LEAN & Six Sigma Virksomhedskurser

Skræddersyet kursus afholdt hos jer

Akademiet tilbyder virksomhedskurser afholdt på jeres virksomhed. Vi kan tilbasse kurserne så de fokuserer på præcis jeres interesser og fokusområder.

Akademiet tilbyder kurser afholdt på jeres egen virksomhed. Skræddersyet til jeres behov.

Skræddersyet virksomhedskursus

Akademiets Scrum, Six Sigma og Lean kurser tilbydes afholdt på jeres virksomhed. Det har den fordel, at kurset kan skræddersys til jeres behov og ønsker og vi kan tage udgangspunkt i de problemstillinger der fylder i jeres verden. Mellem modulerne kan I arbejde på konkrete problemstillinger som i gerne vil have optimeret.

Løbende coaching under kursusforløb

Mens ledere og medarbejdere uddannes kan forløbet suppleres med coaching for at sikre optimal effekt af jeres uddannelsesforløb.

Økonomi

Pris for virksomhedsforløb strækker sig mellem 15.000 og 24.000 per kursusdag. Prisen afhænger af hvilket kursus der tilbydes og underviserens kompetenceniveau.

Oplæg og introduktioner

Det kan lyde mærkeligt, men jo kortere taletid vi har, jo mere forberedelse skal vi bruge. Oplægsholderen skal derfor påregne ca. 0,5 dag til forberedelse af en introduktion eller oplæg. Dertil kommer transport. Det er derfor vores erfaring, at der medgår ca. 1 dag til en introduktion. Korte Lean og Six Sigma introduktioner og oplæg tilbydes og afregnes derfor som konsulentopgaver.

Tilbud

Send venligst mail til info@comss.dk for at blive kontaktet for at høre nærmere og tilbud. Alternativt ring direkte til akademiet på Tlf. 4816 3081 for en uforpligtende drøftelse eller tilbud. Du kan her få et overblik over akademiets Six Sigma og Lean kurser.

Hvad siger kursisterne

RIGSPOLITIET / Trine Therkelsen

1000 tak for et rigtig godt og brugbart Lean kursus. Det var virkelig en fornøjelse. Jeg synes, at det var et rigtig godt med præsentation af brugbare relevante og efterfølgende praktiske øvelser. Det var godt med den løbende dialog og drøftelser som gav yderligere input og vinkel på mange ting. Det, at jeg bare kan gå i gang i egen afdeling med de små forbedringer har stor værdi for mig.

 

Kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk