virksomhedskursus

Virksomhedskursus standard kurser

Akademiets Lean og Six Sigma kurser tilbydes afholdt på jeres virksomhed. Det kan betale sig når i er mere end 5-6 deltagere alt efter hvilket kursus det er.

Kan senere overbygges

Kursusprogrammet er modulopbygget hvilket betyder, at en eller flere af deltagerne senere kan overbygge deres virksomhedskursus med et eller flere moduler på de åbne kursushold. De åbne hold afholdes hvert kvartal i København og Århus.

Hvornår kan det betale sig

Virksomhedskursus er den mest omkostningseffektive uddannelsesmodel hvis I er mere end 5-6 der skal gennemføre kursus samtidig.

Skræddersyede kurser

Akademiets tilbyder skræddersyede kurser der kan være varianter af standardkurserne. Bemærk at underviseren skal bruge til på møde og tilpasning af kurset, og at der er omkostninger forbundet med denne tilpasning. Skræddersyede kurser er derfor dyrere end et standard kursus som er “plug and play” som ingen forberedelse kræver.

Oplæg og introduktioner

Det kan lyde mærkeligt, men jo kortere taletid vi har, jo mere forberedelse skal vi bruge. Oplægsholderen skal derfor påregne ca. 0,5 dag til forberedelse af en introduktion eller oplæg. Dertil kommer transport. Det er derfor vores erfaring, at der medgår ca. 1 dag til en introduktion. Korte Lean og Six Sigma introduktioner og oplæg tilbydes og afregnes derfor som konsulentopgaver.

Tilbud

Send venligst mail til info@comss.dk for at blive kontaktet for at høre nærmere og tilbud. Alternativt ring direkte til akademiet på Tlf. 4816 3081 for en uforpligtende drøftelse eller tilbud.

 

RIGSPOLITIET / Trine Therkelsen

1000 tak for et rigtig godt og brugbart Lean kursus. Det var virkelig en fornøjelse. Jeg synes, at det var et rigtig godt med præsentation af brugbare relevante og efterfølgende praktiske øvelser. Det var godt med den løbende dialog og drøftelser som gav yderligere input og vinkel på mange ting. Det, at jeg bare kan gå i gang i egen afdeling med de små forbedringer har stor værdi for mig.