Professionel Scrum Master Kursus
Scrum Kursus med PSM®I-certificering

Scrum Master kursus med PSM®I-certificering

Dette kursus vil lære dig at drive Scrum med succes og opnå din certificering fra Scrum.org

Scrum kursus med scrum.org certificering

Akademiets Scrum kursus København eller Aarhus, inkluderer Scrum Master certificering fra det anerkendte Scrum.org. Du får en komplet guide til Scrum, og efter endt kursus er du certificeret Professionel Scrum Master PSM®. I rollen som Scrum Master har du ansvar for organisering af Scrum i din del af organisationen, og på dette kursus lærer du hvordan. Du bliver klædt på til dit kommende Scrum Master job.

På denne Scrum Master uddannelse lærer du om hele Scrum modellen med tilhørende værktøjer, og hvordan Scrum organiseres i din virksomhed – en komplet Scrum guide. Resultatet er bedre tilpassede produkter, minimering af udviklingsomkostninger, og en reduceret udviklingstid. I vinder på alle parametre.

Målgruppe

Mens de fleste Scrum kurser er tilpasset IT-udvikling, så henvender dette kursus sig også til dig der arbejder i andre funktioner. Kurset er både til private og offentlige ledere, specialister, udviklere og nøgle medarbejdere. Alle der ønsker at arbejde med Scrum og som ønsker at understøtte en agil arbejdsform, alt visualiseret på jeres Scrum boards.

Dette kursus passer således både til dig, der arbejder som Scrum Master, og til dig der har en anden rolle, men som har brug for en forståelse af, hvordan Scrum anvendes i praksis.

Scrum kursus udbytte

Du vil efter kursus kunne starte Scrum i dit eget team:

  • Du vil kunne organisere arbejdet med Scrum
  • Du bliver fortrolig med rollen som Scrum Master
  • Forstå dine opgaver som Scrum Master
  • Du lærer om de enkelte elementer i Scrum
  • Du udvikler et effektivt Scrum team
  • Gennemsigtighed og Scrum boards
  • Scrum møde afholdelse og Scrum guide
  • Du lærer om rammerne for Scrum, ceremonier og artefakter
  • Inklusiv i dit kursus honorar er PSM®I Scrum certificering
  • Master PSM®I certificeret fra scrum.org

Scrum Master kursus indhold

Scrum kurset er 2 dages praktisk træning i Scrum som rammeværk og rollen som Scrum Master. Scrum boards, Scrum model, agile principper, værktøjer, metoder og meget mere. På kurset lærer du de værktøjer, du har brug for:

Forudsætninger for Scrum kursus

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på dette kursus.

Kursus materiale og Scrum guide

Som kursist får du 12 måneders fri adgang til Compass LMS (Learning Management System). I LMS har du online adgang til kursus materiale, og du kan tilgå det når det passer dig. Materialet udgøres af videoer, cases, værktøjer, templates og quizzer.

Overbygning på dette Scrum kursus

Bliver du efter kurset tændt på at lære mere om Scrum og Agile, så svarer dette kursus også til to dage af akademiets 6 dages Agile Coach uddannelse – den komplette Scrum guide. Og du kan senere, når det passer dig, overbygge dette kursus med akademiets øvrige moduler inden for Scrum. Efter kurset vil det være naturligt at fortsætte med et Scrum Product Owner kursus som det næste.

Scrum Master certificering

agil pm

Du modtager altid diplom på, at du har deltaget. Derudover forbereder vi dig til din PSM®I Scrum Master certificering, og du vil få en certificerings simulator som du kan øve dig med inden din PSM®I test. Her vil du kunne øve dig et ubegrænset antal gange, indtil du er klar til den rigtige eksamen.

Din certificering er en Professionel Scrum Master PSM®I certificering, fra det anerkendte Scrum.org, og der er et forsøg indeholdt i dit kursus honorar. Efterfølgende forsøg koster 150 USD. Scrum Master certificering udgøres af en MC-test efter endt kursus, som du tager online hjemmefra. Læs mere om scrum.org.

Ønsker du at overbygge dette kursus med akademiets Scrum Master uddannelse og Agile Coach certificering PAC®, så er dette Scrum Master kursus en del af uddannelsen og du kan få merit for kurset. Læs mere om Scrum Master certificering.

Scrum board

En vigtig del af Scrum er ceremonier og rutiner, herunder også hvordan I anvender jeres Scrum board. Du er interesseret i at synliggøre alt, og på jeres Scrum board bliver arbejdet med tilhørende fremdrift synligt. Læs mere om Scrum board.

Scrum Master løn

Akademiet bliver med jævne mellemrum spurgt om hvad er en Scrum Master løn. Vi forstår det er interessant, og på kurset kommer vi også til at drøfte dette. Der er i disse år stor efterspørgsel på Scrum Master’s, og lønningerne er også steget. Hvor længe dette bliver ved, skal vi lade være usagt.

Scrum model

Scrum er et stærkt regelbaseret rammeværk, en Scrum model om man vil. Og på Scrum Master kursus lærer du om denne Scrum model. Det er en samling af regelbaserede artefakter, ceremonier og værktøjer. Og selvom der ligges op til en høj grad af autonomi, så vil din Scrum guide ikke kalde det for Scrum, hvis du afviger fra Scrum modellen. Læs mere om Scrum model.

Relaterede Agile og Scrum kurser

agile coach uddannelse

Agile Coach uddannelsen 6 dage er til dig der vil lære alt om Scrum og Agile. Den er PAC certificeret, og indeholder 3 moduler.

Agile Coach Uddannelsen

scrum master kursus

På akademiets 2 dages Product Ovner kursus i København eller Aarhus lærer vi dig, hvordan du får succes med Scrum og agile.

Product Owner Kursus

Scrum kursus startup

Dette 2 dages certificeret Agile Coach kursus er for dig der gerne vil lære om at få Agile til at ske i praksis. Scrum viden forudsættes.

Agile Coach kursus

Ændre datoer

Ja. Du kan altid udskyde dit Scrum Master kursus.

Pris

Pris er eksklusiv moms. Ellers er alt inklusiv, herunder Scrum Master online materiale, Scrum Master certificering fra scrum.org og frokost. Overnatning er ikke inkluderet.

2 for 1 rabat på Scrum kursus

Når du tilmelder din kollega samtidig til samme kursus, så skal I kun betaler for materialer, forplejning og certificering for kursist nr. 2. Du kan læse eksakte priser ved 2 for 1 rabat her.

Scrum Master virksomhedskursus

Akademiets Scrum Master kursus tilbydes som kursus afholdt på jeres virksomhed. Sprog kan være dansk eller engelsk. Læs mere her om virksomhedskursus, eller kontakt akademiet for tilbud. Bliv kontaktet.

Tider

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter kl. 16.30 alle dage.

Scrum Master certificering

Scrum Master certificering er indeholdt i dit kursus honorar, og udgøres af en MC-test fra det internationale anerkendte Scrum.org.  

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursus materiale.
Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.
Certificering fra scrum.org: Engelsk

Online materialer

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS), hvor du har adgang til videoer, præsentationer og værktøjer. Du har adgang i 12 måneder.

Trinvis Scrum Master uddannelse

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på dette kursus. Du kan trinvis bygge din Scrum Coach uddannelse eller kombinere med akademiets Lean kurser online. Du kan her se en oversigt over alle Scrum kurser.

Scrum kursus lokationer

Åbne Scrum Master kurser afholdes i Aarhus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København
Compass Academy (100m fra Nørreport station)
Købmagergade 67
DK-1150 København

Aarhus
Hotel Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3
DK- 8210 Aarhus

Forplejning

København
Vi skifter mellem 2 restauranter:
La Perla: Italiensk frokostbuffet
Rice Market: Thai buffet

Aarhus
Vi spiser på
Hotel Scandic Aarhus Vest frokostbuffet

Specielle ønsker til forplejning? Allergi, vegetar, veganer, gluten allergi: Sig det til os på kursus dagen, så arrangerer vi det for dig.

Overnatning

Overnatning arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale:

Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf: +35 33 35 77 33

Parkering

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +35 70 25 72 13

Scrum kursus handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig dit kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

scrum master kursus

Tid og sted

Modul AT:
22 - 23 Aug
(København)


Modul AT:
22 - 23 Sep
(København)


Modul AT:
07 - 08 Sep
(Aarhus)


Modul AT:
13 - 14 Okt
(Aarhus)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 10.900Ekskl. moms

TILMELD
Award