SCRUM Master Kursus
Certificeret Scrum Kursus

Bliv Scrum Master med en PSM® I certificering

Scrum kursus København og Aarhus. 2 Dage med fokus på hvordan du organiserer Scrum i virksomhedens og din rolle som Scrum Master

Efterfølgende forsøg koster 150 USDempirical process control whFå succes med et Scrum Master kursus

Akademiets Scrum kursus inkluderer certificering fra det anerkendte scrum.org, og efter endt kursus er du Professionel Scrum Master PSM® certificeret. I rollen som Scrum Master har du ansvar for organisering af Scrum i din del af organisationen, og på dette Scrum kursus lærer du hvordan.

På kursus lærer du metodeapparat og værktøjer, og hvordan Scrum organiseres i din virksomhed. Resultatet er bedre tilpassede produkter, lavere udviklingsomkostninger, og en reduceret udviklingstid. I vinder på alle parametre.

Scrum kursus henvender sig til

Mens de fleste Scrum kurser henvender sig ensidigt til IT-udviklere, så henvender dette kursus sig også til dig der i andre funktioner. Kurset henvender sig til både private og offentlige ledere, specialister, udviklere og nøgle medarbejdere. Alle der ønsker at arbejde med Scrum og som ønsker at understøtte en agil arbejdsform og kultur.

Dette Scrum Master kursus passer således både til dig, der arbejder som Scrum Master, og til dig der har en anden rolle, men som har brug for en forståelse af, hvordan Scrum bruges.

Scrum kursus udbytte

 • Du vil kunne organisere arbejdet med Scrum
 • Du bliver fortrolig med rollen som Scrum Master
 • Forstå dine opgaver som Scrum Master
 • Du lærer om de enkelte elementer i Scrum 
 • Du lærer at udvikle et effektivt Scrum team
 • Gennemsigtighed og Scrum boards
 • Scrum møde afholdelse
 • Du lærer om rammerne for Scrum, ceremonies og artifacts
 • Inklusiv i dit kursus honorar får du et forsøg til Professionel Scrum Master PSM®I certificeret fra scrum.org Efterfølgende forsøg koster 150 USD.

Kursus indhold

Scrum kurset er 2 dages praktisk træning i rollen som Scrum Master. Agil- principper-, værktøjer- og metoder. Teori er godt, men akademiet lægger særlig vægt på konkrete og praksisnære øvelser og cases. På Scrum kursus modtager du de værktøjer, du har brug for, når du kommer hjem.

 • Definition af Scrum
 • Scrum Masteren som Leader who servers
 • Scrum Masterens rolle og opgaver
 • Empirical process control: Transparens, inspection og adaption
 • Scrum værdier og principper
 • Scrum teamet. Developers, Product Owner og Scrum Master
 • Sprint definition og function
 • Planlægning af sprint
 • Daily Scrum
 • Sprint Review
 • Sprint retrospektivt
 • Scrum Artifacts and events
 • Produkt backlog. Product Goal
 • Sprint Backlog. Sprint Goal
 • Increments. Definition of “Done”
 • Problemstillinger ved anvendelsen af Scrum 
 • Tips og erfaringer
 • Faldgruber

Forudsætninger for Scrum kursus

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på dette Scrum Master kursus. 

Kursus materiale

Som kursist får du 12 måneders fri adgang til Compass LMS (Learning Management System). I LMS har du online adgang til kursus materiale, og du kan tilgå det når det passer dig. Materialet udgøres af videoer, cases, værktøjer, templates og quizzer.

Overbygning Scrum kursus

Bliver du efter kurset tændt på at lære mere om Scrum og Agile, så svarer dette kursus også til to dage af akademiets Agile Coach uddannelse. Og du kan senere, når det passer dig, overbygge dette Scrum Master kursus med akademiets øvrige moduler inden for Scrum og Agile.

Professionel Scrum Master certificering

agil pm

Du modtager altid et diplom på at du har deltaget. Derudover er et Professionel Scrum Master PSM®I certificerings forsøg, fra det anerkendte scrum.org, indeholdt i dit kursus honorar. Efterfølgende forsøg koster 150 USD. PSM®I certificering udgøres af en MC-test efter endt kursus som du tager online hjemmefra. Inden da bruger vi i undervisningen lidt tid på de typiske spørgsmål, og du får adgang til en PSM®I test simulator så du er skarp til den rigtige test. Læs mere om scrum.org.

Ønsker du at overbygge dette kursus med akademiets Agile Coach uddannelse og PAC® certificering, så er dette scrum kursus en del af uddannelsen og du kan få merit for kurset. Læs mere om PSM®I certificering

Ændre datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan få den måde accelerere eller modsat trække dit forløb i langdrag.

Modul rækkefølge

Modulerne kan tages i vilkårlig rækkefølge.

Pris

Pris er eksklusiv moms. Ellers er alt inklusiv, herunder online materiale, certificeringsprogram, frokost og materialer. Overnatning er ikke inkluderet.

2 for 1 rabat

Når du tilmelder din kollega samtidig til samme kursus, så skal I kun betaler for materialer og forplejning for kursist nr. 2. Du kan læse eksakte priser ved 2 for 1 rabat her.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes som kursus afholdt på jeres virksomhed. Sprog kan være dansk eller engelsk. Læs mere her om virksomhedskursus, eller kontakt akademiet for tilbud. Bliv kontaktet.

Tider

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter kl. 16.30 alle dage. Skal du hente børn en dag, så er der videoer på alle faglige områder. Det er ikke lige så godt, men du vil kunne klare den.

Certificering og merit

Certificeringsprogram er indeholdt i dit kursushonorar, og udgøres af en MC-test med et internationalt anerkendte certificeringer. For længere Agile Coach uddannelsen er der udover MC test's efter hvert modul også afsluttende projektopgave. 

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale.
Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.
Certificering fra scrum.org: Engelsk

Materialer online

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS), hvor du har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram. Du har adgang i 12 måneder.

Trinvis uddannelse

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på hverken Scrum Master kursus eller Scrum Product Owner kursus. Du kan også tage kurset trinvis bygget på eller du kan kombinere med akademiets Lean kurser. Du kan se en oversigt over alle Agile kursus.

Lokationer

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København
Compass Academy (100m fra Nørreport station)
Købmagergade 67
DK-1150 København

Aarhus
Hotel Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3
DK- 8210 Aarhus

Forplejning

København
Vi skifter mellem 2 restauranter:
La Perla: Italiensk frokostbuffet
Rice Market: Thai buffet

Aarhus
Vi spiser på
Hotel Scandic Aarhus Vest frokostbuffet

Specielle ønsker til forplejning? Allergi, vegetar, veganer: Sig det til os på kursusdagen, så arrangerer vi det for dig.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud, hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale:

Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf: +35 33 35 77 33

Parkering

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +35 70 25 72 13

Transport

København: Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport station. Der går tog til  Nørreport station fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus Vest ligger i udkanten af Aarhus.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

scrum master kursus

Tid og sted

Modul AT:
15 - 16 Nov
(København)


Modul AT:
20 - 21 Dec
(København)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 9.800Ekskl. moms

TILMELD