LEAN Kursus & Uddannelser

Nr. 1 ratede Lean kurser i Danmark 2023. Undervisere i topklasse og højeste kunde tilfredshed

Tag et Lean kursus og gør noget godt for din virksomhed. Med Lean kan du forbedre kvalitet, leveringstider og medarbejder trivsel på en og samme gang.

Vælg mellem et kort introducerende Lean kursus, eller gennemfør en omfattende Lean uddannelse. Lær hvordan du kan lever mere, hurtigere, med bedre kvalitet og med det samme antal medarbejdere. Der starter et nyt Lean kursus hver måned.

Lær alle de vigtige Lean-værktøjer på akademiets Lean kursus. Lær om Lean principper og praktiske anvendelser af Lean på en dynamisk, og nem måde med masser af øvelser. Få erfaringerne med hvordan du arbejder med Lean i praksis. Oplev hvordan en Lean tilgang kan ændre hele din organisation og føre til hurtigere succes, større fleksibilitet, mere relevant innovation samt mere sjov på arbejdet.

Lean Kursus i København & Aarhus

Du kan gennemføre din Lean uddannelse som fremmøde klasseundervisning i København eller Aarhus. Alternativt tilbydes Lean kurser også online. Vores mål er at hjælpe organisationer med at implementere Lean på en bæredygtig måde. Det gør vi ved at tilbyde certificeret træning baseret på den erfaring, vi har opnået i rådgivning, forskning og undervisning.

Opgraderinger i København & Aarhus

Akademiets opgraderinger forudsætter, at du har deltaget på akademiets grundliggende kurser.

Lean kursus online hjemmefra

Alle akademiets Lean kurser tilbydes også som online Lean kurser. Her kan du tage kurset hjemmefra, uafhængig af sted og tidspunkt. Du kan arbejde når det passer dig.

Kig ind

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

llean uddannelse certifikat

Lean Specialist

Lean kursus udbytte

 • Du lærer alle de vigtige ting om Lean
 • Certificering er inkluderet i alle Lean uddannelserne
 • Kurset undervises af Danmarks måske mest erfarne Lean instruktører
 • Få de eftertragtede certificeringer på dit CV
 • Optimer processer direkte når du kommer hjem
 • Få konkrete erfaringer fra andre danske virksomheder
 • Teknikker og værktøjer
 • Tag hjem og udvikl en kultur, hvor dine teammedlemmer ved, at de er ansvarlige for deres egen løbende forbedring.
 • Lær om Lean ledelse og Lean ledelsessystemet
 • Med adgang til flere hundrede videoer efter dit Lean kursus
 • Et veludviklet og modent Lean kursus
 • Hvordan Lean eksekveres, effektmåles og evalueres
 • Se konkrete cases med eksempler og konkrete erfaringer fra andre danske virksomheder
Scrum Master kursus 10

Scrum Kursus

Scrum kommer fra Lean og når du deltager på Lean Specialist uddannelsen får du en Scrum Master certificering med i kurset.

Det siger de om Lean kurserne

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende og super god Lean uddannelse. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus 🙂

★★★★★

carlsberg

Albena Jensen

Carlsberg

God struktur i undervisning og de øvelser vi var igennem. Mange gode praktiske råd om værktøjerne og mange gode eksempler fra det virkelige liv som jeg satte stor pris på. Jeg takker for denne gang og håber at kunne komme igen

★★★★★

lean kurser 44

Dennis Petersen

Beskæftigelsesministeriet

Meget udbytterigt kursus. Særligt hvorledes jeg kommer videre med værktøjerne i min dagligdag havde stor værdi for mig. Underviseren gjorde det faglige stof enkelt og jordnært. Tak for en super Lean uddannelse der havde stor værdi for mig

★★★★☆

Undervisere på dit Lean Kursuserne

niels fester

Niels Fester

Programansvarlig Master Black Belt

Business Development Director hos Compass Torben Madsen

Torben Madsen

Master Black Belt

Hvad siger vores venner

International certificering

llean uddannelse certifikat

Om Lean kursus

1

Lean kurser

Akademiet har mange års erfaring med Lean, og er Danmarks først etablerede Lean Akademi. På akademiets Lean kurser er tilgangen hjælp til selvhjælp. Hvorfor? Fordi det er den eneste måde hvorpå i kan få vedvarende forandring og etablering af en forbedringskultur. Ingen konsulenter kan gennemføre jeres Lean transformation, hvorfor konsulentbistand altid følges af Lean uddannelse.

Kombiner med Six Sigma

Dit Lean kursus kan kombineres med akademiets Six Sigma kurser hvor du  lærer at analysere data, kommunikere med data, visualisere data og træffe beslutninger baseret på data. Du lærer hvordan du går fra at træffe beslutninger baseret på følelser, over til at blive til en data drevet virksomhed. Arbejder du således med kvalitet, så er et Six Sigma kursus et must.

Lean produktudvikling

Akademiet tilbyder ikke kun Lean kurser, men også Scrum kurser som er baseret på Lean. På akademiets Scrum kurser lærer du hvordan du kan udvikle produkter hurtigere, billigere, og bedre tilpasset kundernes behov. Tag et Scrum Master kursus og lær hele metodeapparatet. Scrum Master kurset er indeholdt i Lean Specialist uddannelsen.

Lean uddannelser

Hvorfor mislykkes mange Lean transformationer? Ofte fordi tilgangen til Lean er en værktøjstilgang, hvor de ansvarlige ledere ikke har sat sig ind i hvad der skal til. Akademiet anbefaler derfor, at du tager en grundig Lean uddannelse hvor du også lærer om Lean ledelses systemet og virksomhedens Lean transformation.

Virksomhedskurser hjemme

Akademiet tilbyder både Six Sigma, Scrum og Lean kurser afholdt på jeres egen virksomhed. Kurserne kan skræddersys og jeres specifikke behov kan blive centrum for kurset. Inden kurset tager vi en drøftelse af jeres problemstillinger, og hvad I ønsker at opnå på kurset.  Kontakt akademiet for tilbud på et Lean kursus.

Vedvarende værdi

Akademiets kursister oplever ofte frustration over, at eksterne Lean konsulenter ikke har skabt vedvarende værdi og at forandringerne faldt til jorden da konsulenterne stoppede. Årsag? Det var konsulenterne der “implementerede Lean” og ikke virksomhedens egne medarbejdere. Vi hører denne historie igen og igen. Tag en Lean uddannelse, og tag selv ansvar.

Kontakt mig om Lean uddannelse

"*" indicates required fields

Ring mig op

compass academy frokost restaurant la perla

Frokost på italiensk restaurant

Vi spiser frokost på restaurant La Perla i København. 

Lad os vide på dagen, hvis du har nogle særlige ønsker eller allergier.

Bliv Lean!

Løs problemer, nedbring omkostningerne og øg indtægterne. Lær af erfarne eksperter på vores Lean-kurser.

Hvem henvender LEAN kurserne sig til?

Akademiets Lean kurser henvender sig til ledere, specialister og nøglemedarbejdere i både offentlige og private virksomheder. Og i dag kommer de fleste af akademiets Lean kursister fra virksomhedens service eller administrative funktioner der ønsker at lære om Lean management. Du kan her læse en kortfattet Wikipedia beskrivelse af Lean.

LEAN certificering

Certificering bliver i stigende grad efterspurgt. Og ønsker du papir på din Lean uddannelse, så tilbyder akademiet en komplet program af certificerede Lean uddannelser,  yellow, green, black og master black belt. 

Certificering har til formål at forankre og kvalitetssikre den viden du har tillært på uddannelsen og akademiet anbefaler at du lader dig certificere. Læs mere om certificering her. Lean certificeringsprogram.

ERFA netværk – LEAN On

Dit Lean uddannelse stopper ikke efter endt kursus. For akademiet etablerer Lean on – ERFA grupper for kursister som er interesseret. Formålet er, at kursister efter afsluttet Lean kursus kan sparre med hinanden om den praktiske implementering af Lean og hvordan dine med kursister er kommet i gang med PDCA, Toyota Kata, Kaizen, TWI, Værdistrømsanalyse, Lean principper og Gemba Walks..

Hvad kan jeg bruge mit LEAN kursus til?

Bedre kvalitet, hurtigere levering, øget produktivitet og en for medarbejderne forbedret trivsel. Hvem kan sige nej til det? Og Akademiets Lean kurser kan anvendes i alle virksomhedens funktioner, herunder i IT, udvikling, økonomi, service, planlægning, produktion, drift og administration. Og du kan hjælpe med at skabe en sund og rask virksomhed hvor medarbejderne trives.

Lean kurser for ledige

Compass tilbyder Lean kurser for ledige, herunder Lean/Six Sigma 9 dage, som er en klon af akademiets Lean Six Sigma Green Belt 9 dage. Læs her om kurset: Lean kursus for ledige.  Tager du dette kursus får du også en Lean Manager uddannelse. Kurset er på RAR positivlisten nr. 82. Det er dit jobcenter der skal godkende din deltagelse på jobrettet uddannelse. Akademiet tilbyder ikke Lean kursus AMU, eller kursus i kategorien 6 ugers jobrettet uddannelse.

lean uddannelser 3

LEAN ledelse

Du vil lære om Lean ledelsessystemet med de 6 vigtige komponenter. En af dem, visule ledelse, får særlig opmærksomhed på dit kursus.

Hvorfor Compass?

N Undervisere uddannet i Japan
N hands-on undervisning
N Åbne hold, online eller på virksomhed
N Kursus materiale modtages online
N Lean certificering inkluderet
lean kurser 4

2 dages LEAN kursus

Vælger du et Lean kursus af 2 dages varighed, så vil du i langt de fleste tilfælde lære om de mest almindelige Lean værktøjer og principper. Der vil være fokus på optimering af forretningsprocesser, og du vil lære det vigtige Lean værktøj værdistrømsanalyse, og hvordan du kan bruge det til at finde problemer i både service, produktion og administrative processer. Og du vil lære værktøjerne PDCA, 5S, Gemba, jobinstruktion og Lean principperne. 

5 dages LEAN uddannelse

På en 5 dages Lean uddannelse får du et ekstra modul hvor du lærer flere værktøjer og om Lean Ledelse. Ud over at lære det samme som på et 2 dages Lean kursus, så lærer flere teknikker til problemløsning, pareto, 5*hvorfor, SMED, Andon, Poka Yoke og Heijunka. Du lærer meget mere om Lean ledelse, og ledelsessystemet med de 6 komponenter der udgør den ledelsesmæssige infrastruktur for at lykkes med en Lean transformation. 

7 dages LEAN kursus + Transformation

På akademiets 7 dages Lean Manager + Transformation uddannelse, er det samme som 5 dages kurset, dog med et ekstra modul af 2 dage. Den ene dag bruges på hvorledes man i praksis får Lean til at ske. Lean er ikke svært at forstå, men det er svært at få det til at ske. Og derfor bruger vi en hel dag på forandringsledelse i en Lean kontekst, og hvordan du starter på Lean i din virksomhed. Derudover bruger vi en halv dag på TWI jobinstruktion og hvordan du kan bruge TWI til at uddanne dine medarbejdere på en robust kvalitetssikret måde. Endelig bruger vi en halv dag på Lean strategiprocessen, også kaldet Hoshin Kanri.

11 dages LEAN uddannelse til specialist

Akademiets Lean Specialist uddannelse indeholder samtlige akademiets Lean moduler, og du lærer alt hvad der er værd at vide om Lean og det vigtigste fra Scrum kursus. Det er Danmarks mest omfattende Lean uddannelse, og du opnår Lean certificering på Master Black Belt niveau. Og i forhold til Lean konsulent uddannelsen, får du et ekstra modul om Toyota Kata, som er måden hvorpå Toyota driver innovation på proces og værdistrømsniveau.  

 • Du lærer om alle Lean værktøjerne, VSA, PDCA, 5S, GEMBA, TWI, JI osv.
 • Lean ledelse og det tilhørende Lean ledelsessystem
 • Du lærer om Lean transformationer – succes og fiasko
 • Med Lean strategiprocessen Hoshin Kanri
 • Do opnår Lean Black Belt og Master Black Belt certificering
 • Lean kursus starter hver anden måned
 • Du lærer om Lean ledelse på Lean uddannelse
 • Med Danmarks måske mest erfarne Lean instruktører
 • Hvad er Scrum og hvad lærer man på Scrum kursus
 • Få de eftertragtede certificeringer på dit CC
 • Med erfaringer fra andre danske Lean initiativer
 • En Lean uddannelse med fokus på både “do’s og dont’s”
 • Lær om både Lean succeser og katastrofer
 • Og alt kursusmateriale er online
 • Lean undervisere med over 30 års erfaring i Lean transformationer
 • Masser af eksempler på Lean

LEAN kursus online

Akademiet tilbyder et komplet program af Lean kurser online. Programmet tilbydes som 100% undervisning hjemmefra, og du er uafhængig af tid og sted. Det betyder, at du kan tage dit Lean kursus online på det tidspunkt af dagen, og den dag du ønsker det. Og du er også uafhængig af tid og sted. 

Vi tilbyder

N Undervisere uddannet i Japan
N Certificering inkluderet
N Fleksible kursus datoer
N Online til alle Lean kurser
N Tilknyttet ERFA netværk

Kontakt

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

lean tavle3

LEAN certificering

N Inkluderet i alle Lean kurser
N Master Black Belt instruktører
N Online Multiple Choice efter hvert modul
N Afsluttende Lean projektopgaver
N Tilknyttet Lean on ERFA netværk

llean uddannelse certifikat

Lean kurser i København & Aarhus eller Online

Alle akademiets Lean kurser tilbydes som fremmøde undervisning i Aarhus og København, eller alternativt tilbydes alle kurserne som online undervisning hjemmefra. På online kurserne er du 100% uafhængig af tid og sted.

Lean kursus 33
Lean Kursus Master Black Belt 20

Lean Master Black

Lean kursus med CLMBB© Master Black certificering fra Compass 

★★★★★

11 dage36.900 DKK
Lean Kursus Black Belt 20

Lean Black

Lean Manager + Transformation med CLBB© Black certificering

★★★★★

7 dage26.800 DKK
Lean Kursus Green Belt 20

Lean Green

Lean Manager kursus med CLGB© Green certificering fra Compass

★★★★★

5 dage19.800 DKK
Lean Kursus Yellow Belt 20

Lean Yellow

Lean Produktion kursus med CLYB© Yellow certificering fra Compass

★★★★★

2 dage7.900 DKK
Lean Kursus Yellow Belt 20

Lean Yellow

Lean Service & Administration kursus med CLYB© fra Compass

★★★★★

2 dage7.900 DKK

Lean kursus moduler indhold

Akademiets certificerede Lean uddannelser er modulopbygget, og du kan tage uddannelserne i det tempo der passer dig og din kalender.

Modul A

På modulet gennemgår vi mange af de grundliggende Lean værktøjer og principper. Derudover bruger vi meget tid på værdistrømsanalyse. Vi gennemgår følgende Lean værktøjer:

 • Lean Principper
 • Demings 95/5 regel
 • Lean ledelsessystemet
 • Jobinstruktioner
 • Gemba
 • Forbedringskultur
 • Hvorfor Lean?
 • Lean kurser og Historie
 • Værdistrømme og Flow
 • Værdistømsanalyse
 • Hvad er en Lean værdistrøm
 • Forbedringskultur
 • Forandringsledelse
 • Six Sigma på Lean uddannelse
 • Standard arbejde
 • 8 typer spild
 • Lean kultur
 • PDCA
 • 5S
 • Muri, Mura, Muda
 • Kaizen

Modulet afsluttes med en multiple choice quiz i Lean værktøjer.

Modul B

Modulet har fokus på flere Lean værktøjer og Lean ledelse. Efter modul A og B har du en rigtig god ide om hvad Lean drejer sig om.

 • Lean Ledelse
 • Lean Ledelsessystemet Introduktion
 • Komponenter i Ledelsessystemet
 • Traditionel kontra Lean ledelse
 • Problemløsning
 • Årsagsanalyser
 • Fiskebensanalyse
 • Pareto analyse
 • 3C Problemløsning
 • Problemløsningstragt
 • A3, Yamazumi, Kanban
 • 5 Hvorfor
 • Visuel Ledelse
 • Six Sigma
 • Målstyring
 • Tavlemøder på Lean kurser
 • Design af Kaizen tavler
 • Facilitering af tavlemøder
 • Jidoka, Andon, Poka Yoke
 • Takt tid
 • Leder Standard Arbejde
 • Gemba Walk
 • Flow effektivitet
 • Heijunka
 • SMED
 • Lean startup
 • Lean projekt efter eget valg
 • Hvad er Six Sigma?
 • Lean Ledelse
 • Lean Ledelsessystemet Introduktion
 • Komponenter i Ledelsessystemet
 • Lean on – ERFA netværk

Modulet afsluttes med en projektopgave i Lean, herunder en værdistræmsanalyse samt nogle flere Lean værktøjer.

Modul C

Modulet har fokus på Lean ledelse, forandringsledelse og hvordan du starter et Lean projekt, eller en Lean transformation. Derudover bruger vi meget tid på Lean strategiprocessen som kaldes Hoshin Kanri og TWI – Training Within Industry.

 • Lean forandringsledelse
 • TWI
 • Opbygning af lærende organisation
 • Medarbejder udvikling
 • Effektiv træning og uddannelse
 • Leder standard arbejde
 • Lean lederens fokus
 • Six Sigma kurser
 • Forandringsledelse i Lean projekt
 • Lean transformation eller Lean projekt
 • Lean Organisationen og Lean kurser
 • Lean Start Up topleder tilgang
 • Lean Start Up teamleder tilgang
 • Lean Transformation Model
 • Lean Change Management
 • Disruption
 • Lean startup
 • Lean værdier
 • Hoshin kanri
 • Strategiprocessen
 • Catch ball
 • Hensai
 • Lean kultur
 • Lean projektledelse
 • Lean forandringsledelse
 • Lean transformation
 • Lean tavler

Modulet afsluttes med et Lean projekt i Lean ledelse, Lean transformation eller Lean ledelsessystemet.

Modul AT

Modulet har fokus på Scrum og Agile og udgøres af akademiets Scrum Master kursus.

 • Agile værdier og principper
 • Scrum Master kursus
 • Scrum certificering
 • Scrum Product Owner
 • Sprint
 • Retrospektiv
 • Definition af Scrum
 • Scrum guide
 • Scrum Masteren som “leader who servers”
 • Scrum Masterens rolle og opgaver
 • Empirical process control: Transparens, inspection og adaption
 • Scrum værdier og principper
 • Scrum teamet. Developers, Product Owner og Scrum Master
 • Sprint definition og function
 • Planlægning af sprint
 • Daily Scrum
 • Scrum board
 • Sprint review
 • Sprint retrospektivt
 • Scrum artifacts and events
 • Produkt backlog. Product goal
 • Sprint Backlog. Sprint goal
 • Increments. Definition of “Done”
 • Problemstillinger ved anvendelsen af Scrum
 • Tips og erfaringer
 • Faldgruber

  Scrum modulet afsluttes med en frivillig Scrum certificering.

  Modul E

  På modulet bliver du introduceret til Toyota Kata. Vi gennemgår følgende Lean værktøjer:

  • Toyota kata
  • Forbedrings kata
  • Coaching kata
  • Udfordringer
  • Nuværende situation analyse
  • Target conditions
  • Lean uddannelse
  • Toyota Kata Lean uddannelse
  • 5 Spørgsmål coaching kort
  • Coaching Cyklus
  • Toyota Kata udrulning
  • Design af Story Boards
  • PDCA Log
  • Hindrings Log

  Lean modulet afsluttes med et Lean projekt i Toyota Kata eller Lean ledelse med det tilhørende ledelsessystem. Compass Lean uddannelser er modnet over mange år. Og både materiale, øvelser og certificeringsprogram udvikles løbende.

  lean kursus 6

  København Aarhus

  Compass København
  Købmagergade 67
  1150 København

  Ring på telefon: 48 16 30 81
  Send en e-mail til info@comss.dk

  Så fint et Product Owner kursus. Underviseren var så vidende på området og havde tydeligvis masser af praktisk erfaring som han kunne videreformidle til os. Det var dejligt at vi ikke var så mange, og at vi hele tiden blev inddraget og hørt. Mine varmeste anbefalinger til alle der arbejder med udvikling.

  Henriette Brask Petersen

  Lean kursus opgradering

  Det forudsættes at dine forudgående Lean kursus moduler er fra Compass. Akademiet tilbyder desværre ikke opgraderinger hvor de grundliggende moduler er fra anden kursusudbyder.

  Lean Kursus Green Belt opgradering 20

  Yellow til Green

  Lean Ledelse kursus med CLGB© Green certificering fra Compass.

  ★★★★★

  3 dage15.900 DKK
  Lean Kursus Black Belt opgradering 20

  Green til Black

  Lean Ledelse II kursus med CLBB© Black certificering fra Compass.

  ★★★★★

  2 dage11.800 DKK
  Lean Kursus Master Black Belt opgradering 20

  Black til Master Black

  Lean Master Black moduler med CLMBB© Master Black certificering.

  ★★★★★

  4 dage22.200 DKK
  master black belt

  Lean MBB til LSS MBB

  Fra Lean MBB til LSS Master Black Belt moduler og certificering.

  ★★★★★

  6 dage32.900 DKK

  FAQ & Svar

  Hvad er 2 for 1 rabat kampagnen?

  Ved 2 samtidige tilmeldinger (indenfor 10 minutter) til det samme kursus skal kursist Nr. 2,  kun betale for materialer, LMS licens, certificerings licens, arbejde med projektopgaver og konferencepakke (frokost, kaffe, frugt osv). Du kan finde eksakte kampagne priser for 2 deltagere her: 2 for 1 rabat priser.

  Kan jeg ændre datoer efter tilmelding?

  Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan få den måde accelerere eller modsat trække dit forløb i langdrag.

  Hvad er inkluderet i prisen?

  Pris er eksklusiv moms. Ellers er alt inklusiv, herunder online materiale, certificeringsprogram, frokost og materialer. Overnatning er ikke inkluderet.

  Tilbydes Lean kursus afholdt hos os?

  Akademiets Lean kurser tilbydes også som kursus afholdt på jeres virksomhed. Sprog kan være dansk eller engelsk. Læs mere her om virksomhedskursus, eller kontakt akademiet for tilbud. Bliv kontaktet.

  Hvad tid på dagen er undervisningen?

  Undervisning starter kl. 09.00 og slutter kl. 16.30 alle dage. Skal du hente børn en dag, så er der videoer på alle faglige områder. Det er ikke lige så godt, men du vil kunne klare den.

  Hvad er en Lean certificering?

  Certificeringsprogram er indeholdt i dit kursushonorar, og udgøres af en MC-test med en internationalt anerkendte certificering. Læs her mere om Lean certificering.

  Tilbydes kurset på engelsk?

  Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale.
  Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.
  Certificering fra scrum.org: Engelsk

  Er kursus materiale online?

  Ja. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS), hvor du har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram. Du har adgang i 12 måneder.

  Kan kurset overbygges til Green, Black og Master Black?

  Ja. Du kan altid overbygge dit Lean kursus.

  Lokationer for Lean kurset?

  Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

  København
  Compass Academy (100m fra Nørreport station)
  Købmagergade 67
  DK-1150 København

  Aarhus
  Hotel Scandic Aarhus Vest
  Rytoften 3
  DK- 8210 Aarhus

  Forplejning på kurset?

  København
  Vi skifter mellem 2 restauranter:
  La Perla: Italiensk frokostbuffet
  Rice Market: Thai buffet

  Aarhus
  Vi spiser på 
  Hotel Scandic Aarhus Vest frokostbuffet

  Specielle ønsker til forplejning? Allergi, vegetar, veganer: Sig det til os på kursusdagen, så arrangerer vi det for dig.

  Overnatning på mit Lean kursus?

  Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud, hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale:

  Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
  Vendersgade 23,
  1363 København
  Tlf: +35 33 35 77 33

  Parkering?

  Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
  Israels Plads 1
  1361 København
  Tlf: +35 70 25 72 13

  Tilmeld dig nyheder og opdateringer

  "*" indicates required fields

  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.