Scrum Master Certified

Professional Scrum Master-uddannelseskursus med PSM I-certificering. Kurset er en klon af akademiets Scrum Master kursus 2 dage.

Tilmeld dig Scrum Master Certified med PSM I certificering. På det 2-dages kursus er der fokus på Scrum og agile projektledelse med Scrum. 

Scrum certificeret

Compass Scrum Master certified i København eller Aarhus er en klon af akademiets Scrum Master kursus 2 dage. Det dækker materialet til en professionel certificering som Scrum Master. Kurset indeholder undervisningsmateriale til alle erfaringsniveauer, og efter endt kursus vil du være certificeret Professional Scrum Master PSM® I.

Scrum Master certified

Dette kursus er velegnet til både it-professionelle og ikke-it-professionelle. Kurset henvender sig også til ledere, specialister, udviklere og nøglemedarbejdere i den private og offentlige sektor. Alle, der er interesserede i at bruge Scrum til at fremme en agil arbejdsmetode.

Fordelene ved et kursus i Scrum?

Det får du med: 

 • Forbedre teamets præstationer
 • Udvid din viden
 • Bliv certificeret
 • Forbedre dine karrieremuligheder
 • Forbedre din løn
 • Netværk med ligesindede fagfolk
 • Tag dine eksisterende færdigheder til det næste niveau
 • Med Agile kan metoden anvendes til både softwareudvikling og til andre typer projekter.
 • Du lærer om rammerne for Scrum, ceremonier og artefakter
 • Du vil forbedre dine kunders oplevelse.
 • Du vil blive istand til at hjælp dit team ind i scrum
 • PSM®I certificeret fra scrum.org

Scrum og agile kursus indhold

Scrum-kurset er et 2-dages praktisk kursus i Scrum-rammen og rollen som Scrum Master. Du vil lære om Scrum boards, de agile principper, værktøjer, metoder og praksis. Kurset er interaktivt og praktisk orienteret med masser af øvelser, diskussioner og simuleringer.

Forudsætninger for Scrum Master certified

Der er ingen forudgående krav for at deltage i dette kursus.

Kursus materiale og Scrum guide

Der er et bredt udvalg af undervisningsmateriale til rådighed, og du får adgang til det, når du tilmelder dig. Materialet består af videoer, cases, værktøjer, skabeloner og quizzer.

Overbygning på dette Scrum kursus

Hvis du er motiveret til at lære mere om Scrum og Agile efter at have deltaget i dette kursus, tilbyder vi også en 6-dages Agile Coach-uddannelse. Denne uddannelse udvider det materiale, der er dækket i dette kursus. Og du kan senere, når det passer dig, overbygge dette kursus med akademiets øvrige moduler inden for Scrum. Efter kurset vil det være naturligt at fortsætte med et Scrum Product Owner kursus som det næste.

Scrum Master certificering

agil pm

Du vil modtage et bevis for deltagelse. Desuden forbereder vi dig til PSM®I-eksamen. Som en del af vores forberedelse får du en certificeringspraksissimulator, der giver dig et ubegrænset antal muligheder for at finpudse dine færdigheder, inden du tager den rigtige prøve.

Du vil kunne gennemføre en Professional Scrum Master PSM®I-certificering fra det anerkendte Scrum.org, og kurset inkluderer et forsøg på deres online-eksamen. Efterfølgende forsøg koster 150 USD. Scrum Master certificering udgøres af en MC-test efter endt kursus, som du tager online hjemmefra. Læs mere om scrum.org.

Ønsker du at overbygge dette kursus med akademiets Scrum Master uddannelse og Agile Coach certificering PAC®, så er dette Scrum Master kursus en del af uddannelsen og du kan få merit for kurset. Læs mere om Scrum Master certificering.

Scrum Master løn

Akademiet bliver med jævne mellemrum spurgt om hvad er en Scrum Master løn. Vi forstår det er interessant, og på kurset kommer vi også til at drøfte dette. Der er i disse år stor efterspørgsel på Scrum Master’s, og lønningerne er også steget. Hvor længe dette bliver ved, skal vi lade være usagt.

Ændre datoer

Ja. Du kan altid udskyde dit Scrum Master kursus.

Pris

Pris er eksklusiv moms. Ellers er alt inklusiv, herunder Scrum Master online materiale, Scrum Master certificering fra scrum.org og frokost. Overnatning er ikke inkluderet.

2 for 1 rabat på Scrum kursus

Når du tilmelder din kollega samtidig til samme kursus, så skal I kun betaler for materialer, forplejning og certificering for kursist nr. 2. Du kan læse eksakte priser ved 2 for 1 rabat her.

Scrum Master virksomhedskursus

Akademiets Scrum Master kursus tilbydes som kursus afholdt på jeres virksomhed. Sprog kan være dansk eller engelsk. Læs mere her om virksomhedskursus, eller kontakt akademiet for tilbud. Bliv kontaktet.

Tider

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter kl. 16.30 alle dage.

Scrum Master certificering

Scrum Master certificering er indeholdt i dit kursus honorar, og udgøres af en MC-test fra det internationale anerkendte Scrum.org.  

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursus materiale.
Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.
Certificering fra scrum.org: Engelsk

Online materialer

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS), hvor du har adgang til videoer, præsentationer og værktøjer. Du har adgang i 12 måneder.

Trinvis Scrum Master uddannelse

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på dette kursus. Du kan trinvis bygge din Scrum Coach uddannelse eller kombinere med akademiets Lean kurser online. Du kan her se en oversigt over alle Scrum kurser.

Scrum kursus lokationer

Åbne Scrum Master kurser afholdes i Aarhus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København
Compass Academy (100m fra Nørreport station)
Købmagergade 67
DK-1150 København

Aarhus
Hotel Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3
DK- 8210 Aarhus

Forplejning

København
Vi skifter mellem 2 restauranter:
La Perla: Italiensk frokostbuffet
Rice Market: Thai buffet

Aarhus
Vi spiser på
Hotel Scandic Aarhus Vest frokostbuffet

Specielle ønsker til forplejning? Allergi, vegetar, veganer, gluten allergi: Sig det til os på kursus dagen, så arrangerer vi det for dig.

Overnatning

Overnatning arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale:

Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf: +35 33 35 77 33

Parkering

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +35 70 25 72 13

Scrum kursus handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig dit kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Scrum Master kursus 10

Tid og sted

Modul AT:
23 - 24 Feb
(København)


Modul AT:
27 - 28 Mar
(København)


Modul AT:
23 - 24 Mar
(Aarhus)


Modul AT:
29 - 30 Jun
(Aarhus)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 10.900 Ekskl. moms

TILMELD