de vigtigste metoder indenfor Scrum
 • Scrum Master kurset indeholder mange øvelser
 • Du lærer om Scrum Master løn og hvad dine opgaver bliver
 • I får eksekveret projekter, nemmere, hurtigere og billigere
 • Forberedelse til Professionel Scrum Master PSM®I-certificering hos Scrum.Org
 • Du bliver Scrum Master certified hos Scomass eller Scrum.Org

Scrum Master Uddannelse formform

Kurset er 2 dages praktisk og interaktiv træning med høj involvering fra kursisternes side. Akademiet lægger særlig vægt på konkrete og praksisnære øvelser og cases i rollen som Scrum Master og dine Scrum Master opgaver. Og på Scrum Master uddannelse modtager du de værktøjer, du har brug for i rollen som Scrum Master.

Scrum Master certified PSM®I

agil pm

Det er vores ansvar at du bliver certificeret. Og du opnår altid Compass Scrum Master certificering når du deltager. Derudover  hjælper og forbereder vi dig til den eftertragtede Professionel Scrum Master certified PSM® I-certificering hos Scrum.org. Og på kursus dag 2 får du adgang til en test simulator, og vi gennemgår hvordan du bedst kommer gennem PSM® I-certificering. På akademiets Scrum Master uddannelse har du ubegrænset antal simuleringsforsøg, også når du kommer hjem fra kursus. Og her gennemgår vi også de mest almindelige “fælder” i testen. Derudover indeholder kurset en betalt token til PSM®I-certificering hos Scrum.Org. Efterfølgende forsøg koster 150 USD.

Scrum Master certificering PSM®I udgøres af en MC-test efter endt kursus, som du tager online hjemmefra. Læs mere om Scrum Master certified.

Kurset kan overbygges med flere moduler til akademiets Agile Coach uddannelse med Agile Coach certificering PAC®. Dette Scrum Master kursus en del af uddannelsen og du kan få merit.

Forudsætninger Scrum Master uddannelse 

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på akademiets Scrum Master uddannelser.

Materiale og Scrum guide

På alle akademiets Scrum Master uddannelser får du 12 måneders fri adgang til Compass LMS (Learning Management System). I LMS har du online adgang til kursus materiale, og du kan tilgå det når det passer dig. Materialet udgøres af videoer, cases, værktøjer, templates og quizzer.

Komplet Scrum Master uddannelse

Bliver du efter kurset tændt på at lære mere om Scrum og Agile, og måske tage en fuld Scrum Matser uddannelse, så svarer dette kursus også til to dage af akademiets 8 dages Agile Coach uddannelse eller Scrum Master 6 dage – den komplette Scrum Master uddannelse. Og du kan senere, når det passer dig, overbygge dette kursus med akademiets øvrige moduler inden for Scrum.

Scrum board’s

En vigtig del af Scrum er ceremonier og rutiner, herunder også hvordan I anvender jeres Scrum board. Du er interesseret i at synliggøre alt, og på jeres Scrum board bliver arbejdet med tilhørende fremdrift synligt. Læs mere om Scrum board. Læs mere om værktøjerne du lærer om:

Torben Madsen underviser

agil pm

Torben har 18 års erfaring med produkt og service udvikling, og var blandt de aller første til at anvende Agile principper og Scrum rammeværket i Danmark. Som udviklingschef har han dyb praktisk erfaring, og har på egen krop oplevet når Scrum ikke virker og skal fixes. Han har senere hjulpet både danske og internationale virksomheder i gang med både Lean, Scrum og Agile og underviser på akademiets Scrum Master uddannelse.

Torben underviser efter principper og metoder fra ”Training from the Back of the Room” – accelerated brain-friendly learning. Han er certificeret CSSBB, PSM, CSPO, CSM, SAFe Agelist, CSSMBB og har studeret Product Innovation og Authentic Leader Development på Harvard Business School i Boston.

Løn efter din Scrum Master uddannelse 

Akademiet bliver med jævne mellemrum spurgt om hvad er en Scrum Master løn. Vi forstår det er interessant, og på kurset kommer vi også til at drøfte dette. Der er i disse år stor efterspørgsel på Scrum Master’s, og lønningerne er også steget. Hvor længe dette bliver ved, skal vi lade være usagt.

Scrum model

Scrum er et stærkt regelbaseret rammeværk, en Scrum model om man vil. Og på Scrum Master uddannelsen lærer du om denne Scrum model. Det er en samling af regelbaserede artefakter, ceremonier og værktøjer. Og selvom der ligges op til en høj grad af autonomi, så vil din Scrum guide ikke kalde det for Scrum, hvis du afviger fra Scrum modellen. Læs mere om Scrum model.

Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle alt det faglige og ikke mindst øvelserne. Det var dejligt at vi ikke var så mange, og at vi hele tiden blev inddraget og hørt. Tak for det!

Marianne Hatt Sørensen

Relaterede Scrum Master uddannelse

agile coach uddannelse
Agile Coach uddannelsen 6 dage er til dig der vil lære alt om Scrum og Agile. Den er PAC certificeret, med 4 fag moduler.
Agile Coach Uddannelsen
scrum master kursus
På akademiets 2 dages Product Owner kursus i København eller Aarhus lærer vi dig, hvordan du får succes med Scrum og agile.
Product Owner Kursus
Scrum master II kursus
Dette 2 dages certificeret Scrum Master II kursus er for dig der gerne vil at få Scrum til at ske i praksis. Scrum viden forudsættes.
Scrum Master II kursus

FAQ & Svar Scrum Master uddannelse

Hvad er 2 for 1 rabatten?

Ved 2 samtidige tilmeldinger (indenfor 10 minutter) til det samme kursus skal kursist Nr. 2,  kun betale for materialer, LMS licens, certificerings licens, arbejde med projektopgaver og konferencepakke (frokost, kaffe, frugt osv). Du kan finde eksakte kampagne priser for 2 deltagere her: 2 for 1 rabat priser.

Kan jeg ændre datoer efter tilmelding?

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan få den måde accelerere eller modsat trække dit forløb i langdrag.

Frokost?

Ja. Frokost er inkluderet i dit kursus honorar.

København
Vi skifter mellem 2 restauranter:
La Perla: Italiensk frokostbuffet
Rice Market: Thai buffet

Aarhus
Vi spiser på 
Hotel Scandic Aarhus Vest frokostbuffet

Specielle ønsker til forplejning? Allergi, vegetar, veganer: Sig det til os på kursusdagen, så arrangerer vi det for dig.

Hvad er inkluderet i Scrum kursus prisen?

Pris er eksklusiv moms. Ellers er alt inklusiv, herunder online materiale, certificeringsprogram, frokost og materialer. Overnatning er ikke inkluderet.

Tilbydes Scrum Master kursus afholdt hos os?

Akademiets Scrum kurser tilbydes også som kursus afholdt på jeres virksomhed. Sprog kan være dansk eller engelsk. Læs mere her om virksomhedskursus, eller kontakt akademiet for tilbud. Bliv kontaktet.

Hvad tid på dagen er undervisningen?

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter kl. 16.30 alle dage. Skal du hente børn en dag, så er der videoer på alle faglige områder. Det er ikke lige så godt, men du vil kunne klare den.

Bliver jeg Scrum Master certified?

Certificeringsprogram er indeholdt i dit kursushonorar, og udgøres af en MC-test med et internationalt anerkendte certificeringer fra scrum.org. Læs her mere om Scrum Master certified.

Tilbydes Scrum kurset og certificering på engelsk?

Åbne kurser: Tilbydes kun på dansk sprog og dansk kursusmateriale.
Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.
Certificering fra scrum.org: Engelsk
Certificering fra Compass: Dansk

Er kursus materiale online?

Ja. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS), hvor du har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram. Du har adgang i 12 måneder.

Overbyg til Scrum Master uddannelse 6 dage?

Du kan også tage Scrum Master II, Product Owner kursus og et Agile Ledelse kursus. Og på den måde kan du tage hele Scrum Master uddannelsen 6 dage, eller Agile Coach uddannelse med tilhørende certificering. 

Lokationer for Scrum Master uddannelse?

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København
Compass Academy (100m fra Nørreport station)
Købmagergade 67
DK-1150 København

Aarhus
Hotel Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3
DK- 8210 Aarhus

Overnatning på mit Scrum Master kursus?

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud, hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale:

Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf: +35 33 35 77 33

Parkering?

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +35 70 25 72 13

Nyheder om Scrum Master kursus

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Scrum Master kursus 10

Tid og sted

Modul AT:
15 - 16 Dec
(København)


Modul AT:
23 - 24 Jan
(København)


Modul AT:
30 - 31 Jan
(Aarhus)


Modul AT:
23 - 24 Mar
(Aarhus)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 10.900 Ekskl. moms

TILMELD