Virksomhedskursus
Skræddersyet kursus

Kursus afholdt hos jer … eller hos os

Akademiet tilbyder virksomhedskursus afholdt på jeres virksomhed. Vi kan tilbasse kurset så det fokuserer på præcis jeres interesser og fokusområder.

Akademiet tilbyder kursus afholdt på jeres egen virksomhed. Skræddersyet til jeres behov.

Skræddersyet kursus

Akademiets kurser tilbydes afholdt på jeres virksomhed. Det har den fordel, at kurset kan skræddersys til jeres ønsker og fokusområder. Mellem modulerne kan I arbejde på konkrete problemstillinger som I gerne vil have optimeret eller iværksat.

Coaching under kursusforløb

Mens ledere og medarbejdere uddannes kan forløbet suppleres med coaching for at sikre optimal effekt af jeres uddannelsesforløb.

Økonomi

Pris for virksomhedskursus strækker sig mellem 18.000 og 24.000 per kursusdag, uafhængigt af antal deltagere.

Oplæg og introduktioner

Det kan lyde mærkeligt, men jo kortere oplægstid vi har, jo mere tid skal vi bruge relativt på forberedelse. Oplægsholderen skal derfor påregne ca. 0,5 dag til forberedelse af en introduktion eller oplæg af en times varighed. Dertil kommer transport. Det er derfor vores erfaring, at der medgår ca. 1 dag til en introduktion. Introduktioner og oplæg tilbydes og afregnes som konsulentopgaver.

Tilbud

Send venligst mail til info@comss.dk for at blive kontaktet for at få et tilbud. Alternativt ring direkte til akademiet på Tlf. 4816 3081 for en uforpligtende drøftelse om muligheder. Du kan her få et overblik over akademiets Scrum kurser, Six Sigma kurser og Lean kurser.

Hvad siger kursisterne

RIGSPOLITIET / Trine Therkelsen

1000 tak for et rigtig godt og brugbart Lean kursus. Det var virkelig en fornøjelse. Jeg synes, at det var et rigtig godt med præsentation af brugbare relevante og efterfølgende praktiske øvelser. Det var godt med den løbende dialog og drøftelser som gav yderligere input og vinkel på mange ting. Det, at jeg bare kan gå i gang i egen afdeling med de små forbedringer har stor værdi for mig.

 

Kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk