>

Online Lean Six Sigma Uddannelser og Kurser

100% Online Kurser • Uafhængig af Tid og Sted

Online E-Learning

Lean Six Sigma kursus online hjemmefra

Disse online Lean Six Sigma kurser og uddannelser er 100% online, og du kan tage dem alle hjemmefra, uafhængig af tid og sted. Er du nysgerrig og ønsker du at lære om både Lean og Six Sigma, så kan du starte din rejse her.

Vi tilbyder et komplet program af Lean Six Sigma uddannelser online. Online kurserne er tilpasset dig med en travl hverdag, og de er kortfattede, jordnære med både Lean og Six Sigma. Online kurserne afsluttes med certificering gennem multiple choice test og Lean Six Sigma projektopgaver.

Du bliver gennem små videoer trænet i Lean og Six Sigma, og hvordan værktøjerne kan bruges til at løse opgaver nemmere, hurtigere, bedre og med færre omkostninger.

På online kurserne får du

Vi træner og uddanner dig både i Lean og Six Sigma:

  • Lean værktøjer og ledelse
  • Six Sigma værktøjskassen

Uafhængig af tid og sted – det hele hjemmefra online

Lean Six Sigma kurserne er 100% online og er tilpasset dig der ikke har mulighed for fremmøde, og som har behov for at kunne tage hele din Six Sigma uddannelse, online hjemmefra, uafhængig af tid og sted, når det passer dig.

Lean Six Sigma kurser på 100% dansk sprog

Lean Six Sigma kursusmateriale er 100% på dansk. Selvom du kan tale engelsk, så er det meget lettere, for de fleste, at gennemføre et Lean Six Sigma online kursus på dansk. Du skal ikke bruge energi på komplicerede engelske vendinger hvilket lettere forståelsen.

Lean Six Sigma certificering online

Lean Six Sigma kurserne indeholder certificeringsprogram der ligeledes gennemføres hjemmefra online. Certificeringsprogrammet går helt op til Six Sigma Master Black Belt certificering.

Kurserne Lean Six Sigma online

  • Lean Six Sigma online kursus MASTER BLACK BELT
  • Lean Six Sigma online kursus BLACK BELT
  • Lean Six Sigma online kursus GREEN BELT
  • Lean Six Sigma online kursus YELLOW BELT

Efter online kurserne er du

Efter kurserne vil du have forståelse for, og kunne anvende både Lean og Six Sigma. Begreber i Lean og Six Sigma og hvordan det kan bruges. Du vil også blive certificeret i både Leran og Six Sigma. Lean Six Sigma certificeringen foregår gennem multiple choice test og projektopgaver efter du har gennemført kurserne.

Lean Six Sigma online videoer

Som online kursist får du adgang til Platon Academy. Her har du mulighed for at se mange små videoer om Lean Six Sigma metoder, værktøjer og teknikker.

Online Kursus og Certificering

Kontakt akademiet for online Lean Six Sigma kurser: INFO@COMSS.DK