Scrum Kurser for ledige
RAR positivlisten

Scrum kurser for ledige I Jobrettet Scrum og Agile
2 – 30 dage I 6 uger I Certificerede kurser

Nedenstående Agile og Lean kurser tilbydes i København og Aarhus. Jobrettet uddannelse på regionale RAR positivlister. Akademiet tilbyder Agile, Scrum kurser, samt Lean kurser for ledige.

VIGTIGT læs her først

Det er dit jobcenter som kan bevilge dig et af nedenstående kurser – din A-kasse kan ikke. Og det afhænger af hvor du bor og om dit jobcenter vil bevilge og give dig mulighed for at deltage på et af kurserne på den Regionale positivliste (RAR positivlisten).

VIGTIGT: Du kan komme på kurser som er på din “nabo region’s” RAR positivliste. Bor du f.eks. i region hovedstaden, og er det værdifulde kursus listet på region Sjællands RAR positivliste, så kan du deltage – hvis dit jobcenter bevilger kurset vel at mærke. Her har du en oversigt over Compass Scrum og Agile kurser som er RAR listet i regionen eller nabo regionen.

Kurser for ledige, København og Aarhus. Jobrettet uddannelse for dig der vil opgradere dine kompetencer med ny viden. Nedenstående kurser er listet på den de Regionale Positivlister. Listerne opdateres 2 gange årligt af regionerne.

Tag en jobrettet uddannelse og lær alle værktøjerne med metoder teknikker. Akademiets kurser for ledige er praktisk orienterede og ”hands-on”. Du lærer de mest moderne værktøjer som efterspørges på arbejdsmarkedet.

Kig ind

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Scrum Master kursus 10

Scrum og Agile Kursus Certificeret 

RAR positivlistet Østjylland. SØNDERJYLLAND, VESTJYLLAND og NORDJYLLAND.

★★★★★

2 dage10.900 DKK
Scrum Master kursus 10

Scrum Master Certified kursus

RAR positivlistet SJÆLLAND. FYN og HOVEDSTADEN kan også deltage. Med PSM©I certificering. 

★★★★★

2 dage10.900 DKK
Agile Coach Uddannelse 10

Agile Coach Uddannelsen

8 dages Agile Coach kursus med forberedelse til PSM©I og PSPO©I-certificering hos scrum.org

★★★★★

6 dage39.900 DKK
Scrum - godt i gang

Kom godt i gang med Scrum

RAR Positivlistet Hovedstaden. Region Sjælland kan også deltage på kurset – Nabo.

★★★★★

2 dage10.900 DKK

Godkendte kurser for ledige

Har du et højere uddannelsesniveau, har du ikke ret til 6-ugers jobrettet uddannelse. Dog kan du i mange tilfælde stadig komme på kursus. Og akademiet tilbyder Agile, SCRUM og Lean kurser for ledige.

Fordelen ved at vælge et kursus fra den regionale positivliste er, at jobcenteret kan få refusion af staten. Derudover afspejler de regionale positivlister de stillingskategorier, hvor arbejdsmarkedsbalancen viser, at der er mangel på arbejdskraft i den enkelte region.

Akademiet har samlet information om den regionale positivliste samt matchet vores kurser op mod kursustitlerne på den regionale positivliste.

Det er en god idé at være godt forberedt til dit mødet med din jobkonsulent, når du skal præsentere hvilke jobrettede uddannelser eller kurser for ledige du gerne vil på.

6 Ugers jobrettet uddannelse?

Er Compass kurser godkendt til 6 ugers jobrettet uddannelse? Nej, desværre ikke.  Men selvom kurserne ikke er godkendt hertil, så kan du måske alligevel få godkendt dit kursus, hvis det er på den regionale positivliste og går under godkendte kurser for ledige.

Kurser for ledige positivliste

Hvis du er jobsøgende, så kan du søge om at deltage på kurser for ledige, og få det betalt af dit jobcenter. Hvis kurset er på den regionale positivliste, kan du søge gennem jobcentret.

Hvis du mangler informationer om hvilke kurser der er på positivlisten, kurser for ledige, så tøv ikke med at kontakte os. Ovenstående kurser er alle jobrettet uddannelse og registrerret på positivlisten.

Hvorfor Compass jobrettede uddannelse?

llean uddannelse certifikat

Gå efter
certificerede kurser

N Undervisere er certificerede
N Certificering inkluderet
N Fleksible kursus datoer
N Online materiale til alle kurser
N Tilknyttet ERFA netværk

Kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Kursisterne om Compass kurser for ledige

sparnord

Pernille Henriksen

Spar Nord Bank

Meget inspirerende kursus for ledige. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg kan bruge både i forbindelse med mine kommende arbejdsopgaver. Tak for et godt kursus 🙂

★★★★★

carlsberg

Susanne

Carlsberg

“Kompetent undervisning på alle de øvelser vi var igennem. Gode praktiske råd om værktøjerne og mange gode eksempler fra det virkelige liv. Jeg takker for denne gang og på gensyn

★★★★★

ambu

AMBU

Henrik Dahl

Særligt hvorledes jeg kommer videre med havde værdi for mig. Underviseren gjorde det faglige stof enkelt, og jeg glæder mig til at fortsætte med arbejdet. Godt kursus for ledige. Godkendt på positivlisten uddannelse

★★★★☆

6 ugers jobrettet uddannelse

Akademiets kurser er ikke godkendt til 6 ugers selvvalgt uddannelse. Det kræver samarbejde med en offentlig uddannelseinstitution. Men du kan alligevel i mange tilfælde få lov til at deltage på akademiets kurser for ledige. Det kræver at kurserne optræder på den regionale positivliste.

Uddannelser for ledige og positivlister

De regionale positivlister afspejler det uddannelsesbehov som arbejdsmarkedet efterspørger. Positivlisterne bliver derfor opdateret med nye kurser og uddannelser for ledige hvert halve år. Der er regionale forskel på hvad virksomhederne efterspørger.

Kurser for ledige København og Århus

Akademiet har samlet information om den regionale positivliste samt tilpasset vores kurser op mod positivlisterne på kurser for ledige positivlisten. De fleste af akademiets kurser for ledige tilbydes i både København og Århus.

Positivlister kurser for ledige

Akademiets kurser for ledige henvender sig til dig der skal deltage på en jobrettet uddannelse. Se under godkendt på RAR positivlisten uddannelse. Du har her en liste over positivlisterne:

Region Hovedstaden Positivliste
Region Nordjylland Positivliste
Region Fyn Positivliste
Region Sydjylland Positivliste
Region Østjylland Positivliste
Region Vestjylland Positivliste
Region Sjælland Positivliste
Region Bornholm Positivliste

Regler for kurser for ledige?

Det kan være svært at finde rundt i reglerne for, hvilke kurser for ledige som du kan komme på. Reglerne afhænger af din uddannelsesbaggrund, hvortil jobcenteret foretager en vurdering af kompetencer, ønsker og muligheder. Hertil kommer, en vurdering af hvad der kan give den bedst mulige jobeffekt.

Er du ufaglært, faglært eller har en kort videregående uddannelse, har du ret til 6 ugers jobrettet uddannelse. 

Har du et højere uddannelse, har du ikke ret til 6 ugers jobrettet uddannelse. Dog kan du i mange tilfælde alligevel komme på kursus for ledige, og det er en god idé at vælge et kursus fra den regionale positivliste, da jobcenteret får refusion fra staten ved tildeling af kursus.

ERFA netværk

Din uddannelse stopper ikke efter endt kursus. For akademiet etablerer ERFA grupper for kursister som er interesseret. Formålet er, at kursister efter afsluttet kursus kan sparre med hinanden om det faglige. 

Hvad kan jeg bruge kursus for ledige til?

Compass oplever en stigende efterspørgsel på kurser for ledige med tilhørende certificering. Og akademiets jobrettede uddannelser har derfor alle tilknyttet et certificeringsprogram. Det mest populære er akademiets Lean kursus for ledige.

lean uddannelser 3

Selvvalgt uddannelse

Vores erfaring er, at selvvalgt uddannelse bliver bedst når det er noget der interesserer dig. Vi anbefaler derfor at tage et kursus der kar din interesse, og skeler til, at der indenfor området også er job muligheder.

Hvorfor Compass?

lean kurser 4

N Undervisere uddannet i Japan
N hands-on undervisning
N Åbne hold, online eller på virksomhed
N Kursus materiale modtages online
N Lean certificering inkluderet

Den regionale uddannelsespulje

For at skabe overblik over de kurser for ledige, der kan føre til gode jobmuligheder, er der udarbejdet otte regionale positivlister for jobrettede uddannelse. De regionale positivlister er udarbejdet af De Regionale Arbejdsmarkedsråd og afspejler de typer af stillingskategorier, som viser, hvor der er mangel på arbejdskraft i den specifikke region. Hver positivliste består af en række korte, erhvervsrettede uddannelsesforløb og kurser for ledige, der dækker over et geografisk område, f.eks. København.

Det er dit jobcenter jobcenter der vurderer, om det er muligt at komme på dit ønskede kursus for ledige.

Uddannelser for ledige

Akademiets certificerede uddannelser for ledige er for det meste modulopbygget, og har du behov for udsættelse, kan du tage kurserne i det tempo der passer dig.

lean kursus 6

København Århus

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk