Så blev der udklækket endnu en håndfuld Lean Six Sigma Black Belts. Dygtige mennesker, som alle var med til at løfte niveauet så den samlede læring blev dermed komplet.

Du opnår med Compass uddannelsen 3 certificeringer:

  • Lean Black Belt
  • Six Sigma Black Belt
  • Lean Six Sigma Black Belt

Årsagen til at du opnår 3 certificeringer er Compass modul opbygning. Uddannelsen består af 6 moduler. 3 Lean moduler som tilsammen giver dig en Lean Black Belt certificering. 3 Six Sigma moduler der tilsammen giver dig en Six Sigma certificering. Og det endelige resultat bliver dermed en Lean Six Sigma Black Belt certificering.

Hele uddannelsen tager ca. 6 måneder. Ønsker du et mere komprimeret forløb kan det også lade sig gøre. Og du kan kontakte akademiet for at høre hvorledes det kan arrangeres. Ønsker du omvendt at gennemføre Black Belt uddannelsen over en længere periode kan det også lade sig gøre. Du kan således altid udskyde eller skubbe moduler til senere, både før eller under uddannelsen. 

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter netop black belts. For nogle år siden var det green belts der blev efterspurgt. Men det har ændret sid så det i dag er Black Belts der er størst efterspørgsel på.