SCRUM Kursus

SCRUM™ Master Kursus Certificeret 2 Dage

Dette agile SCRUM kursus har fokus på hvordan du organisere SCRUM in virksomhedens og din rolle som SCRUM Master

Få succes som SCRUM Master kursus

På dette SCRUM kursus får du den viden der skal til for at starte SCRUM i din egen virksomhed. Du får viden om SCRUM metodeapparat og introducerer dig til de værktøjer, du skal bruge for at accelerere kreativitet og innovation i dit team. Resultatet er øget produktivt og leverancer af høj kvalitet.

SCRUM kursus henvender sig til

Mens de fleste SCRUM kurser henvender sig til IT udviklere, så henvender dette kursus sig også til dig der skal bruge SCRUM i en service eller administrativ kontekst. SCRUM kurset henvender sig til både private og offentlige ledere, specialister, udviklere og nøgle medarbejdere, der ønsker at arbejde med SCRUM og som ønsker start af en agil kultur.

Kurset passer således både til dig, der arbejder som SCRUM Master, og til dig der har en anden rolle, men som har brug for en forståelse af, hvordan SCRUM bruges.

SCRUM Kursus udbytte

 • SCRUM værktøjer, teknikker og metoder
 • Forståelse for agile metoder, og hvordan de virker
 • Intensiv træning og forståelse for de enkelte elementer i SCRUM
 • Typiske problemstillinger ved implementering af SCRUM
 • Udviklingen af et SCRUM team
 • Gennemsigtighed og SCRUM boards
 • SCRUM møder og SCRUM kursus
 • Viden om involvering af interessenter og ledelsesmæssig alignment
 • SCRUM Certificering

Kursus indhold

Agil kurset er 2 dages praktisk træning i SCRUM og Agil-principper-, værktøjer- og metoder. Teori er godt, men akademiet lægger særlig vægt på konkrete og praksisnære øvelser og cases. På SCRUM kursus modtager du de SCRUM værktøjer, du har brug for, når du kommer hjem.

 • Agile principper
 • Hands on træning i alle events i SCRUM: Planlægning, Daglig SCRUM, Review og Retrospect
 • Problemstillinger ved anvendelsen af SCRUM
 • Facilitering og optimering
 • Hvordan man skaber overblik, transparens, planlægning og forudsigelighed
 • Samspil med andre teams, brugere, ledelsen og andre interessenter
 • SCRUM møder
 • SCRUM værktøjskassen service og administration
 • Tips og erfaringer
 • Faldgruber

Forudsætninger for SCRUM kursus

Der er ingen forudsætninger for deltagelse i dette SCRUM kursus.  Kurser.

SCRUM kursus materiale

Som kursist får du 12 måneders fri adgang til Compass LMS (Learning Management System). Her har du adgang til alt dit materiale, og du kan tilgå det når det passer dig og hvor det passer dig. Materialet udgøres af SCRUM videoer, cases, værktøjer, templates, quizzer og certifikater.

Overbygning SCRUM Kursus

Bliver du efter kurset tændt på at lære mere om SCRUM og Agile, så svarer dette kursus også til to dage af Agile Manager uddannelsen, og du kan senere, når det passer dig, overbygge dette SCRUM kursus med akademiets øvrige moduler inden for Agile.

SCRUM Master Certificering

agil pmProfessionel SCRUM Certificering er frivillig og indeholdt i dit kursus honorar. Certificering er fra det anerkendte SCRUM.ORG, og udgøres af en MC test efter endt kursus som du tager online hjemmefra. Har du allerede deltaget på et eller flere Agile eller SCRUM kurser, så kan du opnå merit, også selvom kurset er fra en anden kursus udbyder. Du kan opnå merit for følgende Agile kurser:

SCRUM Kursus 2 Dage
Agil Projektledelse Kursus 2 Dage
Agil Ledelse Kursus 2 Dage

Et kursus svarer til Green certificering. 2 kurser svarer til Black certificering. 3 svarer til Agil Master Black certificering.

For at opnå Agil Specialist Master Black Belt certificering skal du således have deltaget på alle 3 ovenstående kurser. For at opnå Agil Manager Black Belt certificering skal du have deltaget i 2 af kurserne.

Certificering har til formål at forankre og kvalitetssikre den viden du har tillært på uddannelsen og akademiet anbefaler, at du lader dig certificere. Agil certificering udgøres af en MC efter hvert modul, samt en afsluttende Agile projektopgave som du selv vælger.

Ændre datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan få den måde accelerere eller modsat trække dit forløb i langdrag.

Modul rækkefølge

Modulerne kan tages i vilkårlig rækkefølge. 

Pris

Pris er eksklusiv moms. Ellers er alt inklusiv, herunder online materiale, certificeringsprogram, frokost og materialer. Overnatning er ikke inkluderet.

2 for 1 rabat

Når du tilmelder din kollega samtidig til samme kursus, så skal I kun betaler for materialer og forplejning for kursist nr. 2. Du kan læse eksakte priser ved 2 for 1 rabat her.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes som kursus afholdt på jeres virksomhed. Sprog kan være dansk eller engelsk. Læs mere her om virksomhedskursus, eller kontakt akademiet for tilbud. Bliv kontaktet.

Tider

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter kl. 16.30 alle dage. Skal du hente børn en dag, så er der videoer på alle faglige områder. Det er ikke lige så godt, men du vil kunne klare den.

Certificering og merit

Certificeringsprogram er indeholdt i dit kursushonorar, og udgøres af en MC test med et internationalt anerkendte certificeringer. For længere Agile Coach og Agile Manager uddannelserne er der udover MC test's efter hvert modul også afsluttende projektopgave. 

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale.
Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.

Materialer online

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram. Du har adgang i 12 måneder.

Trinvis uddannelse

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på Agile kurser. Du kan også tage  kurset trinvis bygget på og starte med et af de grundliggende Agile kurser. Du kan se en oversigt over alle Agile kurser.

Lokationer

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København
Compass Academy (100m fra Nørreport station)
Købmagergade 67
DK-1150 København

Aarhus
Hotel Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3
DK- 8210 Aarhus

Forplejning

København
Vi spiser turnus mellem 2 restauranter:
La Perla: Italiensk frokost buffet
Rice Market: Thai buffet

Aarhus
Vi spiser på
Hotel Scandic Aarhus Vest frokost buffet

Specielle ønsker til forplejning? Allergi, vegetar, veganer: Sig det til os på kursusdagen, så arrangerer vi det for dig.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale:

Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf: +35 33 35 77 33

Parkering

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +35 70 25 72 13
Vis vej i Google Maps

Transport

København: Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der går toget til stationen fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus Vest ligger i udkanten af Aarhus.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

 

 

scrum master kursus

2 for 1 rabat
Læs her

Tid og sted

Modul AT:
04 - 05 Okt
(København)


Modul AT:
15 - 16 Nov
(København)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 11.800Ekskl. moms

TILMELD