Scrum & Agile
Certificerede Kurser

Danmarks Nr. 1 Scrum & Agile kurser 2023

På akademiets Scrum Master uddannelser og kurser i Scrum og Agile, lærer du hvordan du får Scrum til at ske.

Mange af akademiets kursister er allerede i gang med Scrum og Agile, men har svært ved at få det til at virke. Årsagen er Anti Scrum. Så på alle akademiets Scrum kurser, og særligt Agile Coach uddannelsen, lærer du om Anti Scrum værktøjer der hjælper med at få Scrum til at virke i praksis.

Scrum kurser i København & Aarhus

Du får erfaringerne med hvordan du arbejder med Scrum i praksis – ikke kun i teori. Du får også metoder og værktøjer, som du kan tage i brug, direkte når du kommer hjem. Og allerede fra dag et vil din virksomhed udvikle hurtigere, med færre omkostninger og bedre tilpassede produkter. 

Allerede Scrum Master?

Så har du mulighed for at opgradere dine kompetencer til Agile Coach. Du får erfaringerne med hvordan du arbejder med Scrum i praksis – ikke kun i teorien men alle de praktiske erfaringer. Deltag på kurset Fra Scrum Master til Agile Coach 8 dage.

Kig ind

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Agile og Scrum kurser oversigt

Akademiets Scrum kurser og Agile uddannelser er modulopbygget. Du kan tage dem i streg, hvor du starter med et af Scrum kurserne efter eget valg. Eller du kan tage dem trinvis, og bygge på med trinvise opgraderinger.

Scrum Master kursus 10

Scrum Master
Kursus 

2 dages Scrum kursus med PSM©I-certificering hos scrum.org 

★★★★★

2 dage10.900 DKK
Scrum Master II

Scrum Master II
Kursus 

Scrum Master II kursus med forberedelse til PSM©II-certificering.

★★★★★

2 dage12.400 DKK
Product owner kursus 10

Product Owner
Kursus

Product Owner kursus med PSPO©I-certificering hos scrum.org

★★★★★

2 dage10.900 DKK
Product owner kursus 10

Product Owner II
Kursus

Product Owner kursus med PSPO©II-certificering hos scrum.org

★★★★★

2 dage12.400 DKK
Agil projektledelse kursus

Agil Projektledelse
Kursus

Agil Projektledelse kursus med PAM©-certificering fra Compass.

★★★★★

2 dage10.900 DKK
Agile Coach Uddannelse 10

Agile Coach
Uddannelsen

Agile Coach kursus inklusiv PSM©I+II og PSPO©I-certificering.

★★★★★

11 dage44.900 DKK
Scrum Master til Agile Coach

Fra SM til
Agile Coach

Agile Coach overbygning for Scrum Master. PAC©-certificering.

★★★★★

9 dage36.800 DKK
scrum master uddannelse 111

Scrum Master
Uddannelsen

Scrum Coach uddannelse med Compass PSC©-certificering.

★★★★★

7 dage32.800 DKK

Scrum kursus udbytte

 • Praktisk orienterede og kortfattede ”hands-on”  Scrum kurser
 • Kompelt Scrum guide
 • Du vil lære alt det vigtige om Scrum boards, teknikker og ledelse
 • Scrum certificering er inkluderet
 • Scrum kursus med erfarne instruktører
 • Scrum model til opstart
 • Scrum Master kursus
 • Hvordan du får Scrum implementeret i praksis
 • Scrum erfaringer fra mange virksomheder
 • Agile teknikker og værktøjer som du kan tage i brug med det samme
 • Værktøjer til optimering af Scrum teams og projekter
 • Adgang til Scrum Master materialer
 • På dette Scrum kursus får du de gode eksempler

Hvorfor et Compass Scrum kursus?

scrum kursus

Scrum kursus

N Scrum Master underviser
N Certificering Scrum kursus
N Fleksible kursus datoer
N Online materiale
N Scrum model

Kontakt

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Om Compass Scrum kurser

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor Scrum guide, som jeg i større eller mindre grad kan bruges både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt Scrum Master kursus🙂

★★★★★

B & O

Jeppe Jensen

Bang & Olufsen

Jeg har efterhånden været afsted på en del kurser. Men dette Scrum kursus er det første kursus hvor jeg bagefter har et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i bestemte situationer. Der afsat rigtig god tid til de praktiske øvelser. 

★★★★★

lego

Marianne Hatt Sørensen

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak! Kurset er anbefalelsesværdigt.”

★★★★☆

Scrum kursus undervisere

niels fester

Niels Fester

Programansvarlig Underviser

Business Development Director hos Compass Torben Madsen

Torben Madsen

Programansvarlig Scrum Coach

På akademiets Scrum kurser lærer du

Scrum Master kursus

På akademiets Scrum kursus lærer du om rammerne for Scrum. Du får en komplet Scrum guide med den tilhørende Scrum model, og hvordan du får sat rammerne for Scrum.  Du får værktøjer der sætter dig i stand til at løse problemer som har drillet jer i mange år og du lærer om hvordan du kan udvikle produkter hurtigere, billigere og bedre tilpasset kundens behov. 

Product Owner kursus

På dette Product Owner kursus lærer du om rollen som Product Owner. Måske er han eller hun den vigtigste rolle og på dette Scrum kursus lærer du hvorfor. Du får en Scrum model til hvordan du prioriterer backloggen af opgaver som visualiseres på teamets Scrum board. Du er kontakten mellem udviklingsteamet og kunden. På dette Scrum kursus lærer du det hele.

Agile Transformation

Kunder fortæller os inden deres Agile kursus, at de allerede har prøvet Scrum, men at de ikke har fået de ønskede resultater. De har hverken fået forbedret kundetilfredshed, hurtigere udviklingstider, og udviklingsteamet oplever ikke et bedre arbejdsmiljø. Den gode nyhed er, at vi godt ved hvorfor. På dette Agile kursus lærer du hvordan du får Agile til at ske i praksis.

Bliv Agile Coach

Deltag på Agile Coach uddannelsen, og bliv certificeret Agile Coach. På alle akademiets Agile og Scrum kurser starter dag et med konkrete værktøjer og teknikker. Scrum er ikke fluffy, men meget konkret og regelbaseret. Og du får en komplet Scrum guide, en Scrum model om du vil, til hvordan I på en sikker måde kan få implementeret Agile og Scrum i jeres virksomhed.

U

Scrum Certificering

Akademiet Scrum uddannelser er certificeret og vi anbefaler at du lader dig certificere. Scrum certificering er indeholdt i dit Scrum kursus. Hele vejen til Scrum Coach. Du modtager altid diplom på din deltagelse på Scrum kursus, og har du ikke tid til, eller motivation for certificering er dette fint med os. Compass vil altid sikre at du kommer igennem din Scrum certificering.

Virksomhedskursus

Få skræddersyet Scrum kursus med fokus på jeres problemstillinger. Det har den fordel, at Scrum kurset kan skræddersys til jeres behov og ønsker og vi kan tage udgangspunkt i de problemstillinger der fylder i jeres verden. Mellem modulerne kan I følge Scrum guiden efter akademiets Scrum model og implementere konkrete værktøjer.

Kontakt

"*" indicates required fields

Ring mig op

Frokost på restaurant

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

Om Scrum kursus

N Undervisere uddannet i USA
N Hands-on Scrum kurser
N Åbne hold, online og på virksomhed
N Scrum kursus materiale online
N Scrum certificering inkluderet

Hvem deltager på Scrum Master uddannelse?

Akademiets Scrum kurser henvender sig til udviklere, ledere, specialister og nøglemedarbejdere i både offentlige og private virksomheder. Tidligere kom mange kursister fra software udvikling, men i dag anvendes Scrum i alle typer af virksomheder. Du kan her læse en kortfattet Wikipedia beskrivelse af Scrum.

Scrum uddannelse med certificering?

Vil du have papir på din Scrum uddannelse med tilhørende certificering? Eller har du allerede kendskab til værktøjerne, og vil du overbygge din viden med en mere omfattende Scrum uddannelse? Så tilbyder akademiet en komplet Scrum uddannelse med tilkørende certificering fra scrum.org. Læs mere om Scrum certificering.

Scrum guide og Scrum model

Din Scrum Master uddannelse stopper ikke efter endt kursus. For akademiet etablerer grupper for kursister som er interesseret i at følge en Scrum guide til implementering af en Scrum model der passer til jeres virksomhed. Formålet er, efter afsluttede Scrum kursus, at holde kontakten og lære af hinanden.

Hvad kan jeg bruge mit Scrum kursus til?

Der er flere gode grunde til at implementere en Scrum model. Du kan udvikle produkter hurtigere med færre omkostninger. Ofte på den halve tid og med de halve omkostninger! Ja, du læste rigtigt. Og ikke nok med det, produkterne er også bedre tilpasset kundens behov og giver dermed mere værdi for kunderne. Så på Scrum kursus får i en Scrum model til hvordan i både får tilfredse kunder og tilfredse medarbejdere. En sand win-win.

Scrum kursus for ledige

Compass tilbyder et certificeret Scrum Master kursus for ledige; Kom Godt i Gang Med Scrum. Læs her om kurset: Scrum kursus for ledige. Kurset er på RAR positivlisten og indeholder en komplet Scrum model med tilhørende Scrum guide til implementering. Det er dit jobcenter der skal godkende dit Scrum kursus. Akademiet tilbyder ikke Scrum kursus i kategorien 6 ugers jobrettet uddannelse.

lean uddannelser 3

Scrum board

Du vil på Scrum kursus lære om hvordan et Scrum board fungerer og hvorfor det er så vigtigt at synliggøre arbejdet. 

Hvorfor Scrum kursus?

N Undervisere uddannet i USA
N Hands-on undervisning
N Scrum kursus København & Aarhus
N Kursus materiale modtages online
N Scrum certificering fra scrum.org

lean kurser 4

Hvilket Scrum kursus først?

Har du ikke allerede taget et Scrum Master kursus, og er du i tvivl om hvilket Scrum kursus du skal starte med, så anbefaler akademiet, at du starter med et Scrum Master kursus. Her får du en Scrum guide med tilhørende Scrum model og det vigtige overblik.

Product Owner kursus eller Scrum Master kursus?

Hvilken Scrum kursus passer bedst til mig? Scrum Master kurset er det mest logiske at starte med fordi du får overblik over hele rammeværket. På Product Owner kursus lærer du om den vigtige rolle som bindeleddet mellem kunden og udviklings teamet. Det kræver dyb forretningsforståelse og på Scrum Product Owner kursus lærer du om rollen.

Agile kursus eller Scrum kursus?

Skal jeg starte med et Agile kursus eller et Scrum kursus? Akademiet anbefaler, at du starter med et Scrum kursus København. Scrum indeholder et meget konkret framework med en tilhørende Scrum model der gør det lettere at komme i gang. Og både arbejde og opgaver bliver synliggjort på et Scrum boad. På den måde er Agile floffy, mens Scrum er konkret og synligt hvilket gør implementering lettere.

lean kursus møde

Praktisk Scrum kursus

 • Undervisning kl. 9.00 – 16.30
 • Du kan flytte kursusmoduler
 • Kaffebord, frugt og frokost
 • Scrum kursusmateriale online
 • Videoer til repetition
 • Scrum kursus København & Aarhus
 • Scrum certificering inkluderet

Scrum Master kursus 2 dage

På akademiets Scrum Master kursus lærer du om Scrum rammeværket og de tilhørende værktøjer. Der vil være fokus på optimering de konkrete ting du skal gøre for at køre Scrum, og hvordan i lærer at udvikle på en bedre måde. Fokus er ikke så meget på hvordan du implementerer Scrum. For at forstå implikationer med implementering af Scrum, så anbefaler akademiet Scrum Master uddannelsen.

Scrum Product Owner kursus 2 dage

På dette Scrum kursus lærer du om den vanskelige rolle som Product Owner. Product Owneren er bindeledet mellem udviklings teamet og kunden, og det er Product Owneren der løbende prioriterer teamets opgaver og hvad der skal udvikles. Dette er en vanskelig opgave der kræver stor forståelse for hvad der er relevant, og hvad der kan lade sig gøre. 

Scrum Transformation kursus 2 dage

På dette Scrum kursus lærer du hvorfor Scrum initiativer fejler. Der er gode grunde til dette, og det falder altid tilbage på ledelsen. Det er ikke virksomhedens medarbejdere der ikke vil Scrum, det er virksomhedens ledelse der ikke forstår hvad der skal til for at få Scrum til at ske. Forudsætningen for dette Scrum kursus er at du har deltaget på et Scrum Master kursus.

Scrum Master uddannelse 6 dage

Akademiets Scrum Master uddannelse indeholder samtlige akademiets Agile og Scrum moduler, og du lærer alt hvad der er værd at vide om Agile og Scrum. Det er Danmarks mest omfattende Scrum Master uddannelse, kogt ned på 6 koncentrerede dage. Du bliver certificeret Agile Coach, samtidig med at du også opnår Scrum Master certificering og Scrum Product Owner certificering fra scrum.org. Læs mere om Scrum Master uddannelsen.

 • Du lærer om alle Agile og Scrum værktøjerne
 • Komplet Agile og Scrum model med tilhørende Scrum guide til implementering
 • Du lærer om Agile og Scrum transformationer – succes og fiasko
 • Masser om Scrum boards
 • Scrum ceremonier og artifakter
 • Scrum kursus starter hver anden måned
 • Scrum, Lean, Toyota Way og baggrund
 • Med Danmarks måske mest erfarne Scrum instruktører
 • Hvorfor Scrum og Scrum Master kursus
 • Få de eftertragtede scrum.org certificeringer på dit CV
 • Med erfaringer fra andre danske Scrum initiativer
 • En Scrum Master uddannelse med fokus på både “do’s og dont’s”
 • Lær om både Agile og Scrum succeser og katastrofer
 • Scrum kursus online materiale
 • Agile og Scrum undervisere med over 30 års erfaring

Scrum kursus online og Scrum certificering

Akademiet tilbyder en del af dit Scrum kursus online. Efter hvert Scrum kursus modul, og inden du tager din certificering, så tilbyder akademiet en simulator hvor du kan teste dine egne Scrum færdigheder. På den måde kan du øve dig i Scrum certificering testen inden du tager den rigtige hos scrum.org. Akademiet tilbyder ikke deciderede Scrum kursus online.

2 for 1 rabat – hvad betaler jeg mere for?

Ved 2 samtidige tilmeldinger (indenfor 10 minutter) til det samme kursus skal kursist Nr. 2,  kun betale for materialer, LMS licens, certificerings licens, arbejde med projektopgaver og konferencepakke (frokost, kaffe, frugt osv). Du kan finde eksakte kampagne priser for 2 deltagere her: 2 for 1 rabat priser.

Vi tilbyder

N Undervisere uddannet i Japan
N Certificering inkluderet
N Fleksible kursus datoer
N Online til alle Lean kurser
N Tilknyttet ERFA netværk

Kontakt

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

lean tavle3

Scrum certificering

N Inkluderet i alle Scrum kurser
N Scrum Coach instruktører
N Scrum kursus online materiale
N Afsluttende Scrum projektopgaver
N Tilknyttet Scrum netværk

scrum kursus

Agile Coach uddannelsen indeholder

Akademiets mest omfattende Scrum kursus er Agile Coach uddannelsen. Den er modulopbygget, består af 4 moduler, og du kan tage uddannelserne i det tempo der passer dig og din kalender, og trinvis bygge på.

Scrum Master Kursus

På modulet gennemgår vi mange af de grundliggende Scrum Master værktøjer med det tilhørende rammeværk. Derudover bruger vi meget tid på Scrum Master rollen. Vi gennemgår følgende Scrum værktøjer:

 • Agile principper og værdier
 • Scrum model
 • Scrum guide
 • Scrum board
 • Scrum Master roller
 • Product Owner roller
 • Teamets roller
 • Scrum kurser og historie
 • Sprint
 • Retrospektive
 • Sprint forberedelse
 • Daglige Scrum board møder
 • Flow
 • Waste is a crime
 • Arbejdsglæde
 • Time boxing
 • Scrum  kultur

Scrum Master kursus afsluttes med en multiple choice certificering fra scrum.org som du tager hjemmefra.

Scrum Master II kursus

Scrum kurset II har fokus på rollen som Scrum Master og de komplikationer der kan være i den rolle.

 • Anti Scrum
 • Fix your Scruum
 • 7 death of Scrum

Scrum Product Owner kursus

Scrum kurset har fokus på rollen som Product Owner med tilhørende værktøjer.

 • Scrum Product Owner roller
 • Scrum guide
 • Scrum model
 • Scrum board
 • Product owner rollen
 • Product owner opgaver
 • Scrum teori, værdier og projektkultur
 • Product owner værktøjer
 • Scrum teamet, udviklere, Scrum Master og Product Owner
 • Øvelser og “hands-on” træning i Product Owner teknikker
 • Ceremonier og artefakter
 • Sprint, produkt backlog, møder, review og retrospektivt
 • Tips og erfaring med Scrum projekter og agile
 • Faldgruber

Scrum Product Owner kursus afsluttes med en multiple choice certificering fra scrum.org.

Agil Ledelse kursus

Kursisterne trænes i konkrete Agile og Scrum værktøjer og ledelse, ikke kun koncepter, men i et sprog alle kan forstå, og under anvendelse af de formularer, værktøjer og hjælpe skemaer, der skal bruges.

 

 • Agile værdier og principper
 • Model til Scrum kickstart
 • Model til Scrum momentum og genstart
 • Hindringer for en Scrum transformation
 • Agil og Scrum ledelsesadfærd
 • Scrum kurset indeholder øvelser
 • Agile kultur
 • Organisationsstruktur og design
 • Agil beslutningskompetence

  Lean & Agile coaching

   Lean & Agile coaching
  lean kursus 6

  København Aarhus

  Compass København
  Købmagergade 67
  1150 København

  Ring på telefon: 48 16 30 81
  Send en e-mail til info@comss.dk

  Scrum startup og Lean Startup

  Scrum adresserer det faktum, at der bruges kolossale mængder ressourcer på at udvikle produkter og services som aldrig nogen sinde får kommerciel succes eller burde være udviklet. Scrum giver dig teknikker til meget tidligt i udviklingsforløbet, at pivoterer aktiviteter, så I udvikler de rigtige produkter, som kunderne rent faktisk efterspørger. På den måde adresserer Scrum den samme problemstilling som Lean startup.

  Scrum model på Scrum kursus

  På alle akademiets Scrum kurser lærer du om en Scrum model der hjælper med at udvikle produkter som kunderne er interesseret i at købe og som bringer kunden værdi. Scrum modellen udvikler produkter hurtigere og til den halve pris, og produkterne bringer væsentlig højere værdi til kunderne fordi Scrum tidligt i udviklingsprojektet lever værdi til kunden med mulighed for feed back og tilpasning.

  Scrum Master Uddannelse

  På akademiets Scrum Master uddannelse lærer du alt om Scrum. Og du lærer om hvad der skal til for at køre Scrum i jeres virksomhed. Derfor anbefaler akademiet at du starter med et Scrum Master uddannelse, som også indeholder et Lean kursus modul.

  Hvor anvendes Scrum?

  Til at starte med blev Scrum ofte omtalt som Agile-Scrum software udvikling. Og det er da også et kæmpe anvendelsesområde for Scrum. Men på akademiets Scrum kurser lærer du hvordan Scrum kan bruges indenfor en lang række udviklingsopgaver, og ikke kun softwareudvikling.

  Scrum kursus værktøjer

  Der findes mange Scrum værktøjer, og generelt kan det om Scrum værktøjerne siges, at de hjælper os med at forbedre måden hvorpå vi arbejder. Det lyder som en kliche, men det er faktisk sådan værktøjerne virker bedst. Du udvikler det dobbelte, på den halve tid. Og dine produkter er bedre tilpasset kundens ønsker.

  Campass Lean Academy - fiskeben

  Scrum board

  Du vil lære om at synliggøre både opgaver og arbejde. Arbejde og opgaver synliggøres på Scrum boards. Og på den måde er der total gennemsigtighed i en Scrum organisation. 

  Hvorfor Compass?

  N Undervisere uddannet i USA
  N Hands-on undervisning
  N Scrum kursus København & Aarhus
  N Kursus materiale modtages online
  N Scrum certificering inkluderet

  lean kurser 4