Ledige Job’s København

Compass Academy søger

Det er vigtigt at du har praktisk erfaring med flere af områderne Lean, Six Sigma, Scrum og Agile. Du skal syntes det er vidunderligt at hjælpe andre mennesker og du skal have flair for IT. Og endelig skal du have hjertet på rette sted og score højt på empati.

Om akademiets kultur

Alt vi gør sker med hjerte, humor, ansvar, ordentlighed og smil på læben. Og er du med på den, så er du et stykke ad vejen.

Vi går ikke på kompromis med fagligheden, og vores kursister skal have de bedst uddannede undervisere, med den nyeste faglige viden.

Vi hjælper hinanden og er konstant på en læringsrejse du selv er med til at definere. Fejl både griner og lærer vi af så vi kan iværksætte forbedringer så det ikke sker igen. Vi har fokus på teamet’s succes frem for individuelle præstationer. På den måde accelereres læring, vidensdeling og innovation, til glæde for både vores kursister og dine behov for viden, læring og glæde ved din opgaveløsning.

Vi udvikler mega agilt, og eksperimenterer konstant mod forbedringer og værdiskabelse. Det hele med hjerte, humor, ansvar, ordentlighed og smil på læben. Så velkommen og god fornøjelse.

Niels Fester, CEO Compass Academy

Vi leder efter kolleger

Hvordan søger jeg job hos Compass

Send ansøgning og CV til info@comss.dk. Vi behandler ansøgninger løbende.

København

Compass NLC Aps
Købmagergade 67
1150 København
CVR: 31419549

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

N Undervisere uddannet i Japan og USA
N Undervisning på dansk eller engelsk
N Undervisere med erhvervserfaring
N Og som kan lide at undervis