Lean Online Kurser
Green – Black – Master Black

Lean Six Sigma Master Black Belt

Lean Online Kurser

Start din Lean rejse online hjemmefra

Akademiet tilbyder et komplet program af Lean online kurser og uddannelser. Er du nysgerrig og ønsker du at blive introduceret til Lean, så kan du starte med et lille Lean Yellow Belt online kursus. Vil du lære det hele, og har du ikke mulighed for fremmøde, så kan du blive certificeret Lean specialist Master Black Belt, på akademiets mest omfattende Lean online kursus.

Vi tilbyder disse online Lean kurser, hvor du får kortfattede, jordnære værktøjer til Lean. Alle online kurser afsluttes med en online Lean certificering gennem multiple choice test og projektopgaver, og du modtager et certifikat på, at du har gennemført Lean kurset.

Du bliver gennem små videoer trænet i Lean og hvordan Lean kan bruges til at løse opgaver nemmere, hurtigere, bedre og med færre omkostninger.

100% online uafhængig af tid og sted

Lean kurserne er 100% online og er tilpasset dig der ikke har mulighed for fremmøde. Online kurserne er for dig der har behov for at kunne tage hele din Lean uddannelse, online, hjemmefra, uafhængig af tid og sted, når det passer dig.

100% på dansk Lean kursus online

Kursusmateriale 100% på dansk. Selvom du kan tale engelsk, så er det meget lettere at gennemføre et Lean online kursus på dansk. Du skal ikke bruge energi på komplicerede engelske vendinger hvilket lettere forståelsen. 

Lean operatører, leder eller specialist?

Uanset om du arbejder i service, administration eller produktion, uanset om du er medarbejder, operatør, specialist eller leder, så kan du få et Lean kursus der passer til dig, online. Der er kurser med alt fra Lean til operatører i produktion, til Lean Specialist uddannelsen for ledere og specialister.

På Lean online kurserne får du

Et komplet Lean uddannelsesprogram tilpasset dine behov.

Lean certificering online

Lean kurserne indeholder certificeringsprogram der ligeledes gennemføres hjemmefra online. Certificeringsprogrammet går helt op til Lean Specialist, Master Black Belt certificering.

Lean online kurser

  • Lean Specialist online kursus MASTER BLACK BELT
  • Lean Transformation Manager online kursus BLACK BELT
  • Lean Manager online kursus GREEN BELT
  • Lean administration online kursus YELLOW BELT
  • Lean Produktion online kursus YELLOW BELT

Efter online Lean kurset har du

Efter et Lean online kursus vil du have lært om Lean og du vil være Lean certificeret. Er du i tvivl om hvad Lean ellers er, så kan du her læse mere på wiki om Lean.

Next step

Får du lyst til at lære mere om Lean online, så kan du fortsætte din Leanrejse med et af akademiets Lean kurser online. Alternativt kan du også tage Lean Six Sigma online.