Design Thinking Kursus
2 Dage

PDT® certificeret kursus i Design Thinking, 2 dage

Dette PDT®-certificerede Design Thinking kursus er for dem, der ønsker at lære om at accelerere innovation og produktudvikling.

Design Thinking kursus

Med dette Design Thinking kursus vil du være i stand til at starte og gennemføre Design Thinking initiativer i din virksomhed. Og du vil få alle de vigtige erfaringer om, hvad der skal til for at få momentum i din virksomheds Design Thinking initiativ.

På Design Thinking kurset lærer du hvordan du opnår en træfsikker produktudvikling. Og som bonus får du forbedret relationerne blandt virksomhedens medarbejdere, og eksternt til kunder og samarbejdspartnere. Du bliver i stand til at facilitere og gennemføre succesfulde projekter, og langtrukne processer og utilfredse kunder bliver fortid. Når virksomhedens udviklingsprocesser står skarpt, fremstår virksomheden kompetent og professionel. Og det skaber trivsel og glade medarbejdere, hvilket styrker det overordnede arbejdsmiljø og virksomhedens trivsel udadtil.

Design Thinking kurset henvender sig til

Dette Design Thinking kursus er for ledere, specialister, konsulenter og nøglemedarbejdere på alle niveauer, som ønsker at kunne starte og drive Design Thinking initiativer, og som ønsker en metodisk, teoretisk og praktisk “kan selv”-uddannelse. Design Thinking kurset henvender sig til alle virksomhedsfunktioner, både private og offentlige ledere og specialister.

Design Thinking kursus udbytte for dig

 • Du bliver introduceret for Design Thinking som innovationsmetode, mindset, proces og principper
 • Forstå Design Thinking – baggrund, historie og den nye måde at tænke på
 • Forstå, hvad der skal til for at få Design Thinking til at fungere – værdien af forstyrrende tænkning, hvorfor og hvordan man bruger forskellige idékilder
 • Forstå, hvorfor designtænkning ikke fungerer for dig, og hvordan det kan vendes – barrierer for succes, intern vs. ekstern orientering af designtænkning osv.
 • Erkendelse af gode idéer og initiativer, der udspringer af Design Thinking initiativer, og hvad der gør dem vellykkede

Design Thinking udbytte for virksomheden

I løbet af dette kursus dykker du ned i den forskning, de processer og metoder, der er nødvendige for at skabe en understøttende ledelsesinfrastruktur. Du lærer, hvordan du kan omsætte dine resultater til brugbare skridt, der vil hjælpe din virksomhed med at vokse. Du lærer at:

 • Få Design Thinking transformationen til at ske
 • Agere i en uforudsigelig og foranderlig virkelighed
 • Reagere på komplekse og uforudsete risici
 • Analysere og prioritere aktiviteter
 • Planlægge og eksekvere Design Thinking aktiviteter effektivt
 • Følge op på Design Thinking fremdrift i aktiviteter

Design Thinking kursus indhold

Vi starter med at skabe et stærkt fundament for dit nye team. Vi hjælper dig med at vælge de personer, der er bedst til det, og træner dem i designtænkning som metodologi. Efter dette trin arbejder vi sammen med dig om at skabe et sæt processer, så dit team kan integreres problemfrit med de andre enheder i din virksomhed. Det endelige resultat? Din virksomhed vil være i stand til at gennemføre udvikling og innovation hurtigere, billigere og med et bedre resultat.

Kursisterne trænes i konkrete Design Thinking værktøjer og ledelse, ikke kun koncepter, men i et sprog alle kan forstå, og under anvendelse af de formularer, værktøjer og hjælpe skemaer, der skal bruges.

Forudsætninger for dette Design Thinking kursus

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på dette Design Thinking kursus.

Kursus materiale online

Du får 12 måneders adgang til Compass LMS. Her har du adgang til alt dit Design Thinking kursusmateriale, og du kan tilgå det når det passer dig.

Design Thinking kursus certificering

PDT® certificering er frivillig og indeholdt i dit kursus honorar. Certificering udgøres af en multiple choice test efter kurset.

 

Ændre datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan få den måde accelerere eller modsat trække dit forløb i langdrag.

Modul rækkefølge

Modulerne kan tages i vilkårlig rækkefølge.

Pris

Pris er eksklusiv moms. Ellers er alt inklusiv, herunder online materiale, certificeringsprogram, frokost og materialer. Overnatning er ikke inkluderet.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus skal I kun betale for materialer, LMS, certificering, arbejde med projektopgaver og måltider for kursusdeltager 2. Du kan læse eksakte priser ved 2 for 1 rabat her.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes som kursus afholdt på jeres virksomhed. Sprog kan være dansk eller engelsk. Læs mere her om virksomhedskursus, eller kontakt akademiet for tilbud. Bliv kontaktet.

Tider

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter kl. 16.30 alle dage.

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale.
Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.

Materialer online

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS), hvor du har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram. Du har adgang i 12 måneder.

Lokationer

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København
Compass Academy (100m fra Nørreport station)
Købmagergade 67
DK-1150 København

Aarhus
Hotel Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3
DK- 8210 Aarhus

Forplejning

København
Vi skifter mellem 2 restauranter:
La Perla: Italiensk frokostbuffet
Rice Market: Thai buffet

Aarhus
Vi spiser på
Hotel Scandic Aarhus Vest frokostbuffet

Specielle ønsker til forplejning? Allergi, vegetar, veganer: Sig det til os på kursusdagen, så arrangerer vi det for dig.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud, hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale:

Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf: +35 33 35 77 33

Parkering

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +35 70 25 72 13

Transport

København: Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport station. Der går tog til  Nørreport station fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus Vest ligger i udkanten af Aarhus.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

design thinking kursus

Tid og sted

Modul AD:
29 - 30 Aug
(København)


Modul AD:
13 - 14 Okt
(København)


Modul AD:
15 - 16 Sep
(Aarhus)


Modul AD:
07 - 08 Nov
(Aarhus)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 10.900Ekskl. moms

TILMELD
Award