Lean Kurser certificeret

2-1 Rabat Læs

Velkommen til en oversigt over akademiets certificerede Lean kurser. Kurserne er modulopbygget, og du kan starte med et 2 dages kursus og lære de vigtigste værktøjer til optimering af forretningsprocesser. Alternativt kan du gå hele vejen til Lean Specialist, og lære alt om Lean, herunder også hvorledes du kan få Lean “til at ske i praksis”. Akademiets Lean kurser er alle certificeret.

Hvad lærer jeg på Lean kurserne?

På kurserne lærer du at arbejde målrettet med Lean. Kurserne er med hands on øvelser, og vigtige værktøjer og teknikker får du i hænderne. Og du lærer om alle de værktøjer, teknikker, metoder, principper og systemer der er vigtige for at kunne gennemføre et Lean initiativ.

 

Hvilke Lean certificeringer kan jeg opnå?

Som i Karate, kan du forbedre dine Lean færdigheder. Og akademiet tilbyder Lean kurser med tilhørende certificering i yellow, green, black, master black belt. Du kan købe alle moduler i et samlet kursus, eller du kan løbende tilkøbe moduler trinvis bygge på.

Hvad kan jeg bruge et Lean kursus til?

Akademiets Lean kurser kan anvendes i alle virksomhedens funktioner, herunder i både produktion, IT, udvikling, økonomi, service, planlægning, drift og administration. Og du kan hjælpe dig selv, din virksomhed og dine kolleger med at skabe en sund og rask virksomhed hvor medarbejderne trives. Vi oplever også en stigende efterspørgsel på Lean certificeringer i forbindelse med job skifte.

Hvem henvender kurserne sig til?

Lean kurserne henvender sig til ledere, specialister og nøglemedarbejdere. I dag kommer de fleste af vores kursister fra virksomhedens service administrative funktioner.

Hvor kan jeg læse mere om Lean?

Du kan på wiki læse mere om hvad Lean er: WIKI

KIPLING TRAVEL /
Tine Johansen

Den mest værdifulde på dette Lean kursus var værdistrømsanalysen, den kommer vi helt klart til at bruge hos os. Underviseren var super positiv og engageret lige fra dag et, god til at forklare og inddrage os kursister.

VEJDIREKTORATET /
Jeanette Zinck Østergaard

Tak for en fantastisk inspirerende og motiverende Lean uddannelse. Kursets opbygning med undervisning af fagligt kompetente og engageret undervisere blandet med gode drøftelser fra deltagernes dagligdag, gav en bred og dyb indsigt i emnerne. Personligt fandt jeg de konkrete øvelser kombineret med den faglige gennemgang af stoffet yderst givende og motiverende for egen brug efterfølgende.

SIEMENS GAMESA /
Lene Welling

Tak for et virkelig godt Lean kursus! Der var stor fokus på at omdanne teori til praksis, hvilket gør det langt nemmere at overføre kursets læring til egne opgaver. Der var mange eksempler fra den virkelige verden. Underviseren var meget kompetent, god til at formidle og kom med mange virkelighedsnære eksempler.

RIGSPOLITIET /
Trine Therkelsen

1000 tak for et rigtig godt og brugbart Lean kursus. Det var virkelig en fornøjelse. Jeg synes, at det var et rigtig godt med præsentation af brugbare relevante og efterfølgende praktiske øvelser. Det var godt med den løbende dialog og drøftelser som gav yderligere input og vinkel på mange ting. Det, at jeg bare kan gå i gang i egen afdeling med de små forbedringer har stor værdi for mig.

NOVO NORDISK /
Pernille Andersen

Et rigtig spændende Lean kursus, hvor der var plads til nye og erfarne Lean konsulenter. Jeg havde stort kendskab til de fleste værktøjer, dog ikke A3. Her fik jeg en meget fin introduktion, samt praktiske øvelser, og det er noget jeg helt klart kan bruge aktivt fremadrettet.

TRIP TRAP /
Jytte Thygesen

Tak for et virkeligt interessant og spændende kursus. Det var rart at blive bekræftet i, at de fleste af mine arbejdsprocesser udføres optimalt set med LEAN-briller. Værdistrømsanalysen gør, at jeg kan vurdere og behandle problematikker med en ny vinkel. Det var super godt, da vi fik en diskussion i gang blandt de andre kursister, som beskrev deres daglige processer. Tak for et par fantastisk lærerige dage.

Læs 100 udtalelser