Lean Konsulent og underviser København

Compass Academy søger Lean konsulent

Alt vi gør sker med hjerte, humor, ansvar, ordentlighed og smil på læben. Og er du med på den, så er du et stykke ad vejen.

Vi søger en Lean konsulent med lyst til at lære til sig og fra sig

Du skal være lidt af en Lean nørd, og have udpræget lyst til at undervise og lære fra dig. Vi hjælper hinanden, læring er i højsædet og fejl griner vi af. Vi arbejder agilt med Lean og Scrum som primære metodeapparater. Det hele med hjerte, humor, ansvarlighed, ordentlighed og smil på læben.

Din baggrund

Du har en solid erhvervserfaring, og du har arbejdet med et eller flere af områderne Lean, Six Sigma, Scrum og Agile. Er du ikke allerede stærk i alle områderne, så vil du komme igennem et læringsforløb som klæder dig på til opgaven som underviser i områderne. Du vil skulle deltage i den strategiske udvikling af Compass og undervise i flere områder indenfor Lean, Six Sigma, Agile og/eller Scrum

Vi ønsker af din som Lean konsulent

At du er vild med Lean, Six Sigma og at du har lyst til at lære Scrum og Agile. At du har lyst til at undervise og nyder at lære fra dig. At du har flair for IT da det er en vigtig del af både vores, og vores kunders forretning. Derudover at du:

• Kan arbejde i København
• Let ved at skabe rapport til andre mennesker
• Lyst til at lære at undervise indenfor Lean, Six Sigma, Scrum & Agile
• Har solid erhvervserfaring
• Har flair for IT
• At du trives i et lille team
• At du scorer højt på ansvarlighed

Som Lean konsulent får du

Du bliver en del af et team med passionerede kolleger med højt humør, i en sund virksomhed i vækst. Løn er efter dine kvalifikationer hvor meget du kan og din flair for IT. Du vil under alle omstændigheder skulle gennemgå et uddannelsesprogram indenfor både Lean, Agile, Scrum og Six Sigma samt hvordan man underviser voksne mennesker. Derudover får du:

• En sjov og uformel arbejdsplads hvor vi griner af fejl
• En kultur med hjerte, humor, ansvarlighed, ordentlighed og smil på læben
• Et job hvor du ikke skal sælge dig selv
• Respekt for andre mennesker
• Mulighed for at udvikle dig indenfor dine interesseområder
• Løn efter kvalifikationer og hvor meget du kan/vil bidrage med

Akademiets kultur

Alt vi gør sker med hjerte, humor, ansvar, ordentlighed og smil på læben. Og er du med på den, så er du et stykke ad vejen.

Vi går ikke på kompromis med fagligheden, og vores kursister skal have de bedst uddannede undervisere, med den nyeste faglige viden.

Vi hjælper hinanden og er konstant på en læringsrejse du selv er med til at definere. Fejl både griner og lærer vi af så vi kan iværksætte forbedringer så det ikke sker igen. Vi har fokus på teamet’s succes frem for individuelle præstationer. På den måde accelereres læring, vidensdeling og innovation, til glæde for både vores kursister og dine behov for viden, læring og glæde ved din opgaveløsning.

Vi udvikler mega agilt, og eksperimenterer konstant mod forbedringer og værdiskabelse. Det hele med hjerte, humor, ansvar, ordentlighed og smil på læben. Så velkommen og god fornøjelse. 

Din løn

Efter dine kvalifikationer. Kan du Lean alene vil din løn ikke være specielt høj. Kan du yderligere Scrum og agile vil det blive bedre. Kan du Six Sigma og har du flair for IT, så er det godt.

Sådan søger jeg jobbet som Lean konsulent

Send din ansøgning til os på vores mail: info@comss.dk. Vi evaluerer løbende.

Lean Six Sigma uddannelse

Akademiet tilbyder en række Lean kurser som du kan læse om her:

Lean kursus

Fra yellow belt til Lean Six Sigma Master Black Belt. 

København

Compass NLC Aps
Købmagergade 67
1150 København
CVR: 31419549

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

N Undervisere uddannet i Japan og USA
N Undervisning på dansk eller engelsk
N Undervisere med erhvervserfaring
N Og som kan lide at undervis