Agile Coach Job København

Compass Academy søger

Compass ekspanderer og vi søger en agile coach-kollega til vores agile team med lyst til at undervise og hjælpe andre i gang med Agile og Scrum. Vores kontor ligger i det indre København med egne kursus- og mødelokaler. Der er mulighed for at du kan arbejde deltid, alt efter dine kvalifikationer og hvad der passer ind i dit liv.

Vi søger en agile coach med lyst til at lære til sig og fra sig

Du skal kunne lære til dig, og have udpræget lyst til at undervise og lære fra dig. Vi hjælper hinanden, læring er i højsædet og fejl griner vi af. Vi arbejder mega agilt med Scrum som primært metodeapparat. Det hele med hjerte, humor, ansvarlighed, ordentlighed og smil på læben.

Din baggrund

Du har en solid erhvervserfaring, og du har arbejdet med et eller flere af områderne Lean, Scrum og Agile. Er du ikke allerede stærk i alle 3 områder, så vil du komme igennem et læringsforløb som klæder dig på til opgaven som underviser i områderne. Du vil skulle deltage i den strategiske udvikling af Compass og undervise i flere områder indenfor Lean, Agile og/eller Scrum

scrum master mentor

Vi ønsker af din som agile coach

At du har lyst til at undervise og nyder at lære fra dig. Og at du har flair for IT da det er en vigtig del af både vores, og vores kunders forretning. Derudover at du har:

• At du kan arbejde i København
• Let ved at skabe rapport til andre mennesker
• Lyst til at lære at undervise indenfor Scrum, Agile og Lean
• Har solid erhvervserfaring
• Har flair for IT
• At du trives i et lille team
• At du scorer højt på ansvarlighed

Som agile coach får du

Du bliver en del af et team med passionerede kolleger med højt humør, i en sund virksomhed i vækst. Løn er efter dine kvalifikationer hvor meget du kan og din flair for IT. Du vil under alle omstændigheder skulle gennemgå et uddannelsesprogram indenfor både Lean, Agile, Scrum og Six Sigma samt hvordan man underviser voksne mennesker. Derudover får du:

• En sjov og uformel arbejdsplads hvor vi griner af fejl
• En kultur med hjerte, humor, ansvarlighed, ordentlighed og smil på læben
• Et job hvor du ikke skal sælge dig selv
• Respekt for andre mennesker
• Mulighed for at udvikle dig indenfor dine interesseområder
• Løn efter kvalifikationer og hvor meget du kan/vil bidrage med

Akademiets kultur

Vi går ikke på kompromis med fagligheden. Kursisterne får de bedst uddannede undervisere, med den nyeste faglige viden. Og underviserne har solid praktiske erfaring, og er alle uddannet i Japan (Lean og Six Sigma) og de bedste universiteter USA – Harvard eller Stanford (innovation, Agile og Scrum).

Vi hjælper hinanden, fejl griner vi af og fokus er på teamet’s succes frem for individuelle præstationer. På den måde optimeres læring, vidensdeling og innovation, til glæde for dig og dine behov for viden og læring. 

Din løn

Kan du Agile og Scrum alene vil din løn ikke være specielt høj. Kan du yderligere Lean vil det blive bedre. Kan du også Six Sigma og har du flair for IT, så ryger du til tops.

scrum master

Sådan søger jeg jobbet som agile coach

Send din ansøgning til os på vores mail: info@comss.dk. Vi tager jobopslaget ned når vi har fundet den rette kandidat.

7. Agile Coach uddannelse

Du kan overbygge akademiets agile kurser og deltage i akademiets Agile Coach uddannelse og PAC certificering. Uddannelsen indeholder alt indenfor Agile og Scrum, og udgøres af 3 moduler:

Scrum Master Kursus 2 Dage
Scrum Product Owner Kursus 2 Dage
Scrum Startup & Transformation 2 Dage

For at opnå certificering skal du have deltaget på alle 3 kurser. 

Kontakt os

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk