Lean Kurser for Ledige
Scrum Kurser for Ledige
RAR positivlisten

Lean | Scrum | Agile | Six Sigma | Kurser for ledige | Jobrettet | 6 uger | Certificerede kurser

Nedenstående kurser tilbydes i København og Aarhus. Flere af dem tilbydes også som online kurser. Jobrettede uddannelser på regionale RAR positive lister. 

VIGTIGT læs her først

Dit jobcenter kan bevilge dig et af de nævnte kurser under bestemte betingelser. Din A kasse kan ikke bevilge kurserne. Det afhænger af, hvor du bor og om dit jobcenter vil give dig muligheden for at deltage i et af kurserne, som er på den Regionale positivliste.

Det er vigtigt at bemærke, at du kan deltage i kurser, der er på naboregionens RAR positivliste. For eksempel, hvis du bor i hovedstaden og det ønskede kursus er på Sjællands RAR positivliste, kan du deltage, hvis dit jobcenter bevilger kurset. Her er en liste over Compass Lean, Scrum og Agile kurser, der er på RAR listen i din region eller naboregionen.

 

Kurser for ledige, København og Aarhus. Jobrettet uddannelse for dig der vil opgradere dine kompetencer med ny viden. Nedenstående kurser er listet på den de Regionale Positivlister. Listerne opdateres 2 gange årligt af regionerne.

Tag en jobrettet uddannelse og lær alle værktøjerne med metoder teknikker. Akademiets kurser for ledige er praktisk orienterede og ”hands-on”. Du lærer de mest moderne værktøjer som efterspørges på arbejdsmarkedet.

Kig ind

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Godkendte kurser for ledige

Har du et højere uddannelsesniveau, har du ikke ret til en 6 ugers jobrettet uddannelse. Dog kan du i mange tilfælde stadig komme på et Lean kursus for ledige eller et Scrum-kursus for ledige. Akademiet tilbyder også Agile, SCRUM og Lean-kurser for ledige.

Fordelen ved at vælge et kursus fra den regionale positivliste er, at jobcenteret kan få refusion fra staten. Derudover afspejler de regionale positivlister de stillingskategorier, hvor arbejdsmarkedsbalancen viser, at der er mangel på arbejdskraft i den enkelte region.

Akademiet har samlet information om den regionale positivliste og matchet vores kurser op mod kursustitlerne på den regionale positivliste.

Det er en god idé at være godt forberedt til dit møde med din jobkonsulent, når du skal præsentere hvilke jobrettede uddannelser eller kurser for ledige, du gerne vil på.

6 Ugers jobrettet uddannelse?

 

Er Compass kurser godkendt til 6 ugers jobrettet uddannelse? Nej, desværre ikke.  Men selvom kurserne ikke er godkendt hertil, så kan du måske alligevel få godkendt dit kursus, hvis det er på den regionale positivliste og går under godkendte kurser for ledige.

Lean kurser for ledige positivliste

 

Hvis du er jobsøgende, så kan du søge om at deltage på kurser for ledige, og få det betalt af dit jobcenter. Hvis kurset er på den regionale positivliste, kan du søge gennem jobcentret.

Hvis du mangler informationer om hvilke kurser der er på positivlisten, kurser for ledige, så tøv ikke med at kontakte os. Ovenstående kurser er alle jobrettet uddannelse og registrerret på positivlisten.

Hvorfor Compass jobrettede uddannelse?

llean uddannelse certifikat

Gå efter
certificerede kurser

N Undervisere er certificerede
N Certificering inkluderet
N Fleksible kursus datoer
N Online materiale til alle kurser
N Tilknyttet ERFA netværk

Kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Kursisterne om Compass kurser for ledige

sparnord

Pernille Henriksen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende kursus for ledige. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg kan bruge både i forbindelse med mine kommende arbejdsopgaver. Tak for et godt kursus 🙂

★★★★★

carlsberg

Susanne

Carlsberg

“Kompetent undervisning på alle de øvelser vi var igennem. Gode praktiske råd om værktøjerne og mange gode eksempler fra det virkelige liv. Jeg takker for et godt Lean kursus for ledige

★★★★★

ambu

AMBU

Henrik Dahl

Særligt hvorledes jeg kommer videre med havde værdi for mig. Underviseren gjorde det faglige stof enkelt, og jeg glæder mig til at fortsætte med arbejdet. Godt kursus for ledige. Godkendt på positivlisten uddannelse

★★★★☆

6 ugers jobrettet uddannelse

Akademiets kurser er ikke godkendt til 6 ugers selvvalgt uddannelse, da det kræver samarbejde med en offentlig uddannelsesinstitution. Men du kan alligevel i mange tilfælde få lov til at deltage på akademiets kurser for ledige, hvis kurserne optræder på den regionale positivliste.

Uddannelser for ledige og positivlister

De regionale positivlister afspejler det uddannelsesbehov, som arbejdsmarkedet efterspørger. Positivlisterne bliver derfor opdateret med nye kurser og uddannelser for ledige hvert halve år. Der er regionale forskelle i, hvad virksomhederne efterspørger.

Kurser for ledige København og Århus

Akademiet har samlet information om den regionale positivliste og tilpasset vores kurser i overensstemmelse med positivlisterne for kurser for ledige. De fleste af Akademiets kurser for ledige tilbydes i både København og Århus.

Positivlister kurser for ledige

Akademiets Lean-kurser for ledige henvender sig til dig, der skal deltage i en jobrettet uddannelse. Se under godkendte uddannelser på RAR positivlisten. Du har her en liste over positivlisterne:

Region Hovedstaden Positivliste
Region Nordjylland Positivliste
Region Fyn Positivliste
Region Sydjylland Positivliste
Region Østjylland Positivliste
Region Vestjylland Positivliste
Region Sjælland Positivliste
Region Bornholm Positivliste

 

Regler for Lean kurser for ledige?

Det kan være svært at finde rundt i reglerne for, hvilke kurser for ledige, som du kan deltage i. Reglerne afhænger af din uddannelsesbaggrund, hvor jobcenteret vurderer dine kompetencer, ønsker og muligheder. Derudover vurderes det, hvad der kan give den bedste mulige jobeffekt.

Hvis du er ufaglært, faglært eller har en kort videregående uddannelse, har du ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.

Hvis du har et højere uddannelsesniveau, har du ikke ret til 6 ugers jobrettet uddannelse. Men i mange tilfælde kan du stadig komme på kurser for ledige. Det er en god idé at vælge et kursus fra den regionale positivliste, da jobcenteret kan få refusion fra staten ved tildeling af kurset.

 

ERFA netværk

 

Din uddannelse stopper ikke efter endt kursus. For akademiet etablerer ERFA grupper for kursister som er interesseret. Formålet er, at kursister efter afsluttet kursus kan sparre med hinanden om det faglige. 

Hvad kan jeg bruge et Lean kursus for ledige til?

Compass oplever en stigende efterspørgsel på kurser for ledige med tilhørende certificering. Derfor har akademiets jobrettede uddannelser alle tilknyttet et certificeringsprogram. Det mest populære er akademiets Lean kursus for ledige.

lean uddannelser 3

Selvvalgt uddannelse

Vores erfaring viser, at når man vælger at tage en uddannelse, der interesserer en, er det mere sandsynligt, at man vil gennemføre denne uddannelse med succes. Derfor anbefaler vi, at du vælger et kursus, der matcher dine interesser og undersøger om der er jobmuligheder inden for dette område.

Hvorfor Compass?

lean kurser 4

N Undervisere uddannet i Japan
N hands-on undervisning
N Åbne hold, online eller på virksomhed
N Kursus materiale modtages online
N Lean certificering inkluderet

Den regionale uddannelsespulje

 

For at skabe overblik over de kurser for ledige, der kan føre til gode jobmuligheder, er der udarbejdet otte regionale positivlister for jobrettede uddannelse. De regionale positivlister er udarbejdet af De Regionale Arbejdsmarkedsråd og afspejler de typer af stillingskategorier, som viser, hvor der er mangel på arbejdskraft i den specifikke region. Hver positivliste består af en række korte, erhvervsrettede uddannelsesforløb og kurser for ledige, der dækker over et geografisk område, f.eks. København.

Det er dit jobcenter jobcenter der vurderer, om det er muligt at komme på dit ønskede kursus for ledige.

Lean uddannelser for ledige

Akademiets certificerede uddannelser for ledige er for det meste modulopbygget, og hvis du har behov for udsættelse, kan du tage kurserne i det tempo, der passer dig.

lean kursus 6

København Århus

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk