Lean Konsulent Job København

Compass Academy søger Lean konsulent

Vi søger en Lean konsulent til vores team med lyst til at undervise og hjælpe andre i gang med Lean og Six Sigma. Vores kontor ligger i det indre København med egne kursus- og mødelokaler. Der er mulighed for at du kan arbejde deltid, alt efter dine kvalifikationer og hvad der passer ind i dit liv.

Vi søger en Lean med lyst til at coache og undervise

Du skal være lidt af en Lean nørd, og have udpræget lyst til at undervise og lære fra dig. Vi hjælper hinanden, læring er i højsædet og fejl griner vi af. Vi arbejder agilt med Lean og Scrum som primære metodeapparater. Det hele med hjerte, humor, ansvarlighed, ordentlighed og smil på læben.

Din baggrund som Lean konsulent

Du har en solid erhvervserfaring, og du har arbejdet med et eller flere af områderne Lean, Six Sigma, Scrum og Agile. Er du ikke allerede stærk i alle områderne, så vil du komme igennem et læringsforløb som klæder dig på til opgaven som underviser i områderne. Du vil skulle deltage i den strategiske udvikling af Compass og undervise i flere områder indenfor Lean, Six Sigma, Agile og/eller Scrum

scrum master mentor

Vi ønsker

At du er vild med Lean, Six Sigma og at du har lyst til at lære Scrum og Agile. At du har lyst til at undervise og nyder at lære fra dig. At du har flair for IT da det er en vigtig del af både vores, og vores kunders forretning. Derudover at du:

• Kan arbejde i København
• Let ved at skabe rapport til andre mennesker
• Lyst til at lære at undervise indenfor Lean, Six Sigma, Scrum & Agile
• Har solid erhvervserfaring
• Har flair for IT
• At du trives i et lille team
• At du scorer højt på ansvarlighed

Som Lean konsulent får du

Du bliver en del af et team med passionerede kolleger med højt humør, i en sund virksomhed i vækst. Løn er efter dine kvalifikationer hvor meget du kan og din flair for IT. Du vil under alle omstændigheder skulle gennemgå et uddannelsesprogram indenfor både Lean, Agile, Scrum og Six Sigma samt hvordan man underviser voksne mennesker. Derudover får du:

• En sjov og uformel arbejdsplads hvor vi griner af fejl
• En kultur med hjerte, humor, ansvarlighed, ordentlighed og smil på læben
• Et job hvor du ikke skal sælge dig selv
• Respekt for andre mennesker
• Mulighed for at udvikle dig indenfor dine interesseområder
• Løn efter kvalifikationer og hvor meget du kan/vil bidrage med

Akademiets kultur

Vi går ikke på kompromis med fagligheden. Kursisterne får de bedst uddannede undervisere, med den nyeste faglige viden. Og underviserne har solid praktiske erfaring, og er alle uddannet i Japan (Lean og Six Sigma) og de bedste universiteter USA – Harvard eller Stanford (innovation, Agile og Scrum).

Vi hjælper hinanden, fejl griner vi af og fokus er på teamet’s succes frem for individuelle præstationer. På den måde optimeres læring, vidensdeling og innovation, til glæde for dig og dine behov for viden og læring. 

Din løn

Kan du Agile og Scrum alene vil din løn ikke være specielt høj. Kan du yderligere Lean vil det blive bedre. Kan du også Six Sigma og har du flair for IT, så ryger du til tops.

Sådan søger jeg jobbet som Lean konsulent

Send din ansøgning til os på vores mail: info@comss.dk. Vi tager jobopslaget ned når vi har fundet den rette kandidat.

Lean Six Sigma uddannelse

Akademiet tilbyder en række Lean kurser som du kan læse om her:

Lean kursus

Fra yellow belt til Lean Six Sigma Master Black Belt. 

Kontakt os

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk